Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Írta 2009. július 31. - 15:15
Írta 2009. július 31. - 15:02
Csak azt magyarázd el nekem, hogy a nem Univega márkájú teleszkóp, elsõ váltó, és egyéb alkatrész hibájának mi köze az Univegához, mint márkához!
minosegbiztositas... amugy mi univega, cube egy bringan? semmi. jo ha a vazat maguk tervezik. en ugy latom manapsag ezen mulik szinte minden, hogy jo e egy marka vagy nem. a cube cangamon sem cube szinte semmi, megis nagy a differencia. persze nem lehet egybol altalanositani, de szvsz ertheto ha ezzel az egy db tobbszaz ezerftos bringaval elegedetlen vagyok. eddig csak gond volt vele, es tekerni nem tekerhettem.
Írta 2009. július 31. - 14:59
Csak azt magyarázd el nekem, hogy a nem Univega márkájú teleszkóp, elsõ váltó, és egyéb alkatrész hibájának mi köze az Univegához, mint márkához!koszi... remek
van vagy 50-100km a bringaban, kattog vmi folyamatosan (nem a monoblokk, mert azt tegnap szedtem szet es raktam ossze), folyik a telobol az olaj, es az elso lancatdobo kb 30km utan elrepedt. egy univegarol van szo, egyenlore nem ajanlanam senkinek... meghogy nemet minoseg. a cube az az - 3000km utan is olyan mint az oramu, szemben ezzel. tokom kezd teli lenni vele.
A teleszkóp olajfolyásánál figyeld meg, hogy normál használat mellett is jelentkezik e a probléma, vagy sem! Amit Grande linkelt, a te esetedben azért nem mérvadó, mert Poplock-os a Motion Control rész, így az említett O-gyûrû hiba nem jelentkezhet, ugyanis nálad ilyen nincs. Ha folyik, garanciális szervizbe vissza, ugyanis két olyan O-gyûrû is okozhatja, ami a robbantott ábrán nem látható.
Írta 2009. július 31. - 14:35
van vagy 50-100km a bringaban, kattog vmi folyamatosan (nem a monoblokk, mert azt tegnap szedtem szet es raktam ossze), folyik a telobol az olaj, es az elso lancatdobo kb 30km utan elrepedt. egy univegarol van szo, egyenlore nem ajanlanam senkinek... meghogy nemet minoseg. a cube az az - 3000km utan is olyan mint az oramu, szemben ezzel. tokom kezd teli lenni vele.
Írta 2009. július 31. - 13:45
tegnap berheltem a bringat fejjel lefele - es a telobol csopogott az olaj (a kormanyon tunt fel, hogy olajcseppek vannak rajta). asszem a lockout reszbol jott - egy recon racerol van szo, poplock kompresszio allitassal.
gyanitom ez nem termeszetes, de ugyanakkor utana nem vettem eszre semmi furcsasagot a mukodeseben. mi lehetett ez? meg folyhat igy egyaltalan vissza?
A probléma
http://forum.bikemag...&postcount=7230
és a megoldás
http://forum.bikemag...&postcount=7124
Írta 2009. július 31. - 10:44
gyanitom ez nem termeszetes, de ugyanakkor utana nem vettem eszre semmi furcsasagot a mukodeseben. mi lehetett ez? meg folyhat igy egyaltalan vissza?
Írta 2009. július 27. - 20:13
Írta 2009. július 27. - 15:29
ami nem MCD-s csilli annak mi a neve? szal régen volt Pure meg HC2. HC2 nem lehet mert az nyílt fürcsi. a pure-ral és társaival mi lett? mert oké h turnkey lockout, de az csak a lock outot nevezi el vagy a csillapítást is, vagy ez a turnkey melyik régebbi csillibõl származik?
Írta 2009. július 27. - 07:47
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2009. július 27. - 00:14
problémádra a megoldás egy reba. ha nem kell 130mm út, akkor a késõbbiekben jó lesz az is.
Írta 2009. július 26. - 18:14
lehet, volt már:
- RS revelation 426 gyárilag ugye 115/130mm. van egy "plusz"15mm-es útállító mûanyag izém. ezzel össze lehet húzni 100mm-re a villát?
- 100mm-re összehúzva próbálta már valaki? nem lesz túl progresszív?
minél jobban összeülteted (lehet akár 40mm útja is) a pozitiv kamra annál kisebb, így egy progresszívebb rugózást kapsz.
115 és 100 közt nincs nagy különbég
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2009. július 26. - 18:10
Írta 2009. július 26. - 13:41
- RS revelation 426 gyárilag ugye 115/130mm. van egy "plusz"15mm-es útállító mûanyag izém. ezzel össze lehet húzni 100mm-re a villát?
- 100mm-re összehúzva próbálta már valaki? nem lesz túl progresszív?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2009. július 24. - 09:34
http://www.biker.hu/...ugosvillak_pike
khmmm...ez most vagy valami félreértés,vagy nem frissítik rendesen az oldalt...nem értem
azt látom hogy a két teló cikkszáma különbözõ,de a leírásoknál nem igazán találtam különbséget...
mi a magyarázat a közel kétszeres árra?
létezik hogy a "push-lock" nyomja meg ennyivel....?
egyébként nekem az ocsóbbik tudása is teljesen O.K....:-)
szerintetek jó vétel,megéri? (már ha ez az egész igaz...és van is készleten)
Írta 2009. július 23. - 22:25
sziasztok! kis tanácsra lenne szükségem a hozzáértõktõl:
Rock Shock REBA SL telóm minden elõzmény nélkül, egyszerûen megállt mûködni, merev mint a bot, semmi rugózás, semmi csillapítás. Szerintetek, mi történhetett vele? Lock kapcsoló nem ragadt be, nincs lezárva. Segítséget megköszönném.
valszeg elfosta magát a csillapitás alsó része
uj O gyürü( van pár darabom) ujra feltölt olajjal.
Gyakori hiba, hogy lockolva felejtitek teljesen betekert flood gate-el, éshát valaminek engednie kell
keress meg és megcsinálom
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2009. július 23. - 19:10
Hello! tudnatok esetleg ajanlani egy site-ot,ahonnan RS psilo SL-hez talanek service manualt?
es valaki valami velemenyt ezekrol a telokrol? elore is koszi!
--> sram.com
http://sram.com/en/s...ID=1&subcatID=7
a régebbi modellekhez meg:
http://sram.com/en/s...ID=7&Archived=1
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2009. július 23. - 10:14
es valaki valami velemenyt ezekrol a telokrol? elore is koszi!
Írta 2009. július 20. - 11:47
Rock Shock REBA SL telóm minden elõzmény nélkül, egyszerûen megállt mûködni, merev mint a bot, semmi rugózás, semmi csillapítás. Szerintetek, mi történhetett vele? Lock kapcsoló nem ragadt be, nincs lezárva. Segítséget megköszönném.
Írta 2009. július 18. - 20:03
Halló.
Van egy RS új szerias Reba telom,alul imbuszcsavaron elmeletileg lenne egy piros tekeroke,ami enyemen nem volt :-(
Lehet ilyet kulon kapni?
Az jár hozzá, reklamálj, nekem sem járt anno az argylehoz, kb 3 hónapra rá kaptam meg, 3000ft felett lenne külön..