Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
5meteres ugrasokhoz semmilyen 60nal olcsobb telot nem ajanlok

Suntour Rux-s van talan, de nem garantalom hogy mozogni fog a 40kilod alatt
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Zoli#12

Zoli#12

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Akkor mit ajánlotok a bringámba deh oat ami mozog 40kg-m nál is és 60-nál olcsóbb

Ja és oan 2-5m ugrások hoz

Mew

Mew

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
két külön kategóriáju termékrõl írtál...(amúgy összelehet hozni,csak egy dirt gépbe nem extrakönnyü cc villa kell...)

Zoli#12

Zoli#12

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Szerintetek egy 2008-as SID World Cup megér 67.200ft-ot???Ha igen akkor meg h Gepida Kareaton Pro 07-es be jó e??? Ennyi viszlát

DonMatteo

DonMatteo

vendég

• fórumtag
  • 162 hozzászólás
Sziasztok! Milyen zsírt ajánlotok egy Rock Shox Judy TT-hez(generálozáshoz)? Olvastam valahol, hogy teleszkóphoz nem egészséges az általánosan jól használható lithiumos zsír. Igaz ez, vagy csak marketinges humbug? :) Köszi

szabolcska

szabolcska

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás
köszönöm, azthiszem értem :), csak eddig nem volt világos, hogy hogy kerül be egy nagyobb átmérõjü alátét a persely alá, de mostmár tiszta hogy kétoldalábol kicsit lecsonkitunk :).

nem is a porfestéssel va na baj, hanem hogy elötte valami lötyöbe teszik be a cuccot hogy leszedjék a régi festéket és azt nem tudom, hogy nem e lenne káros.

köszönök mindnet

Üdv: szabolcska

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
ha sala mondja, akkor biztos benne lehet hagyni :)

szerszam: tulajdonkeppen a gyari bushing tool lekopizasa hazi alapanyagokbol :)
hetvegen igerem lefotozom es belinkelem, roviden annyi, hogy egy hosszu menetespalca vegere rogzitesz egy ket oldalt megcsonkitott alatetet, hogy beferjen a perselyek ala, majd egy kb a lab atmerojenek megfelelo nagysagu eros alatet a tetejere, ami megakad ott, ahol a becsuszo csatlakozna. ha betetted a persely ala az also alatetet, akkor a menetes palcat el kell kezdeni tekerni, igy szep lassan kihuzza a helyerol, ezt meg lehet csinalni mind az also, mind a felso perselyekkel.
hetvegen lovok kepet!

----

FÁJVÓ

----

szabolcska

szabolcska

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás
Nagyonköszönöm a segitségeket. Még annyit, hogy elvileg elötte hogy leszedjék a festéket, beledobják valami cucba nemtudom mi de biztos ilyen kromofág féle, szoval lehet mégis érdekelne az a szerszám olvasgattam itt forumon, hogy valaki csinált egy menetes szárból meg alátétekbõl csak sajnos nem volt leirva hogy igy meg el sem tudom képzelni, hogy hogyan is lehetne, ha valaki tudja légyszi magyarázza el.

és látom gakos Te csináltad ezt a szerszámos bigyót, ha szépen megkérlek leirod az elvet és a korábban megigért képet?

elöre is köszönök mindent

üdv: szabolcsa

szabolcska

szabolcska

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás
Nagyonköszönöm a segitségeket. Még annyit, hogy elvileg elötte hogy leszedjék a festéket, beledobják valami cucba nemtudom mi de biztos ilyen kromofág féle, szoval lehet mégis érdekelne az a szerszám olvasgattam itt forumon, hogy valaki csinált egy menetes szárból meg alátétekbõl csak sajnos nem volt leirva hogy igy meg el sem tudom képzelni, hogy hogyan is lehetne, ha valaki tudja légyszi magyarázza el.

elöre is köszönök mindent

üdv: szabolcsa

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
javitom Ákos kollegát

nem kell kivenni, nem lesz semmi baja

egy párat már szintereztettem!
Arra kell figyelni hogy a perselyen ne legyen semmi szennyezõdés , mert könnyen beleragadhat a felpuhult anyagba

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
nem kemeny fem, hanem puha aluminium, a belso oldalan pedig van valami muanyag bevonat is, szerintem elfonnyad egy ilyen muvelet alatt. kiszedni pedig ki lehet celszerszammal, amit vagy veszel, vagy csinalsz.

