Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
a mai gépésznek készülõkrõl inkább ne beszéljünk :D

jó bütykölést

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

DCCC

DCCC

vendég

• fórumtag
  • 80 posts

nem fogja tudni megcsinálni, ha még nem látott ilyet....

ha már gépésznek készülök, ugyis szétszedném márcsak kiváncsiságból :)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
nem fogja tudni megcsinálni, ha még nem látott ilyet....

fuck me, i'm famous!

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

pedig de ;)

Akkor csinálja meg otthon, te meg nem kapsz érte pénzt:)
Jó az neked?:D

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 posts
nemcsak vmi hézagolót kell bapakolni?
am nekemis szokott néha hasonlót a pike csak az akkor amikor megnyomom
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
pedig de ;)

fuck me, i'm famous!

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
Van bennük ugye a szelep, ami az olaj átfolyását szabályozza. Annak vagy egy kis holtjátéka, ami mûködésileg nem befolyásol semmit. Ha meg zavar h kattan egyet visszaútnál akkor Salának perkálsz és megcsinálja:)
Maszekolni sajnos nem nagyon lehet, én is belekukkantottam már, hátha egyszerûen javítható de nem:S

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

Volna egy kérdésem, vagy inkább kérés? Szal ugye betörtek itthonra is a 10es boxxerek, engem a Race érdekelne, és annak is a "gyári hibája". Hallottam már mindenfélét, kissebb nagyobb problémáját, és hogy állítólag USA visszahívta a termékeit, ezt sem tudom menyire reális.... ha valaki esetleg megtudná mondani, hogy konkrétan mi a baja, és az hogyan orvosolható, megköszönném :)

elhozod nekem, megcsinálom, persze nem ingyen.
üdv

fuck me, i'm famous!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Az hogy, hogy fel van töltve a BM-re, egy dolog. Viszont a státusza - nincs készleten, nem rendelhetõ. Akkor meg mirõl beszélünk? Majd ha lesz a hazai forgalmazónál, akkor lesz a BM-en is.

Demon

Demon

törzsvendég

• fórumtag
  • 314 posts
bikemarketen árulják de nincs semmi készleten és nemis hoz a forgalmazó
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok

-Rider's Soul Team- Sz.A.

-Rider's Soul Team- Sz.A.

vendég

• fórumtag
  • 216 posts
Sziasztok!

Ez mondjuk engem is érdekelne ismét...! Mert én olyat is hallottam h most kivonták mindenhonnan/nem árulják õket, de most megint látom õket(bikemarket...stb). ott már nem "hibásakat" árulnak!? (Érdemes venni?)
Köszi
Rider's Soul Team ; www.riderssoul.gportal.hu ; http://riderssoulteam.pinkbike.com

DCCC

DCCC

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Volna egy kérdésem, vagy inkább kérés? Szal ugye betörtek itthonra is a 10es boxxerek, engem a Race érdekelne, és annak is a "gyári hibája". Hallottam már mindenfélét, kissebb nagyobb problémáját, és hogy állítólag USA visszahívta a termékeit, ezt sem tudom menyire reális.... ha valaki esetleg megtudná mondani, hogy konkrétan mi a baja, és az hogyan orvosolható, megköszönném :)

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts

Vagy igen, csak nem itthon.

Szerintem megoldom, ha szükség lesz rá, szerencsére úgy fest, egyelõre nem kell ilyesmivel foglalkoznom. A villa már a bicajban van: még a villanyak is tökéletesen olyan hosszú volt, mint a bicajban lévõ régi, gyári RST Gila villanyaka. A fejcsõben a bölcsõket és a koszorús csapágyakat megtisztítottam, majd újrakentem Motorex Grease 2000-el.
Mit mondjak, "kicsit" könnyebb lett a bicaj eleje. Úgy 700-800 grammal. És végre tényleg rugózás és csillapításnak hívható, amit a villa mûvel. ;) 2005-ös RockShox Duke SL, már a MotionControl-os verzió. Olajcsere nem ártana neki, de egyelõre, a próba kedvéért csak kicsit letisztítottam a becsúszókat gyári Fox villaolajommal és nagyon szépen életre kelt, szuper és nagyon szép darab!
Szóval, egy olajcsere valószínûleg nem ártana neki, így ha sikerül a gyári RockShox olaj mellé szerszámot is szereznem, ezt szerintem szintén megoldom magam. :)
Barátnõmnek is tetszik! :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Hello!

Nemtudja valaki véletlenül hogy mekkora a BOXXER simering külsõ átmérõje?
Fontos lenne!
Elõre is köszi.

42mm

A sebesség mindent megold.

Takc

Takc

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Hello!

Nemtudja valaki véletlenül hogy mekkora a BOXXER simering külsõ átmérõje?
Fontos lenne!
Elõre is köszi.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

nehezen fox hozzá szimeringet meg bármi alkatrészt kapni késõbb. amúgy k...a jó teló.

Vagy igen, csak nem itthon.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
nehezen fox hozzá szimeringet meg bármi alkatrészt kapni késõbb. amúgy k...a jó teló.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts

Duke SL nem jöhet szóba?
Levegõs, Lock outos, V-fékes.

Szia!

De igen, írok PM-et. :)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,140 posts

Nem tudom, mennyire jó, hogy ide írom be gondom s bánatom, villakeresés ügyében. Levegõs, MotionControlos Torát vagy Recont keresek már legalább 5-6 hete és olyat, amin vannak V-fék szemek. (Hogy 80-as vagy 100-as, az többé-kevésbé mindegy, villanyak legalább 20.5, de inkább 21 vagy hosszabb lenne jó.)....

Duke SL nem jöhet szóba?
Levegõs, Lock outos, V-fékes.

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts
Srácok, látom kitûnõ érzékkel hajaztok arra, hogyan fokozhatnám a kongást az amúgy is üres pénztárcámban. :) A végén még begurulok és érdeklõdés hiányában (a jézuska megszületni nem akarván) idén elmaradhat a karácsony. :) Emellett persze igazatok van... De hát tudjátok, hogy van ez a nõkkel. Mindig kitûnõ érzékkel challenge-elik az embert, hogy most akkor jobb legyen, vagy inkább igazuk! ;) (Ja igen, és persze az én barátnõm kivétel - ha esetleg olvasná ezt a fórumot.:D)