Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Maratonok

- - - - -

• Please log in to reply
3542 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Egyébként meg milyen gyakorisággal szokott szombaton maraton lenni?:chin:

10 évente egyszer. :)

A sebesség mindent megold.

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Érdekes az az új regiszrációs oldal, de nem rossz, mondjuk ha csak egy versenyre nevezel, szerintem nem érdemes bajlódni a regeléssel.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Igen. Csak határidõig kapják meg a pénzt.

köszi a gyors választ

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 posts
Igen. Csak határidõig kapják meg a pénzt.
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
Egy kérdésem lenne a mostani nevezéssel kapcsolatban . Most regisztráltam azon az oldalon ,a versenyre való jelentkezés külön ablakokon van, ha mind 4 re regelek akkor az azt jelenti ugye hogy egyszerre regisztráltam a versenyekre (nem külön -külön). Itt a kedvezményes pénz befizetésre gondolok

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Egyébként meg milyen gyakorisággal szokott szombaton maraton lenni?:chin:

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 posts
Nem vagy kötekedõ, tényleg mindenhol máshogy van feltüntetve. A Sportaktív honlap a mérvadó, másra ne hallgass ;)

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
Nem akarok kötekedõ lenni de a topmaraton honlapján a Duna maratonra a link elõtt a júl.4.szerepel,de a sportaktív ill. az mtbsport.hu oldalon ahol van már 2009-es versenynaptár ott már júl. 5.-e szerepel.
Ja ott van már 2009-es mtb versenynaptár.Az MMTBSZSZ-nek ez még nem jött össze......

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts

Oké:top maraton honlapon júl.4-e szerepel.a sportaktiv honlapján az amit Te írtál...

Top maraton honlapon is a sportaktív oldalára mutató link van, így sztem azt kell figyelembe venni.
Ride 'n' roll

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 posts
Marad a tavalyi rajt-cél terület. Az idõpont pedig július 5.

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
Oké:top maraton honlapon júl.4-e szerepel.a sportaktiv honlapján az amit Te írtál.Most akkor melyik nap és milyen útvonalon?Vártól-várig vagy marad a tavalyi útvonal?Köszi.

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 posts

Top Maraton nevezésekkel kapcsolatos kéminfo a Tempo Sport Kft. képviselõjétõl:a már beérkezett nevezések kiértékelése és az értesítõk kiküldése e-mailen hétfõtõl kerül feldolgozásra!Tehát aki már elutalta a nevezési díjat de még nem kapott emailen értesítést nem kell aggódnia!
Jó hogy a T-mobile mégsem vonul ki annyival is több a pénz a maratonokon....gondolom.
Mátra maratonról jó lenne ha kapnánk tájékoztatást hogy lesz-e vagy sem illetve hogy a jubileumi Duna maraton honnan fog indulni és szombaton vagy vasárnap
lesz -e megrendezve!

Itt minden le van írva a Duna Marciról, beszéltem illetékessel is :)

Program:

Július 3. péntek
14h - fesztiválnyitás, táborverés,
14h-20h - helyszíni nevezés, rajtszámátvétel
21h - koncert, bike party

Július 4. szombat

10h - XTERRA tereptriatlon verseny
10h-20h - helyszíni nevezés, rajtszámátvétel
15h - vezetett túra, családi kerékpáros kirándulás. Részvétel ingyenes, jelentkezni a regisztrációs sátornál lehet.
15 órától Dual-Trial verseny
20h Rockin Chair Band koncert, bike party

Július 5. vasárnap
7h-9h - rajtszámátvétel
10h - X. DUNA MARATON rajt!!!
10:30h - Gyerek kupa – cross country gyerekverseny rajt
17h DUNA MARATON eredményhirdetés

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
Jó hír:nem marad el az idei Mátra maraton.Írtam emailt Eisenkrammer Károlynak mint szervezõnek.Az autós és a motoros versenyekkel vannak komoly gondok állt a válaszában.Info:Eisenkrammer Károly ,Vuelta Kft.

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
a cikk szerint idén LESZ 4 kerékpárverseny.
a kérdés a jövõ!
a lényeg: pénzt szeretnének látni a versenyekbõl, többek között a bicós versenyekbõl. Ez érthetõ, de ilyen tálalásban inkább nevetséges az egész.

Ha belegondolunk, hogy külföldön egy-egy túraútvonal elõtt fizetõkapu van, akkor ez nem újdonság. Igazán nem tudnék vitatkozni a park igazgatósággal, vagy a helyi önkormányzatokkal.

Mégis nagyon rossz érzés a "fenyegetõ" hangvitel. másképp nem tudom értékelni. "korlátok közé szorítsák" (nem megszüntetik, csak csökkentik stb..) a versenyek számát. Elsõként a motorosakat veszik célba.

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
Top Maraton nevezésekkel kapcsolatos kéminfo a Tempo Sport Kft. képviselõjétõl:a már beérkezett nevezések kiértékelése és az értesítõk kiküldése e-mailen hétfõtõl kerül feldolgozásra!Tehát aki már elutalta a nevezési díjat de még nem kapott emailen értesítést nem kell aggódnia!
Jó hogy a T-mobile mégsem vonul ki annyival is több a pénz a maratonokon....gondolom.
Mátra maratonról jó lenne ha kapnánk tájékoztatást hogy lesz-e vagy sem illetve hogy a jubileumi Duna maraton honnan fog indulni és szombaton vagy vasárnap
lesz -e megrendezve!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

eza azért, hogymondjam... ha emiatt nem lesz mátramaraton....bár amerre halad a világ nem is csodálkozom...

Emiatt nem fog elmaradni egy maraton sem.

A sebesség mindent megold.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Glockneren lehet, hogy a rövidebb távon megyek, még meglátom, idén egyenlõre 2-szer ültem bringán, akkor is ebéldelni menet használtam :)
Amúgy, ha valakinek van kedve csatlakozni márciustól legalább havi egyszer tervezünk fertõkerülést, bár a Glocknerre nem jó bemelegítés :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
Gabe: ha jól láttam, akkor lehet találkozunk a Glockneren :juhu: Igaz az nem hosszú, de húzós. :P

Zoli: menjetek csak hosszún - az idõnk úgyis meg fog egyezni :P

Dante: ez azt jelenti h én nem nevezhetek át???? :chin: Akkor viszont tavasszal-nyárelõn még mennünk kell veletek hasonló mókákat mint az volt :D

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
eza azért, hogymondjam... ha emiatt nem lesz mátramaraton....bár amerre halad a világ nem is csodálkozom...

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Ez azért vicces:

http://www.mozgasvil...ikid=1&id=78350

Szerintetek sírjak, vagy nevessek a cikken?

Amúgy zokker jó lenne, mez csak akkor ha nem madaras... :D (nemszeretemmadarakat - ez egyéni vélemény!!!!)

Meg az is, hogy személy szerint örülök egy erõs szponzornak. Üdv magenta! hozzzzzzd a pééééénzt