Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok
Írta 2007. január 19. - 14:51
Írta 2007. január 19. - 13:52
A Mountainbike Transalp challange-rõl szeretnék filmet,vagy videókat be szerezni.Keresgéltem a neten de semmi:S.Aki tud segítsen egy kis infóval.Köszike.
Sztem írj a szervezõknek. Ha õk nem tudnak segíteni, akkor senki.
http://www.transalp-challenge.com/ Kontakt menüpont
Addig is, kedvcsinálónak:
Kapcsolódó viedókat is érdemes megnézni
Race, no Rest!
Írta 2007. január 19. - 10:43
Sajna olyan régit nem tudok beszerezni, szal ha vki ki tudná fényképezni megköszönnénk!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. január 18. - 23:02
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. január 18. - 22:40
Szerintem próbáljátok a régi BikeMagot elõkeresni, ahol maratonozó tippek vannak kezdõknek... Talán még a szerkesztõbácsik is fellinkelnék esetleg a weblapra? Légyszi! (3 oldal begépelésétõl kímélnétek meg... )
[size=1] Dante: Ha tudnál közelebbit kicsivel az megkönnyítené a keresést; köszi a tippet!
Ha közben nem találtátok meg, akkor a 2004 áprilisi számban keressétek.
13 tipp kezdõ maratonozóknak címmel Rave Ace írta.
Írta 2007. január 18. - 22:06
Írta 2007. január 17. - 13:35
Hotmaat, asszonypajtim fedezte fel asszonypajtid is rövidtávon, lehet hogy majd Kedvesem is Rxx-lesz, igyexem
Helyes meg kell gyözni, hogy jöjjön, mert jó buli. Edit Szeptemberben ment elöször Györújbarátban, és nagyon tetszett neki. Igaz, hogy kicsit megpurcant a végére, de becsülettel végigcsinálta, utánna meg csak a szép emlék maradt.
Írta 2007. január 17. - 12:59
Én is megvettem azt a könyvet, sztem is nagyon jó, érthetõ, részletes. Jó ötletnek tartom, hogy általánosan mindenkihez szól, nem pedig szemellenzõsen egy témát kerülget. Csak az a baj vele, hogy a végén említett weboldalak közül nagyon sok nem él már, vagy kb 2000-ben lett utoljára frissitve (pl. www.happybike.hu)
PDFet végigfutottam, nem rossz, megveszem én is, meg ajánlom a most kezdõ barátomnak is. Tavaly nekem is többet segített volna még, most már nem sok új van benne; de nem rossz könyv, úgyhogy jöhet a polcomra .
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. január 17. - 10:37
Hotmaat, asszonypajtim fedezte fel asszonypajtid is rövidtávon, lehet hogy majd Kedvesem is Rxx-lesz, igyexem
Írta 2007. január 17. - 09:54
Írta 2007. január 16. - 23:18
http://www.mtbrider.hu/
de én pl. megvettem, mert jó könyvnek tartom.
amúgy meg:
- eddig rövidtávokon mentem + volt egy középtáv is tavaly (Balaton maraton, ejj de emlékezetes volt:D), idén azért már szeretnék több középtávon is menni és feszegetni teljesítõképességem határait
- eddig inkább túrázós-tájnézegetõs tempóban mentem, nem igazán számított az idõ, a korcsoport utolsó harmadának elején végeztem általában...idén azért igyekszem nyomni neki és sokkal többet edzeni, nem csak úgy ímmel-ámmal...
az a bringás hátizsák pedig szerintem nem számít szerintem súlyban, ha nem zavar és kényelmes...ha zavar, akkor persze kín az egész, de akkor miért is hordanád?
Írta 2007. január 16. - 15:32
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. január 16. - 15:29
féloff: Azért örülök hogy a mai világban (mikor már a 10évvel ezelötti idõjáráshoz képest is hatalmas változások vannak globális szinten; az emberek ezt látván sem változtatnak semmin ) akadnak még természetbarát emberek. Nem fogsz csalódni szerintem, idáig Duna/Bükk/Mátra szép helyeken zajlott, és középtávosok már látnak minden szebbet (rövid nem megy eléggé fel, hosszú vagy dupláz vagy csak kitérõt tesz általában, de õk nem is figyelik a tájat) amit érdemes.
9év kihagyás szééép, nekem csak 5 volt:), akkor is oútival mentem, és csak 90-96 között volt közöm a terephez, BMXel.
