85/100/115
0vagy 1 vagy 2 távtartó függvényében
az az elsõ szériás, 2005-ös. olyanom volt. utánna már csak kétféle út között lehetett választani.
Sala, vagy vagy bárki akinek volt a 2010es Boxxer Race-el tapasztalata.
érdemes megvenni és javítani/javíttatni vagy teljesen felejtõs?
85/100/115a 2006-os reba team útja 85/100mm vagy 100/115mm?
(csak mert úgy emlékeztem, 85/100mm, de a kezemben lévõ darabra 100/115mm van írva, szal gondban vagyok vele)
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Lehet benne igazság. A hiba oka ismert, kiküszöbölhetõ. Gondolom újratervezték a hibás alkatrészt és legyártották az újat.egyik ismerõsöm érdeklõdött mostanában a boxxer race ek iránt és aztmonták probike ban hogy ami hibás volt azt már elvitték és az új szállítmány már a kijavított verzió... bár ki tudja ebbõl mennyi az igaz.
Javítás nem megoldható, gyárilag se. Le is álltak a gyártással, kint garanciában cserélik az összeset az egy kategóriával felette lévõ modellre.
Javasolt a teleszkóp olaj, és inkább 5W-s. Tapasztalat.Hali!
Jól tudom hogy a Pike-ba 16ml 10W-s olaj kell száranként?
Ez csak telóolaj lehet, vagy jó bármilyen más is?
Javítás nem megoldható, gyárilag se. Le is álltak a gyártással, kint garanciában cserélik az összeset az egy kategóriával felette lévõ modellre.Sala, vagy vagy bárki akinek volt a 2010es Boxxer Race-el tapasztalata.
érdemes megvenni és javítani/javíttatni vagy teljesen felejtõs?
Tegnap lejtmenetben megtaláltam egy keresztirányú vízátfolyást. Nem estem el, kijöttem belõle, de a villa (Reba Team 2009.) olyan utat mozgott mint még soha. A váll alatt 5 mm-re volt a koszcsík. A túráról hazaúton hibátlanul mûködött.
Felkoppanást nem éreztem, de lehet hogy a levegõs villa nem is csinál olyat? Súlyom 79 kg és 120-120 psi-re fújva használom (kb gyári érték).
Árthatott ez a villának, és ha igen akkor miben?
Kicseréltem a Rebámban az összes kopó O-gyûrût, de olajcsere és kiganézás után olyan mintha "kikoppanna". A bal szárban rendesen tartja a levegõt, felül is, alul is 110psi van. Lehet, hogy csak megint normálisan mozog és azért érzem gyorsabbnak a visszautat kirugózás vége felé?
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"