Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.672 hozzászólás
asztix ! Szerintem is, simán, szó nélkü vidd vissza !
Hori nevû haverom (azt hiszem, Dante ismeri is) régen Judy-val járt. Amit az a villa kapott a 100+ kilós sráctól, az minden volt, csak nem xc. Õ például simán ugrált le 3-4 lépcsõfoknyikat de az én RS Jett telós gépemmel is megugrotta. Igaz, nagyon szépen, finoman érkezett le.
Marci

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ez így van, de van benne vagy 600 szint körönként...;)

Szóval abszurdnak tartom, hogy egy XC villából az abszolút csúcsot kelljen megvenned azért, mert komolyan ûzöl egy sportot. Vezessenek be akkor egy új kategóriát, túra, vagy mittomén.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
biztos csak az udvaron bicikliznek :P

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szerintetek egy CC villa mit kell, hogy kibírjon? Szerintem 4 lépcsõ alap lenne. Ez már régen nem az a sport, ami régen volt. Maraton EB/VB-n az utolsó hegyrõl fél méteres letöréseken jöttünk le. Ezekbõl állt a komplett hegy: 1000 m szint ilyenen. És ez "maraton". :) De nézzetek CC világkupákat, s látjátok, mit adnak be a csirkevilláknak, karbonDTknek stb...

Szerintem vidd vissza. Ez rendeltetés szerû használat.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nem tudom mennyire volt egyszeri alkalom ez a leugrás....de én is mentem le fél méter körüli letörésen egyszer az 1600g-os rebámmal, nem is vagyok egy pillangó alkat, mondjuk letettem lágyan....de egy torának ha nem rendszeresen kapta nem kéne beszarnia....elvégre hegyre van, ilyen elven a gyerekfejnyi köveken már beszarik...

bocs de nekem nem jön össze h egy olyan villa ne bírjon ki 4 lépcsõfokot....az más ha egész nap ugrál meg balfasz is hozzá akkor tény h tönkremegy

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás

Ez annyira 'magyar'...

Egyetértek. Nagyon messze van még Európa. Közelebb meg nem leszünk így...
A szervíz látni fogja, mekkora terhelést kapott, elég megvizsgálnia a sérült alkatrészt. Ha nem volt anyaghibás, úgyis lesz még pár köröd. Inkább csak "simán" javíttasd!

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Ez annyira 'magyar'...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nem dirt villa, de 4 lépcsõt ki kéne birnia tényleg....

titkolni kell miért lett rossz és vissza kell vinni

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Tora nem ugribugri teló. Ne csodálkozz ha elhajtanak.

asztix

asztix

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
helló! lenne egy kérdésem, 1 hónapja vettem egy 2009-es rock shox tora 302-est, egyszer erõsen megrántottam és elkezdett felkoppanni.

most 4 lépcsõ ugrástól nagyon furcsa hangot ad és nem érezhetõ a rugó mozgása...
lehet hogy eltört a rugó?
dehát egy rockshoxnak nem kéne eltörnie 4 lépcsõ ugrástól föleg egy torának.
vannak akik szidják a torát, de ennyire nem lehet rossz, eennél még a régi RST Capa T6-om is többet bír:D

vagy csak gyárihibás lehet? most vissszak lezs küldve garanciába mert neten rendeltem.

szerintetek?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

nem csak a motorhaztetot fenyeznek mas szinure :D

Ezt te sem mondod komolyan. :D Láttam én már pert abból, hogy nem "pont ugyanaz az árnyalat" került rá, s ebbõl lett perpatvar, pedig szemmel alig látható volt az eltérés.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
tora sl solo air (asszem)

silboy

silboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 428 hozzászólás
Rock Shox-ból melyik az alap levegõs teló?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
akkor mi a visszatartó erõ? vidd vissza és nyomd a kezükbe h szar.....

Puzsi01

Puzsi01

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
He??? Most az miért gond, hogy az ember szeretné ha normálisan meg lenne csinálva a kerója??? A fõ gond, hogy rosz a belseje... Nincs rajta se egy gyártási szám se egy matrica... A v-fék szem meg fölösleges!!! A szin meg csak hab a tortán...
Addig élsz míg tudod hol a fék!!!!
Aki nem tud elugrani a bringám elöl, az nem érdemli meg az Evoluciót!!! BY NIHILHERO

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

He? Valamit nem értek. Ha más színt kaptál, akkor az nem "javítás". Ha az autódon elromlik valami, s kapsz a szervízbe egy totálisan más színre fényezett elemet az okés lenne? :wtf:

nem csak a motorhaztetot fenyeznek mas szinure :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
He? Valamit nem értek. Ha más színt kaptál, akkor az nem "javítás". Ha az autódon elromlik valami, s kapsz a szervízbe egy totálisan más színre fényezett elemet az okés lenne? :wtf:

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
na ez a magyar vasarloi kultura :D es ez eleg gaz.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Én nem értem a problémát. Jelenleg most szervizben és megcsinálják gariban nem?
Ha meg csak a színnel van gondod, akkor lehet választhatsz, kell feketén vagy vársz fél évet a fehér lábra.
Esetleg még sírhatsz a boltnak ahol vetted vagy a cube nagykernek és megesik rajtad a szívük és lehet kapsz egy fehér telót.
Kb ennyi a történet.

A sebesség mindent megold.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Most lehet lehurrogtok amit mondok, de mert nem fehér lábat kaptál az ugyan nem csökkenti a bringa meg a teló használati értékét amennyiben a funkcionális szempontból nézzük azt.

Más kérdés, hogy továbbra is rossz és azt ugye nem lehet elfogadni. De ismerjük garanciális dolgokhoz való hozzáállást általában amire rátesz egy lapáttal, hogy egy belépõszintû villáról van szó. Egy szó mint száz csodát ne várj.