Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

Vadmeggy

Vadmeggy

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Köszi a segítséget. Túrázás alatt a szûk hegyi ösvényeket értem néhol agresszivabb lejtökkel persze csak ésszel. Eddig a börzsönyben egy szar spinnert használtam ami kb 3 centit mozog és így elég fárasztóvá teszi az egészet ezért kerestem egy viszonylag masszívabb de mégis finoman mozgó telót. Egy levegõs recon szerintetek bírni fogja? mennyire megbízható?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekem volt mindketto [levegos] es csak ajanlani tudom :spoko:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
szerintem bátran vedd meg bármelyiket, sokan használják.
egész pontosan mit értesz a túrázás alatt?

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Vadmeggy

Vadmeggy

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Sziasztok teló választásban kellene egy kis segítség egy jó kis túragépet szeretnék építeni és az a kérdésem hogy a 2009 es Revelation és Recon mennyire megbízható? Ti mit ajánlanátok
elõre is köszi

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
:-D
ha nincspénzed rendes telóra, akkor azért kell karbantartani, hogy -egyáltalán-mûködjön
ha meg van, akkor azért, hogy ezt-soká-tegye
a kettõ közös halmaza elég nagy

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts
Karsten! Ne bánd. Jó teló az, csak kicsit foglalkozni kell vele, de nem bonyolult a lelki világa. Anno írtam egy tanulmányt a J3-asról. Érdemes visszakeresni.
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
nekem szépen mozgott ami volt (szintén dart2), csak egy kis laza slickdózeres lefele után kifolyt valami sûrû fehér a bal szárból. nem tudom mi lehetett, de nagyon nehéz volt levakarni miután odaszáradt. lehet hogy nagyon tetszett neki... :)

Karsten

Karsten

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Mondjuk ja...de még mindig nem mozog igazán...már bánom,h megvettem,de sajna akkor nem volt több pénzem telót venni.

Scotty19

Scotty19

törzsvendég

• fórumtag
  • 377 posts

Olaj csere vagy tisztítás megoldaná a problémát?

nagy valószínûséggel ja :)
de amúgy a hideg szinte minden telót meg változtat egy kicsit de aztán jön a jó idõ és akkor a természettel együtt ébredeznek a telók is :D
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett, igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon.

DonMatteo

DonMatteo

vendég

• fórumtag
  • 162 posts
Sziasztok! Szerváltam egy régi Rock Shox Indy SL Long Travel-t, szeretném szétszedni hogy kitisztítsam és gatyábarázzam, de nem találtam hozzá service manualt, tudnátok esetleg linket küldeni hozzá? Vagy le tudnátok írni tömören hogy hogyan kell szétszedni? Köszi elõre is! :-)

Karsten

Karsten

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Olaj csere vagy tisztítás megoldaná a problémát?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Savanyugabi is mondta, hogy az a teló tök száraz belülrõl, és én is mentem egy nyáron vásárolttal, az is be van állva.

Szedd/szedesd szét.

Ha koszos a szivacsgyûrû becsúszó felõli része, akkor kifordíthatom, kicsit megmoshatom, vagy cseréljem?

Recon SL-rõl van szó.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Karsten

Karsten

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Szisztok!

Tavaly szeptemberben vettem 1 RS Dart 2-es telót.Az elején még minden oké volt,tiszta jól mozogott meg minden.A mostani télen meg nagyon beállt.Nem mozog semmit. Tudtok vmit mondani?

Köszi!

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
1. próbáld ki, semmit nem veszítesz.
2. szerintem bármelyik normális boltban megoldják (én szívem szerint a probikeot vagy hajdút javaslom, de nem akarok reklámot vagy ellenreklámot senkinek)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
sziasztok!

segítségre lenne szükségem!
van egy 2005-s reba team u-turn telóm...
ma voltam vele elõször terepen az idén és pár óra után csúnyán beült a szerkezet (vszeg a pozitív kamra elengedte a levegõt).
egy kedves ismerõsöm azt mondta, hogy ha sokat áll a teló és nem elég olajos a cucc belül akkor eleresztheti a levegõt és ha újra felfújom akkor meg fogja tartani... ennek mennyi a valószínüsége?
ja és ha nem oldódik meg akkor mondjatok légyszi egy megbízható szerelõt aki ezt meg tudja oldani lehetõleg budapesten...

válaszokat elõre is köszönöm!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dremar

Dremar

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Köszönöm a segítségeteket!
Viszem vissza a telót a boltba.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
jaja, en ugy gondoltam hogy nem normalis, ugyhogy elkuldtem az itteni RS forgalmazonak. visszakuldtek, es faja volt.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

...

Igen, ha jól emlékszem, Tamaska már találkozott ezzel a jelenséggel. De nem biztos, hogy tudja, hogy mi volt a megoldás, mert emlékeim szerint visszaküldte a telót akkor a forgalmazónak, és ott csinálták meg végül.
Az olajcsík egy bizonyos szintig normális. Én azt mondnám, h addig, amíg csak annyi olaj jelenik meg a becsúszón, hogy nem csorog lefele.

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Az olajgyürüvel semmi baj, ez csak azt bizonyitja hogy nem sporolták ki az olajat a telodbol, viszont ami a holtjátékot illeti azt átadom azoknak akiknek solo-air villájuk van, bár szvsz nem teljesen normális..
By Sala:

"foxot ürlények tervezték és csak ánuszkulcsal javitható..."

Dremar

Dremar

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Üdvözlet mindenkinek!

Segítségeteket szeretném kérni! Kb 3 hete lettem boldog tulajdonosa egy 2008-as Recon 351 solo air villának. Már a kipróbálás elején tapasztaltam, hogy ha enyhén megnyomogatom a telót van pár mm holtjátéka. Olyasmi érzés, mintha a légrugó felett fel és le szabadon tudna mozogni a becsúszószár. Ha ráülök a bicómra ebbõl semmit sem veszek észre. A boltban ahol vettem, elején furcsállották, majd azt mondták, hogy ez normális jelenség a solo air rendszernél. Eddig rugós villám volt, a levegõs rendszerekrõl nincs semmi tapasztalatom. Esetleg találkozott-e már valaki hasonló jelenséggel, tapasztalt-e ilyesmit? Érdemes e visszamenni reklamálni emiatt?
A másik kérdésem, hogy normális jelenség-e ha a jobb oldali becsúszón (a csillapított száron) megjelenik az olajos porgyûrû? Eddig kb 150 km-t raktam a villába, ezt pedig az utolsó 3 használat után vettem észre. Minden tekerés után megtörölgettem, de bicajozás után újra látható lesz.
Segítségeteket elõre is köszönöm!