Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

rojci

rojci

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
ja, ja! Otthon is relatíve könnyen javíthatók. A kezdeti lépésekrõl a Bikemag, azt hiszem juniusi számában, olvashatsz is. Bár, ha összetettebb a probléma nem csak karbantartás, akkor jobb szervízre bízni az alkatrészek nehézkes beszerzése miatt.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
nekem pozitív tapasztalataim volt az általam említett boltokkal, de kinek hogy. salát tényleg kihagytam, de én még nem jártam nála. amúgy nem egy ördöngõsség házilag leszervizelni egy teleszkópot, és még sok szerszám se kell hozzá.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

megbizhatóról volt szó :)

mért nem az?

duncon

duncon

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
hát probikehoz pont nicns sok kedvem vinni, 2x volt ott valamim felni befûzésnél a matricát félig legyûrték róla, egyszer meg valami szerencsétlen a szemem elött feszegette a fékemet széjjel, mig a haverja szolt neki hogy nem úgy kell

igazából a hozzáértés is beleartozik, miszerint "ha nem értek hozzá nem egy kedves vevõ alkatrészén fogok próbálkozni" és hosszútávon meg megszeretnék tanulni kereket építeni meg légteleniteni és akkor talán nem kell szervizekbe járkálnom:D és csak most látom hogy a probike rimmel a próbálk(ozni) ra:D

köszi a tippeket x faktor mellett döntöttem:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

sziasztok!

érdeklõdnék, hogy hova érdemes vinni telót szervizbe, ahol kellõ tisztelettel bánnak más cuccával:) Budapesten
(lehet általános részhez kelett volna írnom, de RS pike ról va nszó szóval ide vonzott a topic, bocs)
köszi

Nella
Sala (bár õ nem annyira székesfõváros)
ÓBudaBringa

és, ha jót akarsz magadnak, hosszú távon nem a tiszteletre hajtasz, hanem a hozzáértéshez :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Salát már ki is hagyjátok a pikszisbõl?:D

megbizhatóról volt szó :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Salát már ki is hagyjátok a pikszisbõl?:D

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
xfactor, hajdú, probike és még sokan mások. nekem a probike-hoz húz a szívem, mert ott sok ss rider van, bár ez nem tartozik a szakértelmükhöz, viszont segítõkészek.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

duncon

duncon

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
sziasztok!

érdeklõdnék, hogy hova érdemes vinni telót szervizbe, ahol kellõ tisztelettel bánnak más cuccával:) Budapesten
(lehet általános részhez kelett volna írnom, de RS pike ról va nszó szóval ide vonzott a topic, bocs)
köszi

barkotibor

barkotibor

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Az olaj mennyiségeket http://www.sram.com/...e/oil_chart.pdf ez alapján töltögettem...........

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

na kérdezz :D

Képes bemutató is kell hozzá, meg robbantott ábra alkatrész listával. Nem egyszerû, fapados kérdéseim lesznek.;)
Majd ha megyek hozzád a Marzóval, kitárgyaljuk a történetet.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
na kérdezz :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Az utolsó Tora történet okán, ha majd lesz egy kis ideje Salának, alaposan kifaggatom, mert több, igen furcsa dolog is szemet szúrt nekem, melyek részletekben ugyan, de már korábban is elõfordultak, és nagyon nem tetszenek.

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

urban legend

hazai forgalmazohóz tuti nem jött nemhogy javitott de semmilyen más cucc sem.

közben azóta beszéltem Gulyás Misivel, és õ azt állítja azóta már 3 javított, jól mûködõ Race-t is beszerelt itthon. :confused:

(ezzel összefüggésben: keresek '06tól Boxxer Race/Team/WC-t ~120e-ig; szóljon privátban aki tud)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
pontosan, ha negatívat elõbb fujjuk akkor jobban leül....

nekem is látszik ki kicsi még a 100-on tul, sztem minden belsõ útállítós reba 3 állású, enyém 2009-es és 80-100-120mm

de visszatérve ha csak 8 centit mozog lehet az olajszint nem jó vagy én nem tom

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Megjegyezném, hogy a Reba úthossza három féle lehet (most a sajátomról beszélek): 85-100-115mm
A Fox 36 pedig 160mm-t mozog, így nem értem, hogy számolsz.;)

Azt is figyelembe kell venni, hogy a Tora rendes nyomásértékre fújva nem 100-on áll, hanem picivel alacsonyabb értéken. A "Solo Air" villák lelki világát nem igazán ismerem, de a "Dual Air" villáknál lehet játszani a negatív és a pozitív kamra nyomásával, illetve azzal, hogy milyen sorrendben fújja fel az ember, ezzel is variálva az úthosszon.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
amirõl VV beszélt a van 36.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Valami szerintem nem 100 azzal a torával....lehet nem otthon kéne belezni hanem szakszervízbe megnézetni

Szerintem meg feleslegesen vinné szervizbe, mert a leírás alapján ért hozzá.

jó porlehúzó félre fogalmaztam sry. na de a rebánál is ott van pluszban az ~5mm, a foxnál meg ~10. fékhíd jogos én kérek bocsánatot. az nem lehet h 100-at moccan és 95 látszik ki.

Milyen fox, mert nálam (f100rl) a valós út felett 3mm lóg ki a becsúszóból.

A sebesség mindent megold.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts

Reba Race 2005 - lábon 87mm/terheletlenül 89mm
Fox 36 VAN R 2008 - lábon 162mm/terheletlenül 163mm (minimális elõfeszítés, kemény rugó)

Mielõtt egyébként leírsz valamit, legalább gondolkodj, vagy nézd meg a teleszkópot!:chin: A tervezõk nem hülyék, és ha össze is esik a teleszkóp, a váll nem tud beleverni a fékhídba (itthon van három különbözõ, és egyiknél sem történhet meg). A szimmeringbe pedig azért nem tud, mert az benne van a lábban. Amirõl te beszélsz (szürke gumi alkatrész), az a porlehúzó.

jó porlehúzó félre fogalmaztam sry. na de a rebánál is ott van pluszban az ~5mm, a foxnál meg ~10. fékhíd jogos én kérek bocsánatot. az nem lehet h 100-at moccan és 95 látszik ki.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Valami szerintem nem 100 azzal a torával....lehet nem otthon kéne belezni hanem szakszervízbe megnézetni