Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Nincsen a fulcrum-hoz átalakító szett? vagy akkor télleg reba lesz a megoldás, engem bírt 180-as tárcsával pedig vagyok mázsa körül, meg ugrásokat sem vetem meg....

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Tiszta.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

lastoneleft

lastoneleft

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Az atutos Rebara valaszoltam - nem atutotengelyes a mostani kerekem.
Tornagatyás ÉS tornacipõs nem érhet be elõttem!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Magyarul attól lesz szerinted rugalmasabb a cucc,mert a két persely közelebb kerül egymáshoz?Mer akkor ezt nem ellensúlyozza az,hogy a rövidebb becsúszó rövidebb erõkart is jelent?

az erõkar ugyanaz, hisz a villa hossza nem változik (kerék tengely- villanyak)csak nem mindegy hogy hol van megtámasztva

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház

Hat igen, de ahhoz meg ujabb kerekszett kellene :-)

Miért? Nem értem.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás
Magyarul attól lesz szerinted rugalmasabb a cucc,mert a két persely közelebb kerül egymáshoz?Mer akkor ezt nem ellensúlyozza az,hogy a rövidebb becsúszó rövidebb erõkart is jelent?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Sala mi köze van a hosszabb becsúszónak a merevséghez,amikor perselyben csúsznak,tehát abszolút nem érnek hozzá a külsõ szár aljához,amitól szerinted merevebb a cucc?
Mert szerintem, semmi.

ebben igazad is van
de mivel rövidebb a becsuszó az alsó persely sokkal feljebb van, ergo rugalmasabb a rendszer

fuck me, i'm famous!

lastoneleft

lastoneleft

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Van egy olcso elado SID-em eppen, nem kell? :-P

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

nah akkor okoskodok

Sid: ugy könnyitették a tömeget, hogy a fele láb alul nyitott, ergo ott s eolaj se semmi csak egy csõ, rövidebb becsuszók, kevesebb olaj----- kisebb tömeg
reba-recon-revelation: láb uyganaz végig erõs, ott ahol a tárcsa felfogatás is van, hoszssabb becsuszók miatt merevebb.

ergo reba

Sala mi köze van a hosszabb becsúszónak a merevséghez,amikor perselyben csúsznak,tehát abszolút nem érnek hozzá a külsõ szár aljához,amitól szerinted merevebb a cucc?
Mert szerintem, semmi.
Sõt,hosszabb becsúszó az hosszabb erõkar is.

lastoneleft

lastoneleft

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Hat igen, de ahhoz meg ujabb kerekszett kellene :-) Meg azert megiscsak CC-rol van szo

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1.373 hozzászólás
  • LocationVeresegyház
Mondjuk ezt jó tudni. Nekem csak 160-as a tárcsám, de épp a Reba és a SID között vacilláltam.
A leírtak után biztosan maradok a Reba-nál, olcsóbb is. Spóroltatok nekem egy agygörcsöt.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

lastoneleft

lastoneleft

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
a reban a villavall is kicsit mas nem? kicsit vastagabb, es hoszabban fogja a becsuszoszarat + ha hosszabb maga a becsuszar is, tehat jobban ellenall a csavaro hatasnak, ergo kevesbe lesz hajlamos a tartos alakvaltozasra.

Tenyleg ez mindig erdekelt: nem terheli le tulsagosan a villavallat, hogy csak az egyik szarban van rugozo elem ( sid-ben levego) a masikban meg csak csillapitas? Ezt osszeteve a tarcsafek egyoldalu csavaro hatasaval, nem is csodallom, ha egy ido utan megfarad a technika....

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nah akkor okoskodok

Sid: ugy könnyitették a tömeget, hogy a fele láb alul nyitott, ergo ott s eolaj se semmi csak egy csõ, rövidebb becsuszók, kevesebb olaj----- kisebb tömeg
reba-recon-revelation: láb uyganaz végig erõs, ott ahol a tárcsa felfogatás is van, hoszssabb becsuszók miatt merevebb.

ergo reba

fuck me, i'm famous!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
esetleg van az apróban átütõs reba, na abban biztos lehetsz hogy, azt nem csavarja el a 8"-os tárcsa sem :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

lastoneleft

lastoneleft

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Ego-rombolo hatasu, az tuti :-)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Manitoum mar volt, annyira nem gyozott meg, a Reba meg hasonlo felepitesu mint a SID, tehat valszeg azt is elcsavarna. ....

csak van benne + 150-200 gramm anyag

azért szvsz sid-re alapból nem egy jó ötlet a 185-es tárcsa. amúgy reba simán bírta nekem a 185-ös magura(lujza fr szal nem is egy turista fék) tárcsát meg a 100+ kilómat.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Ugy is, hogy egy kiscsako az emelkedon felfele megeloz, ugy hogy a fellampazott, sarhanyos Tesco gazdasagos montijanak a csomitartojara ra volt gumipokozva egy felliteres kola kulacs gyanant? Mondjuk nem voltam eppen akkoriban a toppon, de azert nem kicsit tort le a dolog.... :-))))

Crosskovácsin úgy,hogy tesco gazdaságos bike,félmeztelen csóka,tornacipõ,levágott szárú farmer gatya,aminek a farzsebébõl lógott ki a klasszikus fekete fésû,kormányon szikszalaggal kisrádió rögzítve!!!!!!!!!!
Sose felejtem el.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Nem biztos, hogy a Reba-nak is árt a 185-ös, de ezt majd megmondják a szakik...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

lastoneleft

lastoneleft

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Manitoum mar volt, annyira nem gyozott meg, a Reba meg hasonlo felepitesu mint a SID, tehat valszeg azt is elcsavarna. Ha ezt lecserelem a 185-s tarcsa az tuti kiugrik a bicobol....

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Ha már ez elõfordult több Sid-del is miért nem próbálsz ki mást? R7? Reba?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers