Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Maratonok

- - - - -

• Please log in to reply
3542 replies to this topic

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts

Ez egy átgondolatlan kijelentés volt - a versenytáv 75%-ával elég készülni. Már ha aza táv tényleg edzés. ;) (magamból indulok ki, de ha pl túrázom 100 km-t, abból kábé 50 km az, ami edzésértékû...)

szerintem ez erõsen egyénfüggõ is ;)
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Arky

Arky

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Akkor jó, mert kicsit furcsálottam. Mivel elég régóta futok, de maraton elõtt sem szoktam 50-60km tert lefutni, kicsit kemény lenne. :jogging:

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 posts
Hahó!

Nem tudjátok mi van a topmaraton.hu oldallal??
Már egy hete nem frissítik, két hete befizettem a nevezést és még várólistás vagyok, mailre meg nem válaszolnak...
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ez egy átgondolatlan kijelentés volt - a versenytáv 75%-ával elég készülni. Már ha aza táv tényleg edzés. ;) (magamból indulok ki, de ha pl túrázom 100 km-t, abból kábé 50 km az, ami edzésértékû...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Arky

Arky

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
42 km- nem a világ ,de ha nem jól kihajtod magad az elején " elgfogy az energia" a végére ...
Amúgy egy 35-40km es etapra olyan 50-60 km-es edzésekkel tudsz készülni.

Köszi! Szerintem ahogy hazaérek másnap már megyek is tekerni, iszonyatosan hiányzik és csak irígyelni tudok mindenkit akinek van lehetõsége tekerni.
Ha a 35-40 kilóméteresre 50-60nal kell készülni akkor menyivel egy 100asra?

aurel

aurel

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
hehe! :lol1:

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
vagy dobogóra állítanak elit nõi kategóriában :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ezek szerint oda nyugodtan írjam be, hogy HUN19791031 oszt csókolom? Egyébként én is erre az ellentmondásra gondoltam. Pl egyik futó ismerõsöm (bár õ lány) pont ekkor született, ráadásul még a vezetéknevünk is megegyezik. Meggyõzöm, hogy kezdjen el montizni, s összeomlik a rendszer. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Nem, nem lesz benne más. Mondjuk akkor nemtom mi van ha pont ugyanolyan születési dátumú és nemzetiségú sportolók nyújtanak be licence-t. Mondjuk ennek elég kevés az esélye.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Topmaraton nevezéseknél kérik a licenszkódot, de nekem csak február 28 után lesz ez a kezemben. Azt írják, hogy " Licensz kód (UCI kód, HUN19ÉÉHHNN alakú)" - ezek szerint ez csupán a születési dátumomból lesz kialakítva, s semmi más egyéni infó nem lesz benne?

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
a versenyzés jó dolog nagyon doppingolja az embert ,hogy sokan vangyunk.
Meghalni nem kell, a saját tempódban kell tekerni, hogy a végére is maradjon az energiából.
42 km- nem a világ ,de ha nem jól kihajtod magad az elején " elgfogy az energia" a végére ...
Amúgy egy 35-40km es etapra olyan 50-60 km-es edzésekkel tudsz készülni.
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Arky

Arky

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Azért amikor otthon vagyok sokat tekerek, legtöbbet a budai hegyekben, meg a Pilisben. Csak aversenyzés lesz az új, de már nagyon várom. Üdv!

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

Sziasztok!
Én most szeretném elkezdeni a maratonozást bicajjal. Még soha nem voltam versenyen és az a 42 km szerintem kiválló tapasztalatszerzés lesz, én örülök hogy van ilyen verseny.
Tudtok tanácsokat adni, hogy hogy készüljek rá. Március közepétõl leszek otthon. A terep anyira nem ismeretlen, sokat futottam arra.

meglepetés nem fog érni afganisztán után...:-))

na de a viccet félretéve, szerintem tekerjél-tekerjél és tekerjél!!!
a rövid távok szintben és technikailag sem vészesek, simán letekered, utána pedig gyúrhatsz a teljesítményre!

Arky

Arky

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Sziasztok!
Én most szeretném elkezdeni a maratonozást bicajjal. Még soha nem voltam versenyen és az a 42 km szerintem kiválló tapasztalatszerzés lesz, én örülök hogy van ilyen verseny.
Tudtok tanácsokat adni, hogy hogy készüljek rá. Március közepétõl leszek otthon. A terep anyira nem ismeretlen, sokat futottam arra.

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 posts

Nem vagyok belsõs, csak jól informált :-)

És a pannonra mikor lehet elõnevezni illetve hol (az ildalukon nem sok élet van :( )? És ha 3 maratont rendeznek, abbõl egyet idén is el lehet dobni az összesítésnél?

Illetve mikor látjuk a végleges maraton versenynaptárat?

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég
Nem vagyok belsõs, csak jól informált :-)

Ezt te hol láttad? Most néztem de az mmtbszsz oldalán nincs is fent a 2008-as versenynaptár (nemrég még fent volt), csak a tavalyi és a pannonmaraton oldalán sincs még semmi új infó.
Belsõs ember vagy? :)

Pedig az esztergomi verseny érdekelt volna nagyon, mivel környékbeli vagyok.

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 posts

Pannon Maraton csak három fordulós lesz. Tervezett Esztergom elmarad.
Marad: Sopron, Gyõrújbarát (exKõszeg idõpontjában), Zalaszentgrót

Ezt te hol láttad? Most néztem de az mmtbszsz oldalán nincs is fent a 2008-as versenynaptár (nemrég még fent volt), csak a tavalyi és a pannonmaraton oldalán sincs még semmi új infó.
Belsõs ember vagy? :)

Pedig az esztergomi verseny érdekelt volna nagyon, mivel környékbeli vagyok.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
És indulsz rajta?

A sebesség mindent megold.

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Újabb maraton szerveződik a Himalájában, ezúttal 10 napos: http://sikkimadventu...com/events.html

Sok infót nem lehet kinyerni a weblapról, de ami ott van, azt is érdemes osztani öttel. Mindenesetre érdekes lehet. A szervezőt ismerem, de felelősséget nem vállalok érte :)

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 posts

Megtaláltam. A 150-est bringával is lehet?

Hát van 1 olyan tippem ,hogy ha lehetne akkor sem lenne érdemes, bár szerintem rugalmasak a rendezõk.
Bár nekem nem szívem vágya , hogy a nyakamba vigyem fel a bringát a hegyre.