----

FÁJVÓ

----

szabolcska

szabolcska

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás
de az a része amibe maga csuszik a becsuszo az nem olyan fém az valami puhább anyag, amitt se para ha bentmarad?

üdv: szabolcska

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

sziasztok! elvileg jövõhéten festik porfestéssel a psylom lábát, és az lenne a kérdésem, hogy ha jol tudom a porfestésnél ráégetik a festéket, és jo a szimeringeket kitudom venni. de mivel hõnek lesz kitéve a teleszkop ezért a perselyekkel mit csináljak azt is kvegyem vagy azoknak nem lesz bajuk? ha ki kell venni akkor hogy és mivel? és mivel lehet visszatenni, ragasztó ilyesemi? válaszotokat elõre is köszönöm.

A szimmeringeket és az olajzáró gyûrûket, meg minden mûanyagot érdemes kivenni.
A perselyek meg tudomásom szerint bele vannak szorítva a lábba, és külön szerszám kell a kiszedéshez, de mivel kemény fém, nem teszi tönkre az a 100-200 fok tehát maradhat
hydro-elektro-mechanikus, hõérzékelõs félhomályszabályzó :lol1:

szabolcska

szabolcska

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás
sziasztok! elvileg jövõhéten festik porfestéssel a psylom lábát, és az lenne a kérdésem, hogy ha jol tudom a porfestésnél ráégetik a festéket, és jo a szimeringeket kitudom venni. de mivel hõnek lesz kitéve a teleszkop ezért a perselyekkel mit csináljak azt is kvegyem vagy azoknak nem lesz bajuk? ha ki kell venni akkor hogy és mivel? és mivel lehet visszatenni, ragasztó ilyesemi? válaszotokat elõre is köszönöm.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
SID evolúció..

Feltöltött kép

Nagy ötlet volt a Rock Shoxtól (mostmár Sramtól) hogy kihozták a 10éves évfordulóra az elsõ generáció színét.

az üzlet

az üzlet

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

azt mondjuk elképzelem hogy egy tömítéscserénél a Noé ész nélkül rohan a postára egy telósdobozzal,vagy írja a mélt hogy kér gariba tömítést:D

No, a Noé nem rohan a postára, mert más szokott rohanni.

a baj ezzel az, hogy a garanciális problémát az eladó boltnak közvetlenül a gyártóval kell lezongorázni...

Ha garanciális idõn belül van és mi adtuk el, akkor a Bikerhez visszük természetesen. Akár különálló aftermarket, akár különálló OEM, akár bicajban lévõ OEM telóról van szó. Eddig nem volt ebbõl probléma.

Csak úgy, kíváncsiságból kérdem, hogy a Probike-ot felhívtad már a pumpa ügyében?

Ez jó! És még mindig olyan vicces (és már többször leírtuk), hogy ha gond, kérdés van azt elõbb olvassuk itt a fórumon, mint, hogy minket is megkérdezett volna a kedves vásárló/érdeklõdõ. Pedig azért (is) vagyunk!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
pár mm híján a becsúszó teljes hosszáig be tud mozogni, úgyhogy szerintem most inkább 100mm-re van állítva.

kombitomi

kombitomi

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
Sziasztok! Recon Race teleszkópomnak a látható becsúszószár hosszúsága 100mm-er. Most akkor ténylegesen mekkora útra van állítva a teleszkóp, mert én 80mm-el akarom használni? Azt már tudom, hogy 80mm-es úthossznál egy 50mm-es 'all travel spacert' kell berakni a nyomórúdra, de nem akarom feleslegesen szétszedni, ha így van 80mmm-en. Köszönöm a válaszokat!

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
köszi VV

még nézelõdöm az apróban is hátha :)
Sei, soku Si.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag