Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Maratonok

- - - - -

• Please log in to reply
3542 replies to this topic

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Már ha idén megtaláljuk. ;)

Megtaláljuk, segítek jelölni és szervezni ... :) Vagy ... aki gyors majd követ engem :D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Már ha idén megtaláljuk. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
2009 Vértes MTB piknik (Vértesboglár) idõpontja: június 20 szombat

Aki tud jöjjön, jó kis pálya lesz
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok,
mivel pontosan nem ismerem a középtáv pályaleírását szeretném megtudni, de az amit a szilvasvaradmaraton.hu oldalon találtam az nem túl infomatív, csak ennyi / krédésem ennél részletsebbet ki tudna megadni ? / nagyon köszönöm !!!!!/ Szilvásvárad-stadion Szalajka-völgy Tótfalu-völgy Kalapat Gerenna-vár Huta-rét - Faktor-rét Csalánosi parkoló(F,13km) Tölgyes-orom Macska-part Méhecsõ Bán-völgy Pados Ördögoldal Bálvány Fehér sas Sípályák-teteje(F,32km) Száraz-völgy Ómassa Vadász-völgy Jávorhegy Jávor-kút Csipkés-kút Nagy-mezõ(F,49km) Kiskõhát nyerge Keskeny-rét Olasz-kapu(F,57km) Káposztás-kert Kálmán-hegyi út Kerek-rét Katonasírok Szilvásvárad-stadion

Itt a térkép:
http://szilvasvaradm...7terkep_mod.jpg

A sebesség mindent megold.

mean

mean

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok,
mivel pontosan nem ismerem a középtáv pályaleírását szeretném megtudni, de az amit a szilvasvaradmaraton.hu oldalon találtam az nem túl infomatív, csak ennyi / krédésem ennél részletsebbet ki tudna megadni ? / nagyon köszönöm !!!!!/ Szilvásvárad-stadion Szalajka-völgy Tótfalu-völgy Kalapat Gerenna-vár Huta-rét - Faktor-rét Csalánosi parkoló(F,13km) Tölgyes-orom Macska-part Méhecsõ Bán-völgy Pados Ördögoldal Bálvány Fehér sas Sípályák-teteje(F,32km) Száraz-völgy Ómassa Vadász-völgy Jávorhegy Jávor-kút Csipkés-kút Nagy-mezõ(F,49km) Kiskõhát nyerge Keskeny-rét Olasz-kapu(F,57km) Káposztás-kert Kálmán-hegyi út Kerek-rét Katonasírok Szilvásvárad-stadion

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
http://www.futanet.h...tiszafured.html

Hogyan nevezzelek...

Ide jön valaki?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Te annyiban elõnyben leszel, hogy lendületbõl, 30-al tudsz ütni! Na jó, félretéve a tréfát, remélem azóta azért változott a helyzet!
" A Cube el van vetve! "

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A Cuha-völgy "koca" túristák által felkapott hely.Nem nagyon csak annyira mint egy 100 ezres nagyváros sétálóutcája egy nyári szombat délelött.
És ezen az 5 km-en lesz illetve a völgy végén a maraton befutója.
3 évvel ezelött csak a hosszutáv járt erre a felvezetõ motorost majdnem megverték a sörösdobozzal a kezükben túrázó családapák.
A rövidtáv itt nyélen fogja nyomni és biztos rengetek problémájuk lesz.

Gondolom ezért van korlátozva az indulók száma.
Tavaly semmi gond nem volt a turistákkal, végig lejt a völgy és 30km/h alatt nem igazán mentem, mindenhol elengedtek.
Sokan leszünk majd elverjük a családapákat. :)

vendég_pier_*

vendég_pier_*
  • vendég
A Cuha-völgy "koca" túristák által felkapott hely.Nem nagyon csak annyira mint egy 100 ezres nagyváros sétálóutcája egy nyári szombat délelött.
És ezen az 5 km-en lesz illetve a völgy végén a maraton befutója.
3 évvel ezelött csak a hosszutáv járt erre a felvezetõ motorost majdnem megverték a sörösdobozzal a kezükben túrázó családapák.
A rövidtáv itt nyélen fogja nyomni és biztos rengetek problémájuk lesz.

RedEagle

RedEagle

vendég

• fórumtag
  • 151 posts
Ha az ODIN-ra regisztrálsz ott van info.
Egyébként:

2009.04.30-ig 3000Ft
2009.05.10-ig 5000Ft
2009.05.24-ig 8000 Ft

MJani01: igen a hosszú talán kicsit könnyû (sok az aszfalt, de szint az van), de a középbõl kihozták a maximumot.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
És azt tudni lehet, hogy vifil a nevezési díj?
" A Cube el van vetve! "

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
www.pannonmaraton.hu
Egész jónak tûnik az "új" pálya (a Gázló és a korábbi hosszútáv keresztezése). A hosszútáv lájtos, viszont szezonkezdésnek pont jó.

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 posts
Ebbe a topicba tök jo benézni.... át kéne nevezni OFF TOPICra.
Látom még mindig nem megy, hogy a Maratonok topicba maratonokrol irjunk, na de majd jön Valeria Victrix és irgum-burgum.
De legalább már tudja mindenki, hogy milyen okos emberek járnak ide offolni.....
Tanácsok városi bringásoknak http://bringalakat.hu/

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

2007-s Cape Epic-rõl volt fél- vagy órás összefoglaló az Extreme-en.
Net-en érdemes keresgélni.

Általában a UCI Nissan World cup-ról is elég sokat adnak. pl most is az megy, már legalább egy órája nézem. :)
" A Cube el van vetve! "

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

biztos ,hogy július 4 én lesz a Duna marci, mert akkor sajna nem tudok menni ( diploma osztom pont akkor lesz :()

Duna marci még lesz egypár....Ha elsõ diploma akkor sztem nem kérdés....
" A Cube el van vetve! "

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
A diplomaosztó mikéntjétõl és a társaságtól is függ, szerintem. Van ahol nem kerítenek akkora feneket a diplomaosztónak. Én tavaly hagytam ki a Duna maratont, keresztapai kötelezettségek miatt :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Döntsd el mi a fontosabb, de inkább menj el a diplomaosztóra, úgy illik. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
biztos ,hogy július 4 én lesz a Duna marci, mert akkor sajna nem tudok menni ( diploma osztom pont akkor lesz :()

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
2007-s Cape Epic-rõl volt fél- vagy órás összefoglaló az Extreme-en.
Net-en érdemes keresgélni.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

Nem tudjátok, lesz-e közvetítve valamelyik magyar Tv-adón a Cape Epic?
Nagyon érdekelne, milyen egy afrikai maraton:)

Hahaha! Ezt a magyar közvetítésre értem. Külföldi adón talán, de ott sem végig. Néha, ritkán az extreme channel szokott foglalkozni MTB-vel, de ott is inkább a DH, Freeride vonalat mutatják be
" A Cube el van vetve! "