Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Maratonok

- - - - -

• Please log in to reply
3542 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Az elõzõ hozzászólás rád is érvényes:)

kornelhhh

kornelhhh

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
szasztok ha netrol utalom a Bukk and Matra maratonra a let akkor is zsir nem???

azzert kerdem mert most nevezek eloszor ,es meg nem vagom mi hany meter,

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Igen .

Ja és kösz !:)

A hozzászólásodat 15 percig "ingyenesen" módosíthatod.

zsiráf

zsiráf

vendég

• fórumtag
  • 139 posts
Igen .

Ja és kösz !:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Üdv !
Tudja valaki,hogy a Pannonmaraton távjai milyen hosszúak ?:chin:

erre gondolsz ?

http://www.georgespo.../palya_2009.jpg
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsiráf

zsiráf

vendég

• fórumtag
  • 139 posts
Üdv !
Tudja valaki,hogy a Pannonmaraton távjai milyen hosszúak ?:chin:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

én tavaly beragadtam ,sajnos,de idén próbálok majd menni a többiekkel a reptérnél

Na ezért nem megyek erre a versenyre. Sokat lehetne javítani ezen a maratonon, ha az elejére benyomnának egy HHH aszfaltos mászást, ahol el lehetne lépni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kornelhhh

kornelhhh

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Hallo sajna ezzen nem tudok reszt venni meg kulfoldon vagyok de ha szerveznel Bukk and Matra maratonra ilyent en szivesen be szallnek!!!szepnapot bye Kornel

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 posts
Na még 1x:

AUTHOR ©ELA MARATHON-ra van kedve valakinek jönni?

Verseny napja: 2009.05.02 (szombat) 9:00 óra
Utitávolság Budapeströl: 420 km- várhato utazási idö: 5 óra

Verseny táv:
CLASSIC 93 km, szint: 2160 m
JUNIOR 58 km, szint: 1140m

Ottalvos, ahányan jelentkeznek ugy keresk szállást.

Költségek: 3 fö esetén: 9000 HUF/fö utazási költség+szállás

Akit érdekel irjon privátot, köszönöm.
Tanácsok városi bringásoknak http://bringalakat.hu/

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

na ez volt 2006-ban is, szóval az elején jól kell rakni a kereket.....

én tavaly beragadtam ,sajnos,de idén próbálok majd menni a többiekkel a reptérnél

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
na ez volt 2006-ban is, szóval az elején jól kell rakni a kereket.....

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

szerintem nem lesz nagyon rossz a helyzet a budán. Nálunk még mindig verõfényes napsütés van, és azt mondta a tv, hogy pénteken már csak délen eshet. Annyi esõ fog csak esni, hogy azt beszívja a talaj, szerintem. Azért elviszem a két black shark-ot és majd ott felrakom ha kell. Amúgy milyen a pálya? volt vki ott? már nem emlékszem, de mászással kezdõdik?

Én szombaton voltam kint a pályán igaz csak az uccsó nagyobb mászást gyakorolgattam .
A pálya ott nagyon jó volt, szinte porzott. Az elején megy egy mezõs részen a pálya , utána van egy mászós rész ,ami nem olyan vészes(csak ott szokott "bedugulni" a mezõny )

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
szerintem nem lesz nagyon rossz a helyzet a budán. Nálunk még mindig verõfényes napsütés van, és azt mondta a tv, hogy pénteken már csak délen eshet. Annyi esõ fog csak esni, hogy azt beszívja a talaj, szerintem. Azért elviszem a két black shark-ot és majd ott felrakom ha kell. Amúgy milyen a pálya? volt vki ott? már nem emlékszem, de mászással kezdõdik?

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
én pénteken utaltam el , s mára fogadták el

kiarob

kiarob

vendég

• fórumtag
  • 51 posts

Múlt szerdán elküldtem a Buda maraton nevezési pénzét (3500 ft), még mindig nem tettek be az elfogadott nevezések közé, csak a várólistán vagyok fenn. Csak én vagyok, így ezzel vagy a sportaktiv rendezvényein ilyesmin ne lepõdjek meg?

Kösz, Gábor

én tegnap neveztem, elutaltam a pénzt és ma délelõtt jött a mail, hogy elfogadták a nevezést, a rajtszámot is megírták. Odin-on nem néztem mi a státusz, mert a melóhelyen a rendszer nem komálja.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Múlt szerdán elküldtem a Buda maraton nevezési pénzét (3500 ft), még mindig nem tettek be az elfogadott nevezések közé, csak a várólistán vagyok fenn. Csak én vagyok, így ezzel vagy a sportaktiv rendezvényein ilyesmin ne lepõdjek meg?

Kösz, Gábor

A salz-ra már 10 napja befizettem és semmi,azt mondták 3 hétig :scared:ne aggodjak
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Kösz, Gábor

nem szokták elkapkodni

-aztán ha így folytatodik még hiányolni fogjátok hogy nem esett kis esõ, csak a port fogjátok nyelni a pályán :) -
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts

Kösz, Gábor
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

Nekem is a BM lesz életem elsõ maratonja. Ha nagy dagonya lesz, akkor duplán nehéz lesz számomra :)
Conti RK-t vagy Ignitort tudok felrakni, kezdjek gumi után vadászni, vagy valamelyikkel vállalható esõ esetén is?

Amíg nem lesz zuhogó esõ, és állat-nagy dagonya, addig én hagyom fent a RR-RK párost. Ha mégis az lenne, akkor IRC Mudmad 1.9.

Szerintem az Ignitorral megpróbálhatod esõben is, de ha nincs akkora dagonya, akkor szerintem simán elég a RK.

Egyébként a hazai maratonokra(vagy egyáltalán versenyekre) mindenképpen érdemes beszerezni egy pár sárgumit.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Nem feltétlenül a legkönnyebb, de így jönnek sorban a Top Maraton szériában.