Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

EXTRÉM sportok feketelistán

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
218 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Modiknak: nyugodtan törölhetitek.

Erre semmi szükség. Se itt, se máshol. És ne ránk haragudj!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az extrém sportok is ugyanúgy függõséget okoznak, mint a cigi meg az alkohol és nem tehetsz róla, hogy szükséged van rá. Nekem pl. fizikai elvonási tüneteim vannak, ha nem biciklizhetek vagy jégkorongozhatok. Szóval mi sem tehetünk róla.

A sebesség mindent megold.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
"az indoklás szerint azért, mert az extrém sportok szerelmesei tudatosan vállalnak kockázatot"

A dohányosok csak véletlenül, tudtuk nélkül szívják a bagót. Pl. egyszer nem tudok végigmenni a kóter folyosóján, hogy ne szívjam a füstöt.
Az alkeszok is csak véletlenül isznak. Egy "menedzser" munkahelyi ártalomként a tudta nélkül hajszolja magát a gyomorfekélybe, meg azon veszi észre magát, hogy gyógyszereken él. Nemcsak álszent, és gonosz, hanem egyben gyáva dolog ilyen módon gondolkodni, és cselekedni.

Azért vegyük észre: senkit qrvára nem érdekel, mit csinálunk. Csak fizess. Mert csak.

Modiknak: nyugodtan törölhetitek.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Mégis kíváncsi lennék, mennyi pénz tudnak spórolni az extrém sportokon?

csak ténymegállapítás: egy komolyabb (müteni kell) csuklótörés 151ezer HUF.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
nagyon tanulságos statisztikák vannak benne.
ennek fényében nem pálya _bármilyen_ sporttevékenységek közt különbséget tenni....

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Még nem olvastam el, de markáns vélemény lehet.
http://www.whitewater.hu/magyartb.html

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

A "rájuk indítanám a garázsban a motort" és a "kötelet feszítenék ki eléjük" után mit vártok tõlük? Kutyából nem lesz szalonna...

Én már nem is reagáltam a válaszukra, de remélem nekik kell majd rákgyógyszerre, meg végbéltükrözésre az a pénz, amit én eddig TB-be befizettem.....
Középiskola óta nem vettem igénybe TB szolgáltatást...

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Tudjátok mi a durva? Hogy ezen pl a sógorék (osztrákok) halálra röhögik / keresik magukat.

Ez minden más téren igaz...addig élnek egyesek jól, amíg sokan mások szarul. Ennyi.
Bocs az OFFért.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
persze, sok ember sok pénz

amalgán az a csúnya fém színû valami? mert akkor már csak azért sem, mert szeretek nevetni néhanapján..

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nyomorban lehet a legnagyobbat kaszalni egeysek szerint.
ez reszben igaz lehet

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Tudjátok mi a durva? Hogy ezen pl a sógorék (osztrákok) halálra röhögik / keresik magukat. Szar a helyzet Magyarországon? Jeee, az jó nekünk. Drágák a bringaboltok magyaroknál és nincs választék? Az a jó, majd megrendelik tõlünk. Szar a TB? Sebaj, majd belépnek az osztrák sportegyesületekbe. Nehogy azt gondoljátok, hogy a 57 € tagdíj az nekik veszteséges. Nyilván nem az, másképpen nem csinálnák.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Csak a fehér tömések miatt lehet hamarabb megy tönkre a fogad, mert viszonylag gyakran kell cserélni (nálam kb. 5 évente).

A sebesség mindent megold.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Családi körülményekbõl kifolyóan 36 éve nagyon-nagyon szoros kapcsolatban vagyok egy kiváló fogorvossal......

detto (kb) - szüleim fogtechnikusok :)

na mindegy a tapasztalatok megoszlanak, tudás / forrás anyag meg kb olyan mint, hogy népszabadságot vagy magyar nemzetet olvasol.... kinek mi ugye... :)

Charon 2-es pontja viszont bizonyított, a higany párolog - tény

A 3-ast én is kb úgy gondolom; annyival egészíteném ki, hogy a higany vagy bármi más anyag káros hatását nehéz bizonyítani hosszú távon. a dohányzás is káros, valaki mégis 96 évet él vele.
A tengeri halakban is a DDT is detto.
De a higany méreg - vékony jégen nem jó korizni - minek, ha van más helyette.
DDT vagy higany a károsabb? nem mindegy? ez nem verseny. mindig van valami, ami károsabb.

Ha jobban belegondolok ez nem is annyira OFF, mert ebben a topicban is azon megy a vita, hogy ki exxxtrémebb és kit lehetne mégjobban nem ellátni a TB-bõl :D

nade ON

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

http://bumerang.slagerradio.hu/
keressétek a 2007.01.16. 09:54-es hozzászólást:)

Én az egész Sláger Rádiót, de különösen a Bumeréngot rühellem ahogy van. Volt ott már uszítás a bringások ellen is.
Sok "neves gondolkodóról" hallottam már, hogy vagy 8 éve nem hagyták el Budapestet...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Erre és a töbi hozzászólásra + válaszokra mondom, hogy ez csak gyûlöletkeltés.
Kezdem elhinni a valhol fentebb levõ cikkben írottakat, hogy újságok fõcímje lesz a TB csalás, meg az, hogy irogységbõl feldobják egymást az emberek.

Ez szín tisztán az. Egyre jobban ezt látom benne. Mert õk jönnek azzal, hogy miért kell ilyeneket csinálni, mi jövünk azzal, hogy "Hogy ne legyünk olyan zsíros bolondok, mint ti" meg hogy akkor a cigisektõl is vonják meg a TB támogatást, aztán majd mondanak õk valamit....ördögi kör ez. Nem értem miért jó ez így sokaknak. Mégis kíváncsi lennék, mennyi pénz tudnak spórolni az extrém sportokon?

Vagy igazságosan, vagy sehogy!
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

A "rájuk indítanám a garázsban a motort" és a "kötelet feszítenék ki eléjük" után mit vártok tõlük? Kutyából nem lesz szalonna...

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

És milyen vacak a válasz.... ez is intelligens...

Erre és a töbi hozzászólásra + válaszokra mondom, hogy ez csak gyûlöletkeltés.
Kezdem elhinni a valhol fentebb levõ cikkben írottakat, hogy újságok fõcímje lesz a TB csalás, meg az, hogy irogységbõl feldobják egymást az emberek.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

És milyen vacak a válasz.... ez is intelligens...
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
OFF

1.nem infra, UV!
2.az amalgám ha jól keverik az arányt, akkor semmi gond nem lesz vele, ha rosszul, akkor zsugorodik és idõvel kiesik
3.tudomáynos folyóiratokat átfutva most azt mondhatom, hogy a foozódó társadalmi nyomás miatt megint vizsgálják a hatásokat, de eddig semmi egyértalmû összefüggést nem találtak a hg-os tömések és betegségek között
egyes tengeri halak megevésével mellesleg nagyobb mennyiségû nehézfém jut a szervezetünkbe, mint az évek alatt beszivárgó higany

ON

Gyalogkakukk: :-x

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

de miért hallgattok Sláger Rádiót (azon belül is fõleg Bumerángot)? Nálam ez már magában extrémsport, mert 2mp alatt 200 lesz a vérnyomásom és az infarktus kerülget... :)