Nem is rossz otlet, meg is nezem, hogy a papucson a gyorszar miatt kialakitott vall felul engedne-e annyit.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Indította
Vendég
, 2002. június 06. 20:18
Írta 2010. december 13. - 14:15
Írta 2010. december 13. - 14:12
Ugy is, hogy egy kiscsako az emelkedon felfele megeloz, ugy hogy a fellampazott, sarhanyos Tesco gazdasagos montijanak a csomitartojara ra volt gumipokozva egy felliteres kola kulacs gyanant? Mondjuk nem voltam eppen akkoriban a toppon, de azert nem kicsit tort le a dolog.... :-))))
Tornagatyás ÉS tornacipõs nem érhet be elõttem!
Írta 2010. december 13. - 14:09
a kis tömegnek valahol ára van...
megoldást jelenthet a papucs kismértékü reszelése, számitásom szerint 1-2mm elegendõ lehet
megoldást jelenthet a papucs kismértékü reszelése, számitásom szerint 1-2mm elegendõ lehet
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2010. december 13. - 14:09
Tornagatya,tornacipõ nyerõ.
Megéltem már !
Megéltem már !
Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.
Írta 2010. december 13. - 14:07
Hat meg azert hasznalhato :-) Valakinek nem kell egy fekete-szürke, 2009-es, lockoutos Rock Shox SID Race villa, frissen szervizelve, kisebb hasznalati nyomokkal, egy ici-picit megcsavarodva, occsóér? :-))) Ezek szerint 2 szezon utan mindegyik ilyen...
Írta 2010. december 13. - 14:03
akkor tesó kuka
csak mond meg hová dobod, alkatrésznek még jó lesz
csak mond meg hová dobod, alkatrésznek még jó lesz
fuck me, i'm famous!
Írta 2010. december 13. - 14:01
Arra is gyanakodtam, de uj koraban sajnos nem ilyen volt :-P Most a gyari Mavic Crossride.al, meg az uj Fulcrummal is pont ugyanannyira, ugyanabban az iranyban el van "maszva" a kozeppontol, meg akkor is, ha forditva teszem bele mindket kereket.
Írta 2010. december 13. - 13:55
Úgy is jártam már(bts),hogy a tengelyen levõ két távtartó biz meg volt cserélve.A tárcsafék oldali volt jobb oldalon.
Másik kereket tettél már bele?
Másik kereket tettél már bele?
Írta 2010. december 13. - 13:47
Szeva Sala, remenykedtem, hogy hozzaszolsz :-)
A gyorszar jo otlet, de sajna nem az a gond, azt mar lecsekkoltam, meg kibprobaltam mas kerekkel is.
a csavarodassal lehet valamit kezdeni? Tegyek ra kisebb tarcsat, vagy mar edesmindegy?
Mondjuk azert egy ilyen villatol ezt nem vartam volna....
A gyorszar jo otlet, de sajna nem az a gond, azt mar lecsekkoltam, meg kibprobaltam mas kerekkel is.
a csavarodassal lehet valamit kezdeni? Tegyek ra kisebb tarcsat, vagy mar edesmindegy?
Mondjuk azert egy ilyen villatol ezt nem vartam volna....
Írta 2010. december 13. - 13:25
két lehetõség van:
1, gyorszárra forditva lett rárakva a rugó( az a kis kupos szar) ami igy a tengely és a villa közé kerül, ergo nem tud beleülni rendesen
2, mégiscsak meg van tekeredve a villa
1, gyorszárra forditva lett rárakva a rugó( az a kis kupos szar) ami igy a tengely és a villa közé kerül, ergo nem tud beleülni rendesen
2, mégiscsak meg van tekeredve a villa
fuck me, i'm famous!
Írta 2010. december 13. - 13:08
Sziasztok,
Talalkoztatok mar olyan jelenseggel, hogy a villaban nem kozepen all a kerek? Nem a kerek van felrefuzve - kulonben is egy vadi uj Fulcrum Red metal 3-as- mivel ha forditva teszem be, akkor is kb 5 mm-el kozelebb all ugyanazon teloszarhoz.
Csak egyre tudok gondolni, hogy a villa megtekeredett....
A villa egy 2009-es RS Sid Race, amit 185-s tarcsaval, csak CC-re hasznalok - akkora esesem nem volt, hogy esetleg oldaliranyba elgorbult volna mindket szar.
Szerintetek???
Talalkoztatok mar olyan jelenseggel, hogy a villaban nem kozepen all a kerek? Nem a kerek van felrefuzve - kulonben is egy vadi uj Fulcrum Red metal 3-as- mivel ha forditva teszem be, akkor is kb 5 mm-el kozelebb all ugyanazon teloszarhoz.
Csak egyre tudok gondolni, hogy a villa megtekeredett....
A villa egy 2009-es RS Sid Race, amit 185-s tarcsaval, csak CC-re hasznalok - akkora esesem nem volt, hogy esetleg oldaliranyba elgorbult volna mindket szar.
Szerintetek???
Írta 2010. december 13. - 11:11
Írta 2010. december 11. - 13:00
A DukeSL-em fura dolgot produkált (2005-ös, MCD-s) tegnap egy göröngyös, mászós úton: amikor mászás közben ütemesen csak pár mm-t ült be a teljesen kirugózott állapotból, folyton kattogott. Mikor hazaértem, akkor is produkálta: a megindulás 2-3 mm-én mintha letapadna valami gumigyûrû. (Akkor csinál hasonlót máskor, mikor napokig nem használom - igaz erre van orvosság: elindulás elõtt egy fél percre fejre szoktam állítani a bicajt, hogy visszafolyjon egy kis olaj a "száraz" helyekre.)
Érdekes, hogy ha beül legalább 2-3 mm-re a villa, a további úton gyönyörûen mozog.
Lehet, hogy csak egy szervízért/olajcseréért ilyen hisztis? ;-> (kb. 50-60 órát mentem vele a legutóbbi óta)
Érdekes, hogy ha beül legalább 2-3 mm-re a villa, a további úton gyönyörûen mozog.
Lehet, hogy csak egy szervízért/olajcseréért ilyen hisztis? ;-> (kb. 50-60 órát mentem vele a legutóbbi óta)
Írta 2010. december 10. - 11:46
jol érted
fuck me, i'm famous!
Írta 2010. december 10. - 11:28
Köszi a választ!
Ha jól értem teló tisztításnál, mosásnál a szimering helyén marad, csak cserénél kell valahogy kifeszegetni, ami viszont még szerencsére nem aktuális.
Ha jól értem teló tisztításnál, mosásnál a szimering helyén marad, csak cserénél kell valahogy kifeszegetni, ami viszont még szerencsére nem aktuális.
Írta 2010. december 08. - 11:46
Sziasztok,
SOS el kellene adnom a telóm, segítsetek ha tudtok. Köszi.
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Rock Shox Tora 2010 - 99%-os, bontott
SOS el kellene adnom a telóm, segítsetek ha tudtok. Köszi.
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Rock Shox Tora 2010 - 99%-os, bontott
breeze :mad:
Írta 2010. december 06. - 20:51
Szvsz bármelyik bringaboltban
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. december 06. - 20:16
Máskor nem kérdeznék ilyet, kiugranék hozzátok. DE!!! Itt a szorgalmi idõszak vége, hajtás van, Zh orrvérzésig... olyan messzire szinte biztos, hogy nem lesz idõm "kiugrani"...
tehát pontosítás elõzõkhöz: újpest-stadionok között valahol valakinél???
tehát pontosítás elõzõkhöz: újpest-stadionok között valahol valakinél???
Írta 2010. december 06. - 19:30
Barador gyere,van:)
Egyébként meg mindegy,csak telópumpa legyen.
A legtöbb egy gyártmány,csak át van cimkézve.
Egyébként meg mindegy,csak telópumpa legyen.
A legtöbb egy gyártmány,csak át van cimkézve.
Írta 2010. december 06. - 18:47
UFF, tisztelt virtuális népség!
RS Revelation 462 boldog, de pumpamentes tulaja vagyok... ezt orvosolnám (elõször gondoltam, jó lesz az belõve évente egyszer ismerõsnél vagy szervízben, de csak kényelmesebb ha van egy kéznél...). Kérdésem: pumpát hol, milyet, mire figyeljek oda, (+ mennyiért?)???? Esetleg valami, amit jó tudnom?
Válaszokért nagy-nagy köszönet!!!
RS Revelation 462 boldog, de pumpamentes tulaja vagyok... ezt orvosolnám (elõször gondoltam, jó lesz az belõve évente egyszer ismerõsnél vagy szervízben, de csak kényelmesebb ha van egy kéznél...). Kérdésem: pumpát hol, milyet, mire figyeljek oda, (+ mennyiért?)???? Esetleg valami, amit jó tudnom?
Válaszokért nagy-nagy köszönet!!!