Van olyan maraton, ahol a rövidtáv is hosszabb, mint itt a sport táv.
A sebesség mindent megold.
Bocs (azt hittem a Bükk Maratonra gondoltál), de a második körbõl rájöttem, hogy a Budára gondolsz. Budán nem fognak visszaküldeni, az nem igazi verseny, csak majális.ezt nem is tudtam.Mármint,hogy visszaküldenek.
Majd igyekszem:)
Azért a második körtõl fázom egy kicsit....de mindent bele fogok adni!
Én az egész távot szeretném megpróbálni:)
Figyeld a túrák Magyarországon topikot csatlakoz be valamelyikbe és ott gyorsan lemérheted az erõnlétedet.ezt nem is tudtam.Mármint,hogy visszaküldenek.
Majd igyekszem:)
Azért a második körtõl fázom egy kicsit....de mindent bele fogok adni!
Én az egész távot szeretném megpróbálni:)
Szerintem aki heti rendszerességgel ül biciklire az le tudja tekerni a legtöbb hazai maraton rövidtávját. Szóval a helyedben nem aggódnék.
Ádám ilyen, nem kell megsértõdni. A hosszútávosokat is szokta b@sztatni.Amúgy nagyon ellenszenves volt nekem a túrista futamosokhoz való hozzáállás.
A hangosbemondós csak gombaszedõ szakkörösöknek titulált bennünket.
Lehet,hogy máskor,máshol röhögtem volna rajta,de ott,akkor k...vára nem jött be.
Gondolom pl.Parti András sem ott kezdte,ahol most tart.Vagy tévedek?
Inkább bátorítani,bíztatni kéne a kezdõket és akkor nagyobb a valószínûsége,hogy feljebb lépnek majd egy napon.Továbbá,ha neveznek õk is hosszabb távokra,az bevétel a cégnek.Ugye.
Egyesek magas lóról beszélnek a kezdõkrõl,de õk vajon milyenek?
Ha nincs alázat,akkor nincs értelme.
http://www.futanet.h...tiszafured.html
Hogyan nevezzelek...
Ide jön valaki?
Én kb 6 hete neveztem és postáztam a pénzt a 4 maratonra és még semmi, vagyis várólistás vagyok. Érdeklõdtem 1 hete, azt igérték utánanéznek másnap, azóta semmi.Sziasztok!
Én kb egy hete neveztem a Szilvás maratonra az ODIN-on keresztül,és át is utaltam a pénzt a neten,de még mindig nem vagyok az elfogadott nevezõk között,és nem is kaptam visszaigazolást.Ez normális,vagy kezdjek gyanakodni?
nekem is majdnem 5 nap volt mire visszaigazolták, szóval no para:)Sziasztok!
Én kb egy hete neveztem a Szilvás maratonra az ODIN-on keresztül,és át is utaltam a pénzt a neten,de még mindig nem vagyok az elfogadott nevezõk között,és nem is kaptam visszaigazolást.Ez normális,vagy kezdjek gyanakodni?
Másnap Komló lesz. Nehéz ügy.Megtaláljuk, segítek jelölni és szervezni ...
Vagy ... aki gyors majd követ engem