Köszönöm Gabe
Nem azt mondtam, hogy a szlovák maratonok szebbek és jobbak. 2004 óta mind a 4 nagy maratonon ott vagyok.
De !!
Szilvásváradon (esõ és 5 fok) 1200-an indultunk !! Szorozzátok már meg légyszi 5000 Ft-tal !!
Értitek már mirõl beszélnék ?
Ezért borsózik a hátam a Paul felsorolásától !
Sajnos ezeket a kiadásokat meg kell fizetni.Van sporttörvény,erdõtörvény,egészségügyi elõírások.Gondolom hogy Te már szavaztál-hiszen ez a kormány hozta ezeket a törvényeket.
Sok VB és EB indultam már (illetve rendeztem) és most megszámoltam hogy az utolsón 52 szponzor volt-ennek megfelelõ körítéssel.
Számolj egy kicsit!A szílváson a célterület és a parkoló bérlése legalább 1 millió ft!Vagy a bringamosó, a 10 vízborotva legalább egy 100-as!Hol van még ennek a telepítése?És a wc-darabja naponta 24000 ft!Hány is volt?
A Harang egy napra egy sátrat 500.000 ft bérel!Egyébként Õ üzletszerüen végzi ezt a szervezést+alkalmazottakat kell fizetni egész évben.(ezzel nem védeni akarom)
Hidd el iszonyatós kiadások vannak egy versennyel kapcsolatban.
Ha nem tetszenek az itthoni versenyek akkor nyugodtan ki lehet menni külföldre.Leírtam hogy kint a régiók támogatják a versenyt.Emlékszel az elsõ szlovákiai maratonra?Nem volt nevezési díj!
Nálunk mit kapsz 5000 ft-ért?
Jobb esetben egy korrektul kijelölt pályát,frissítõt,kaját,pontos idõmérést,polót vagy kulacsot,bringamosót,baleset esetén azonnali intézkedést esetleg díjat.
Szerinted mennyi lenne korrekt?
Illetve ki fizesse meg pl. a parkolást,célterület bérlését,engedélyek megszerzését,pályatakarítást,esetlegesen a rendõri intézkedést és a segítõk napidiját?
Egyébként páran már szervezzük a jövõ évi versenyt-pályatervezés,erdészettel a pálya nyomvonalának egyeztetése stb.Egyébként szívesen látunk a csapatban,munka az van bõven júniusig elhiheted.