Már ha idén megtaláljuk.
Megtaláljuk, segítek jelölni és szervezni ... Vagy ... aki gyors majd követ engem
Már ha idén megtaláljuk.
Itt a térkép:Sziasztok,
mivel pontosan nem ismerem a középtáv pályaleírását szeretném megtudni, de az amit a szilvasvaradmaraton.hu oldalon találtam az nem túl infomatív, csak ennyi / krédésem ennél részletsebbet ki tudna megadni ? / nagyon köszönöm !!!!!/ Szilvásvárad-stadion Szalajka-völgy Tótfalu-völgy Kalapat Gerenna-vár Huta-rét - Faktor-rét Csalánosi parkoló(F,13km) Tölgyes-orom Macska-part Méhecsõ Bán-völgy Pados Ördögoldal Bálvány Fehér sas Sípályák-teteje(F,32km) Száraz-völgy Ómassa Vadász-völgy Jávorhegy Jávor-kút Csipkés-kút Nagy-mezõ(F,49km) Kiskõhát nyerge Keskeny-rét Olasz-kapu(F,57km) Káposztás-kert Kálmán-hegyi út Kerek-rét Katonasírok Szilvásvárad-stadion
A sebesség mindent megold.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Gondolom ezért van korlátozva az indulók száma.A Cuha-völgy "koca" túristák által felkapott hely.Nem nagyon csak annyira mint egy 100 ezres nagyváros sétálóutcája egy nyári szombat délelött.
És ezen az 5 km-en lesz illetve a völgy végén a maraton befutója.
3 évvel ezelött csak a hosszutáv járt erre a felvezetõ motorost majdnem megverték a sörösdobozzal a kezükben túrázó családapák.
A rövidtáv itt nyélen fogja nyomni és biztos rengetek problémájuk lesz.
2007-s Cape Epic-rõl volt fél- vagy órás összefoglaló az Extreme-en.
Net-en érdemes keresgélni.
biztos ,hogy július 4 én lesz a Duna marci, mert akkor sajna nem tudok menni ( diploma osztom pont akkor lesz )
Nem tudjátok, lesz-e közvetítve valamelyik magyar Tv-adón a Cape Epic?
Nagyon érdekelne, milyen egy afrikai maraton:)