Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

marzo09

marzo09

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
szaisztok

elrepedt az rs boxxerem lába a fék konzol felett ezt szerintetek lehet orvosolni??
vagy valami megoldás?
valakinek estetleg van 2005-ös race láb??

nagyon nagy segítség lenne ha tudtok valamit!!!

üdv:Szabi

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
este nyomok egy 2010 Boxxer race bemutatót

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

DomT

DomT

vendég

• fórumtag
  • 60 posts
Üdv!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy szerintetek egy Rock shox SID 2007 es telót mennyiért lehet eladni? használt de jó állapotban van.

http://www.bike-part...image.php/pID/4
...Az érdeklõdve nézõ kutyák, a tompa csillagok, itt tologatják a belsõ idõt és a végén mind halott...

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
lehet használni, sõt szerintem a többség nem a telógyártók méregdrága saját olajait veszi

speedline

speedline

vendég

• fórumtag
  • 43 posts
Sziasztok!

Azt szereretném megkérdezni, hogy 10-es viszkozitású, szintetikus (Valvoline) de motorkerékpár teleszkóphoz gyártott olajat, bringa teleszkóphoz lehet e használni vagy annyira más az az anyag, hogy tönkrevágná a bringa telót?

köszi elõre is.

szasa

szasa

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
Vidd el Big bike-ba és keresd a Zsófit mert neki csak boxxer-ja volt,van és nagyon ért hozzá.
Szemlélõdõ.

DCCC

DCCC

vendég

• fórumtag
  • 80 posts

ez nyílt olajfürdõs? vagy külön csillapítás és kenés? Ha utóbbi akkor elég szarvas hiba lenne, de csillapításba töltöttél olajat?

Nyílt olajos a villa.
http://www.bikedisco...er-race-slv.jpg
Errõl van szó.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

Sziasztok, volna egy kis problémám, van egy boxxer race 2005ös, megfelelõ olajcsere megtörtént mind2 szárban, és az istenért nem mûködik a csillapítás benne, belsõleg semmi baja, van valakinek tipp mi lehet a baja?

ez nyílt olajfürdõs? vagy külön csillapítás és kenés? Ha utóbbi akkor elég szarvas hiba lenne, de csillapításba töltöttél olajat?

DCCC

DCCC

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Sziasztok, volna egy kis problémám, van egy boxxer race 2005ös, megfelelõ olajcsere megtörtént mind2 szárban, és az istenért nem mûködik a csillapítás benne, belsõleg semmi baja, van valakinek tipp mi lehet a baja?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

És ezt hol lehet átálítami?

Milyen olajat kell venni eekbe a telókba?

Most már meg jött a kedvem szétszedni, eddig nem nagyon akartam hozzányúlni, mert misztikus dolog az hogy levegõs, de letöltöttem pár robbantott ábrát, és nekiugrok.

Milyen szerszámok kellenek ehhez?

Ezt olvasgasd:
http://www.sram.com/...de Rev C hq.pdf

DomT

DomT

vendég

• fórumtag
  • 60 posts

Több mint valószínû, hogy rossz a jobb szárban bent az alsó O-gyûrû és lefossa a Pure-ból az olajat a szár aljába, amin aztán "koppan" a villa.
Ehhez még hozzájöhet az, hogy nem 80mm-re van állítva, hanem valami okból kifolyólag 63mm-re.

És ezt hol lehet átálítami?

Milyen olajat kell venni eekbe a telókba?

Most már meg jött a kedvem szétszedni, eddig nem nagyon akartam hozzányúlni, mert misztikus dolog az hogy levegõs, de letöltöttem pár robbantott ábrát, és nekiugrok.

Milyen szerszámok kellenek ehhez?
...Az érdeklõdve nézõ kutyák, a tompa csillagok, itt tologatják a belsõ idõt és a végén mind halott...

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Nekem egy Rock Shox SID race telóm van, 2007 es széria( http://www.bike-part...ox-sid-race.jpg ).

És az lenne vele a gond hogy 8 helyett kb olyan 4 max 5 centit mozog, elvittem szervizbe is megcsinálták zsíros 5ezer pézért, és ugyan olyan lett, mármint hogy a mozgása az simább, de az útja ugyan olyan rövid maradt.

Nem nagyon értek a levegõs telókhoz. Beállításbeli hiba lehet vagy csak egyszerûen szar? Mit hogyan lehetne állítani, vagy megcsinálni?

Több mint valószínû, hogy rossz a jobb szárban bent az alsó O-gyûrû és lefossa a Pure-ból az olajat a szár aljába, amin aztán "koppan" a villa.
Ehhez még hozzájöhet az, hogy nem 80mm-re van állítva, hanem valami okból kifolyólag 63mm-re.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
a lábban lévõ kenõolaj mennyiségére nagyon érzékeny.

milyen csillapitás van benne? Pure?

