Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Maratonok

- - - - -

• Please log in to reply
3542 replies to this topic

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Egyszerû a példánál maradva tekersz 75 km-t és közben 1800m m mászol felfelé. Pl. ha Gyöngyösrõl felmész Kékestetõre akkor kb 700m szintemelkedést teszel meg tizen x km alatt.
Gyakorlatilag a függõleges emelkedéseket adod össze azonban a különbözõ mérõeszközök által produkát mérések között elég nagy eltérés lehet. A legpontosabbak a barometrikus mérõk, azonban nagyobb frontoknál a légnyomás hirtelen változása miatt ott is lehet eltérés.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Sziasztok!
nem tudom van-e megfelelõ topik erre, keresgéltem de nem találtam.
El tudja nekem valaki magyarázni mit értünk szintadatok alatt? Pontosan mit jelent az, amikor egy túrára, versenyre azt mondjuk 75 km 1800 m szinttel?
Hogyan kell összes szintet számolni több túra esetén, ha egy adott túra szintadatait ismerem?
Szégyen vagy nem szégyen, a hosszú hétvégén jöttem rá, hogy nem is annyira értem ezt a dolgot....
" A Cube el van vetve! "

bohus1

bohus1

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Sziasztok nem tudja valaki a duna maraton útvonalát? a tavalyihoz képest változik

Krisz85Bp

Krisz85Bp

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
A BB Fest Maraton elmarad, akit érint:

Sportiroda Hírek - kerekparinfo.hu

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
Van valakinek kedve ma tekerni egyet a buda maraton útvonalán?
A keró legyen veletek!

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
Hello a face felbujtók közül :D....ééén tudom ki a felbujtóó, Annácska drága, de aztmondta, hogy õ bizony beszélt egy illetékes emberkével aztán hogy onnantól amit beszéltek az valós-e aztmár nemtudom. dehát na én megilyedtem picit :D

Valami felbolydulás van a facen, hogy a Budamaratonnál a Zöldõrök valamit terveznek vagy mi! Tud errõl valaki valamit?

Zsolt73

Zsolt73

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Sziasztok! A Buda Maratonnál rendben van, hogy két hete befizetett nevezési díjjal is csak várólistán van az ember?

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts

Versenyen sok mindent nem csinálhatnak, mivel versenyt rendezni csak a helyi hatóság (tájvédelmi körzet, erdészet, nemzeti park stb.) engedélyével lehet...

Na ez OK, de mivan ha még a Harangék nem kaptak meg minden engedélyt? Remélem nem így van! Nem akarom a pánikot kelteni, csak nekünk már erõteljesen kavartak be ezek a drága zöld õrök!
Mondjuk Harang rutinos, biztos minden rendben van!

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Versenyen sok mindent nem csinálhatnak, mivel versenyt rendezni csak a helyi hatóság (tájvédelmi körzet, erdészet, nemzeti park stb.) engedélyével lehet...
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts
Valami felbolydulás van a facen, hogy a Budamaratonnál a Zöldõrök valamit terveznek vagy mi! Tud errõl valaki valamit?

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Legalább lesz egy kis nehezék, ami visszafogja :)
" A Cube el van vetve! "

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Csakis szögessel...legalább szikrát szórsz a köveken! :)

Ne mond neki mert képes lesz összeszedni az összes szöget a pályán lett légyen az akármennyi is.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

Azt mondjátok meg; ez alapján a Buda Maratonra milyen gumival kell menni? :D

Csakis szögessel...legalább szikrát szórsz a köveken! :)
" A Cube el van vetve! "

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 posts
Eladó a 4 Top-maratonos nevezésem, középtávra!
A Szilvásra még tudnék menni, de a többire nem!

30/3 965 929
Csacsa

Dorcy79

Dorcy79

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
2011 év Top maraton sorozat 4 db versenyére, valamint a Kelly's Bakonyerdõ Maraton versenyre rövidtávú (nõi) nevezésem eladó. Az ár az elõnevezés ára volt!!! 06-30-25-05-385

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 posts
Bocsi ezen a héten lesz a verseny,nem jól irtam.

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 posts
Sziasztok! Jövõ héten mennénk az elsõ Szlovák maraton kupafutamra,szombati napon lesz a verseny/16.-án/ 1föt még eltudunk vinni ugy néz ki/és persze nem akar másnap xco kupafutamon indulni/,akit érdekel egy jól szervezett maraton jöjjön bátran nem fogja megbánni tapasztalatból mondom,Pesti indulással szombat reggel,Pozsony mellett lesz a verseny kb 220km szinte végig autópálya.Érdeklõdni 06-30-9430-998 A versenyröl még több infó CK Svätý Jur

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
valamilyet felrakunk, csak menjünk már :D....kicsit nem korai még gondolkodni rajta?xD

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Változott
http://www.idokep.hu/elorejelzes

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Hát ha a 2 évvel ezelõtti almát és almaücsit' nevezési csomagban kapott jegyért osztogató szõke leányzóra gondolok, akkor valóban találó ötletnek tûnik az elõttem szóló javaslat :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"