Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

Idén szeretnék majd telót venni a TREK-mbe és a Dart 3-as ra gondoltam.
Valakinek valami tapasztalata vagy infója róla ár,müködés,megbízhatóság stb stb?

Most egy Judy TT van még benne egyenlõre még nagyonszépen teszi a dolgát hibátlan de már több mint 5 éves és benne van már legaláb 8000km meg a technológia fejlõdése stb stb.
Nem akarok rá sokat költeni kivéve ha megnyerem a lotto telitalálatot szóval kb 30-35.000 Ft körûl megálnék az áral.
Ja és mindenképpen RockShox márkáju kellene más nem érdekel köszi elõre is.

dart3-al a judy tt hez képest nem sok tecnologia fejlõdést fox tapasztalni

akkor inkább használd ezt míg szét nem esik...jobb nem lesz a dart sem.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
használt Recon vagy új Tora,attól függ, mennyire vagy súlyérzékeny.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
Idén szeretnék majd telót venni a TREK-mbe és a Dart 3-as ra gondoltam.
Valakinek valami tapasztalata vagy infója róla ár,müködés,megbízhatóság stb stb?

Most egy Judy TT van még benne egyenlõre még nagyonszépen teszi a dolgát hibátlan de már több mint 5 éves és benne van már legaláb 8000km meg a technológia fejlõdése stb stb.
Nem akarok rá sokat költeni kivéve ha megnyerem a lotto telitalálatot szóval kb 30-35.000 Ft körûl megálnék az áral.
Ja és mindenképpen RockShox márkáju kellene más nem érdekel köszi elõre is.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
boxxer fanoknak:

http://cgi.ebay.com/...1QQcmdZViewItem

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 posts
Csõ
A 2006-os boxxer ride lába és becsúszóhossza megegyezik a többiével?
hydro-elektro-mechanikus, hõérzékelõs félhomályszabályzó :lol1:

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts
Nem kell ott tömítésnek lennie. Kúposanmegy õssze. Azaz a nyomórudak végei enyhén kúpos kialakítású, ezér tis szorulnak bele a lábba és tõmítésként is szolgál.
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Sejtettem. Nem tökölök most vele; havernak lesz, fõleg geo miatt, 8k volt. De azért köszi! :)

X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Hm. Ezen nincs csillapítás-állító...

X

Akkor csak olajcserével állíthatsz a visszaút sebességén.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Hm. Ezen nincs csillapítás-állító...

X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
bal láb aljához szerintem nem is kell tömítés, tehetsz bele egy kis olajat nyugodtan. a jobb lábba aljában lévõ csavarba is csak azért kell, mert a csavaron megy át a csillapítás állító. amúgy pike-on, torán sincs a bal csavarnál és a egykori 01'es judyomn se volt.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Köszi McGyver! Össze is dobtam. Bal szárba nem tennék olajat; nincs tömítés a láb alján a csavarnál...

X

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Saját 100 mm-es Duke-hoz viszonyítva 2 cm-rel kevesebb. :)

Akkor jobb szár 100 ml olaj (Liqui Moly 5w volt itthon), és ez is fogja kenni?

Bal szár csak bezsíroz?

X

Annakidején volt fent egy táblázat a RS honlapján, azt elõrelátóan letöltöttem, már nincs fent a neten, legalább is keresõvel sem találtam meg újra. Abban a 2003as Judy XC-hez csak annyi van írva, hogy jobb lábba 5w olaj, annyit amennyit írtam.
Ha rugó van a bal szárban, akkor gondolom oda zsír megy, vagy keverhetsz hozzá egy kevés olajat is, ízlés szerint. :)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Saját 100 mm-es Duke-hoz viszonyítva 2 cm-rel kevesebb. :)

Akkor jobb szár 100 ml olaj (Liqui Moly 5w volt itthon), és ez is fogja kenni?

Bal szár csak bezsíroz?

X

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Köszi, ez gyors volt! Utat nem tudok sajnos...hogy deríthetem ki?

Mennyire van összerakva a villa? Amennyi a nyomórúdból kilóg alul a becsúszószárból, kb. annyi a rugóút.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
leméred mennyi lóg ki

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Köszi, ez gyors volt! Utat nem tudok sajnos...hogy deríthetem ki?

X

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Mennyi a rugóútja? A táblázatom 80mm úthoz 100ml-t, 100mm-hez 130ml-t ír, és a jobb szárba töltendõ, ha tényleg 2003as a villa.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
Sziasztok, SOS help kellene. Itt van szétszedve nálam egy Judy XC 03. Mennyi olajat töltsek vissza beléje?

Köszi,
X

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
2 havonta olajcsere
másra nem kell figyelni

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

06'-os Reba Team (poplock-os) van a merevfarúmban. Ez volt az elsô komoly villám. Szerintem sokszor megírták, hogy nagyon jó villa. (Tigger szerint a második legjobb :)) Nekem is bevált. Masszív, jól mozog, bírja a kemény kiképzést (66 kg vagyok) a hegyen. Figyelj a szervízre, karbantartásra, mert Én nem tettem és már úgy mozog, mint a fos...:) De lassan megkapja az Enduro szimmeringeket és full szervízt.
A nyomástáblázat a teló lábán (pozitív és negatív kamra nyomásértékei), kiindulóértékeknek jók, de mindenki maga lövi be a teló nyomásértékeit, karakterisztikáját. Próbálkozni kell, hogy megtaláld a Neked megfelelô beállítást.

Én a kompresszióállítást nem nagyon használtam. Lock a kis karral és irány fel a hegyre.

TNX
Team Heavy Pedál Szeged