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
vidd vissza a boltba ahol csinaltak es mondd meg hogy meg mindig nem jo. fizettel erte szoval mukodnie kell. ugy ahogy te szeretned.

igy alapbol azt mondanam hogy tul sok olaj van benne [altalaban azert nem szokta kimozogni a teljes rugoutat] de nem ismerem behatobban a sid-eket.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DomT

DomT

vendég

• fórumtag
  • 60 posts
Nekem egy Rock Shox SID race telóm van, 2007 es széria( http://www.bike-part...ox-sid-race.jpg ).

És az lenne vele a gond hogy 8 helyett kb olyan 4 max 5 centit mozog, elvittem szervizbe is megcsinálták zsíros 5ezer pézért, és ugyan olyan lett, mármint hogy a mozgása az simább, de az útja ugyan olyan rövid maradt.

Nem nagyon értek a levegõs telókhoz. Beállításbeli hiba lehet vagy csak egyszerûen szar? Mit hogyan lehetne állítani, vagy megcsinálni?

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 posts
Csõ

a 2010es boxxerekrõl tud valaki pontosabb infókat?

ezalatt azt értem, van-e aki próbált már ilyet vagy haverjának a haverja esetleg próbálta és hasonló:D

Azt állítják, hogy csavarodnak mint a mákostészta és törnek mint a ropi
igaz ez?

és egy másik kérdés, bár ez szubjektív, de véleményeiteket szívesen olvasom:

mit érdemesebb vennem 2008as Fox 40 RC2-t használtan, vagy 2010es Boxxer Team-et újonnan?
utóbbit elég jó áron be tudnám szerezni
hydro-elektro-mechanikus, hõérzékelõs félhomályszabályzó :lol1:

firex

firex

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok

2009 -es RECON 351 U-turn -ról tudtok valamit? Mire érdemes használni? mennyire szervízigényes ? Tapasztalatok ???

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Hello!
Van egy '09-es Reba Race-em. Szilváson azt vettem észre, hogy lekoppan, összehúzta magát teljesen. Akkor kiengedtem a levegõt a negatív kamrából, kiugrott, de aztán megint visszacsúszott, és megint lett fél centi utam. Kicseréltük a pozitív kamra szelepét, és ott ahol van a szelep azon a csavaron tudtunk húzni egy negyed fordulatot, és reménykedtünk, hogy jó lesz. Crosskovácsin nem is volt vele semmi gond, bár utána úgy tûnt mégis mintha engedett volna. Ma voltunk bringázni a Bükkben, és megint összehúzta magát. A tetejébe olyan 120-130 psi-t, az aljába kb. egy tízessel kevesebbet fújok. Végül leengedtem mindkét kamrát, felfújtam, de egy idõ után csak rossz lett. Egy idõ után észrevettük, hogy míg a fenti 120-ból lesz 50-60 psi, az áljába felmegy 110-rõl 150-re. Ezt még meg kellett csinálni párszor, egy idõ után már csak a pozitívba fújtam, az áljából meg kiengedtem levegõt, és bár így megvolt a 10 centi, visszaút csillapítás nem volt. Ez tartott olyan 20 percig, megint összement teljesen. Arra gondoltunk, hogy a villa belsejében az egyik gumigyûrû meghalt, és ezért engedi át a levegõt a + -ból a - -ba. Volt már valakinek ilyen gondja? Holnap megy föl gariba, meglátjuk mi lesz.
labidani

volt ilyen gondom egy rs reba team-ben szintén a pozitív kamra szimmeringje szállt el.ezekkel a tünetekkel.filléres dolog HA csak ez a baja!
simán javítható
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

VV, köszi!

Még egy kérdés:

O 012.42*01.78 NBR 70 O-GYURU
O 012.42*01.78 NBR 90 O-GYURU

mit jelent az NBR 70 lletve NBR 90 és melyik kell?

Típus Minõség Nyomás max (MPa) Hõfok min (°C) Hõfok max (°C) Alkalmazhatóság
O-gyûrû NBR 70 16 -30 100 Ásványolaj, ásványolaj alapú hidraulika folyadék, statikus nyomás 100 bar -ig
O-gyûrû NBR 90 25 -30 100 Ásványolaj,ásványolaj alapú hidraulika folyadék, magas nyomás

A boltban megmondják melyik - szerintem NBR 70-s változatot kaptam.

Télen lesz gyári "motion control service kit" és "air service kit." Le fogom mérni az összes O-gyûrût, és a szaküzletben kikeressük az összes megfelelõ darabot, így majd jóval olcsóbban hozzá lehet jutni a megfelelõ darabokhoz.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,052 posts
VV, köszi!

Még egy kérdés:

O 012.42*01.78 NBR 70 O-GYURU
O 012.42*01.78 NBR 90 O-GYURU

mit jelent az NBR 70 lletve NBR 90 és melyik kell?

edit: VV, köszi ismét! :)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"