Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

Sucofine

Sucofine

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Písz!

Nem tudjátok véletlenül, hogy a május 9-i szombathelyi 12 órás maratonversenyre hol kell nevezni? Egyáltalán errõl a versenyrõl hol található valamilyen információ a neten?

A www.mtbsport.hu oldalán találtam a versenyt a 2009-es kiírt versenyek között.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

bár off de hamár

nekem anno 10 alkalmazottam volt. egyszerre utaltam nekik . értelemszerûen a 2 azonos bankos 5 percen belûl +kapta, a többi 6 vegyesválogatott (ált másnap írták jóvá nekik) meg kb el is költötte mire a 2 otp-s megkapta.

Az OTP is fejlõdik. Következõ nap már mindig megkapom az utalt pénzt.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
bár off de hamár

nekem anno 10 alkalmazottam volt. egyszerre utaltam nekik . értelemszerûen a 2 azonos bankos 5 percen belûl +kapta, a többi 6 vegyesválogatott (ált másnap írták jóvá nekik) meg kb el is költötte mire a 2 otp-s megkapta.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Én is otp-s számláról utaltam és 24 órán belül elfogadták a nevezéseimet.

A sebesség mindent megold.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

abban az otp-nek is lehet némi sara

én is csütörtökön adtam fel ,igaz én K& H Bankban , s nekem tegnap reggelre az összes nevezés elvolt fogadva

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

hát nálam a topmaraton nevezés nem mûködik olyan gyorsan mint nálatok. csütörtökön 9kor utaltam az otp-tõl és még mindig semmi:(

abban az otp-nek is lehet némi sara
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
hát nálam a topmaraton nevezés nem mûködik olyan gyorsan mint nálatok. csütörtökön 9kor utaltam az otp-tõl és még mindig semmi:(
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
igen, itt sokan vagyunk amatõrök, és engem is például érdekel, hogy milyen eredményt érek el, ugyanakkor már 1 kirándulás is mert ritkán jutok el én ilyen szép helyekre. nekem ezt az 5-6 maratont is nehéz lesz bszervezni nyári gyakorlat mellett, és egyáltalán nem utolsódlagos anyagi vonzatai miatt.és sztem nem egyedül vagyok így:) de elmegyek mert megéri...

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Arról mért nem szól senki hogy amatõr szinten a verseny egy hatalmas buli?????

mert azok akik ide irkálnak azok között is különbség van...
attól,hogy nem vagy csapattag és nem is szponzorál senki stb. attól még érdekelhet a teljesítmény.ez persze nem zárja ki a bulit...
bár ez azért nem ennyire fekete-fehér
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Arról mért nem szól senki hogy amatõr szinten a verseny egy hatalmas buli?????
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Igen, ez is igaz, de ez szerintem ez amatõr szinten indifferens, mert a "forma" és a "csúcsforma" között pár százalék csak a teljesítményben mérhetõ különbség.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Nincs ilyen, aki komolyan nyomja, minimum 10-re elmegy, mert egyrészt a verseny a legjobb edzés, másrészt kellenek a pontok. A Bécs Maratonnal (mivel korán van) szokás kezdeni. Szóval attól ne félj, hogy túlterheled magad, ennek maximum a szabadidõd vagy a pénztárcád szab határt.

oké...persze a toppon kell lenni egész szezonban,DE
alapvetõen van 1-2 max. 3 verseny imere az ember a formáját idõziti amikor tényleg ott van a szeren.nyilván jó edzés a versenyzés,de ha az összesen széthajtod magad akkor nem tudsz majd igazi csúcsokat menni.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

szerintetek 1 évben hány maraton az ideális? mondjuk én 5 re szeretnék menni....

Nincs ilyen, aki komolyan nyomja, minimum 10-re elmegy, mert egyrészt a verseny a legjobb edzés, másrészt kellenek a pontok. A Bécs Maratonnal (mivel korán van) szokás kezdeni. Szóval attól ne félj, hogy túlterheled magad, ennek maximum a szabadidõd vagy a pénztárcád szab határt.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Vagy bemész egy K&H fiókba és közvetlenül a számlára fizeted be .:)

ezt teszem holnap.:)

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás

én is így akartam mondani. amúgy még mindig nem vágom, hogyan kerültek fel egyesületek az odin rendszerére, és hogyan lehet felrakni az enyémet:(

zsiráf

zsiráf

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás

na ez már gyors volt. tegnap 13:00-kor utaltam a pénzt a topmarcira, és 16:45-kor jött a négy mail, hogy elfogatták a nevezésem. amúgy már késõ, de K&H-s a bankszámla amire utalni kell, és 140 ft-ért ott kapják meg a leggyorsabban.

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
na ez már gyors volt. tegnap 13:00-kor utaltam a pénzt a topmarcira, és 16:45-kor jött a négy mail, hogy elfogatták a nevezésem. amúgy már késõ, de K&H-s a bankszámla amire utalni kell, és 140 ft-ért ott kapják meg a leggyorsabban.

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
aham, köszi....hát igen, azért elég jól megkell nyitni a pénztárcát még 5 versenyre is, ennyire kalkuláltam idén a költségvetésbõl :D

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nálam 7 maraton + egy 24 órás volt 2006-ban, de csak anyagilag éreztem megterhelõnek (rövid távon, abszolút hobbistaként) . Szóval ha lenne nem az ország másik végén lévõ versenybõl több, akkor mennék idén is legalább ennyit :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
mi az, hogy "ideális"? nekem 10 versenyem biztos lesz (6 OX, 4 MX), meg még kb. 5 ami csak úgy becsúszik...
annyi versenyre menj, amennyi nem megterhelõ (testileg) még és pénzzel is bírod!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu