Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Valaki járt már a pályán?

Igen én :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Valaki járt már a pályán?

A sebesség mindent megold.

Sledge

Sledge

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Egy újabb megmérettetési lehetõség a Velencei-tó körül országúton és terepen egyaránt:

MTB:

2011. Július 31.-e (vasárnap) 30 / 60 km-es távok.

A részletek:

I. CUBE Velence MTB Próba versenykiírás 2011 - Bringa.hu

Országúti:

Ha országúton is szeretnéd kipróbálni magad, 2011.07.30.-án szombaton megteheted:

I. Shimano Velence Kupa versenykiírás 2011 - Bringa.hu

Várunk mindenkit!
Ahol akarat van, ott út is van... Hajrá Csömör!!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Beidézem ide is, csak hogy ne legyen meglepetés.
http://forum.bikemag...tml#post1111768

Szylkoo

Szylkoo

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás

Ha jól látom a rajtszámból, Gödöllõi Erdei Félmaraton.

Na igen,azt elfelejtettem mellékelni:)II.Gödöllõi Erdei Félmaraton,jó idõ és pálya fogadta a versenyzõket.Vitalitásos ismerõsnek tetszett a verseny,rövid meredek emelkedõk,lejtõk,gyors pálya.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

És ez melyik verseny? Kassa?

Ha jól látom a rajtszámból, Gödöllõi Erdei Félmaraton.

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

https://picasaweb.go...CN2l-9_mx-m9pwE

És ez melyik verseny? Kassa?
A keró legyen veletek!

Szylkoo

Szylkoo

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás

Szylkoo

Szylkoo

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás
Nem tudtam hová tenni,ezért iderakom:)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Szia!
Na igen, igen erre gondoltam, mert a párommal mi az osztrákoknál tekerünk és elég jól el vannak látva térképpel, az azon szereplõ szintadatok gondolkodtattak el elõször, mert volt úgy hogy megcsináltunk egyszerre három túrát, és valahogy fura volt, hogy néha a kevesebbet éreztem többnek....
Oké, köszönöm a segítséget azért most már számomra is érthetõbb, és legalább nem vagdalózom olyannal, amit nem értek. :)
" A Cube el van vetve! "

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 hozzászólás
Szerintem a kérdésed annyira szubjektív, erre nem lehet egyértelmûen válaszolni. Alapvetõen persze a hosszabb/több szintes verseny a nehezebb, de most voltunk az Alpokban, ahol mindkét nap másztunk egy hegyet, és a 10km/1200m egyértelmûen gyilkosabb volt, mint a 25km/1500m

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Rosszul gondolod. :D Nem a táv és nem a szint a gyilkos, hanem a tempó, illetve a táv-szint-tempó-idõjárás kombinációja.

Ok, ez letisztázva...:) értem. és a kérdesem elsõ felére még kaphatok valakitõl választ?
" A Cube el van vetve! "

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Volt szó valami Velence maratonról, július 31-én, versenynaptárban szerepel, de semmi továbbit nem tudok róla.
MMTBSZSZ.hu
Tudtok errõl valamit?

Semmi konkrétumot nem tudok, pedig itt lakom a szomszédban. Amit hallottam róla, az alapján nem fûzök hozzá sok reményt.

Például én a Crosskovácsit a maga 80km/2250m szintjével mindig sokkal-sokkal gyilkosabbnak éreztem, mint a Szilvásvárad 114km/3000m kombinációját.

Én meg pont fordítva vagyok vele, Crosskovácsit érzem a legkönnyebb versenynek itthon.

A sebesség mindent megold.

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Volt szó valami Velence maratonról, július 31-én, versenynaptárban szerepel, de semmi továbbit nem tudok róla.
MMTBSZSZ.hu
Tudtok errõl valamit?

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Például én a Crosskovácsit a maga 80km/2250m szintjével mindig sokkal-sokkal gyilkosabbnak éreztem, mint a Szilvásvárad 114km/3000m kombinációját.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Rosszul gondolod. :D Nem a táv és nem a szint a gyilkos, hanem a tempó, illetve a táv-szint-tempó-idõjárás kombinációja.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Értem, köszönöm. Még egy hülye kérdés: ennek tudatában honnan tudható, hogy egy adott verseny, vagy egy adott túra szintje sok-e vagy kevés? Nyilvánvalónak tûnik, hogy a megtett táv szerepet játszik benne, de viszonyításképp elmondható, hogy egy 38 km-es túra, amin 1056 m szint van az éppolyan nehéz, mint mondjuk egy 85 km-es, amin 2571 m szint van? Oké, a második durvább, hisz ott a szint is és a km is több, de ehhez viszonyítva a rövid is lehet éppolyan nehéz. Jól gondolom?
" A Cube el van vetve! "

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
A felvezetõ kör után, a kastélypark utáni emelkedõn, ahol az avatarod is készült, utána meg a pálya vége elõtt 2-3-4-5 km-re valahol, több helyen is megállok. Inkább vigyorogj végig, úgy a biztos.:D
Kriszta teker egy rövidet, bár most cseppet elkenõdött, mert kicsit megint fáj a térde.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Értettem, merre leszel majd pályán szombaton? Hol kell majd természetesen, lazán mosolyogni:)? Kriszta teker?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Jó lesz az 810-870 méternek is, de a példa jó, négyes, leülhet.:D