Dante: Ha tudnál közelebbit kicsivel az megkönnyítené a keresést; köszi a tippet!
Köszönjük! :respect:
Írta 2007. január 16. - 15:17
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. január 16. - 14:42
Én a következõk miatt neveztem:
-186 cm vagyok, és most az ünnepek alatt felszedtem 8 kg-ot, így 88 kg vagyok. Így "kényszerítenem kell" magam, hogy elmenjek edzeni.
-Roppant mód kíváncsi vagyok, hogy kilenc év kihagyás után 5 havi felkészülést követõen mit bír pici szervezetem.
-Nagyon hiányoznak a régi társak akikkel tekertem a drótot, szeretnék új haverokra szert tenni, és már ez is megtisztelõ, hogy itt a fórumban ennyi jó fejjel komunikálhatok.
Amúgy ez lesz az elsõ marcim, a 40 km-es távra neveztem,és még én se kaptam semmi infót, pedig már átutaltam az összeget!
Túrázni is szeretek, a táj szépsége miatt, és a büszkeség miatt, hogy egy-egy szép helyet önerõbõl értem el!
Üdv
Írta 2007. január 16. - 14:20
OFF
csípjél 2-3 kg a bicajból, a többi magadról. az kevésbé megterhelõ. össztömegben meg ugyanott vagy
Egyébként azon gondolkoztam, hogy nem tudom mennyit nyernék azzal, ha nem vinném a biciklistáskát. Nem nagy (bár nem is kicsi link), de kibírom pótkaja meg esõkabát nélkül is - elsõsorban ezek lapulnak benne.
Vkinek ilyen irányú tapasztalata? Ha megyünk edzõköröket, ha nyomom neki ~tökmindegy hogy rajtam van-e, ha nem akkor meg méginkább; viszont van akik szerint sokat elvesz.
Hotmaat: Süti! Akkor ismerõs terepen tempós emberekkel végre mehetek egy jót, és remélem nem lesz indokolt sárgumma sem - múltkor sokat vesztettem hogy ezzel a vizes csúszós köveken elég óvatosan kellett lejönnöm,a 12Km-es lejtõn vagy 200 ember megelõzött :-).
Írta 2007. január 16. - 13:55
Írta 2007. január 16. - 13:45
Állat, még sose volt ilyen friss rajtszámom :-). Bükkön K11 leszek .
Mikor lesz már ápr8/máj1? :-)
Bibí nekem K3
Kb 3 hónap mulva
Söt mindjárt beir Konásandrás neki K1
Írta 2007. január 16. - 13:18
Viszont Buda marcira még mindig nem írták ki hogy fizetve, remélem nem okoz gondot hgoy tippeltem csak a kedvezményezettet :-D.
Tényleg, kérdéskör2:
-Milyen távra mentek ált
-Milyen céllal (túrázás, a feeling miatt, kõkeményen a versenyszellem hajt vkit, pontszerzés, stb)
-Milyen idõvel/helyezéssel szoktatok beérni (élmezõny/közép/sereghajtó)
-Arany középtáv
-Túrázás szép helyeken, kis versenyszellemmel és nagy 'maraton feelinggel' megspékelve - tavaly kezdtem újra tekerni, kvázi újdonság még
-Mikor egyedül mentem mezõny 2/3 - 3/4, fõleg a lefeléken gyaláznak/tok, mikor haverral mentünk tavaly eleve nagyon óvatos stílusát pocsék gumi (és pedál :-D) választással spékelte meg, így (kényelmesen) a mezõny végén kullogtunk.
Idén technikailag jobban rákészülve (bár elölre a C050es helyére már nagyon kellene vmi komolyabb, csak a rohadt 'kompatibilitás'(48-38-28) és shimanoék itthon ezt ellehetetlenítik), tapasztaltabban vághatok neki.
Mikor lesz már ápr8/máj1? :-)
Írta 2007. január 16. - 08:57
OFF
csípjél 2-3 kg a bicajból, a többi magadról. az kevésbé megterhelõ. :-) össztömegben meg ugyanott vagy ;-)
14kg körül van a gép, nagy ráfordítás nélkül nem tudok ebbõl faragni . De régi versenysúlyomhoz is közelebb van a -10kg . (175cm, erõs csontozat, 66-67kg voltam középsuli végén mikor kondiztam-akkor ezt még egészségem engedte... Azóta 75körül, karácsonykor asszonypajtinál és itthon is a sok finom kajának nem mindig tudtam nemet mondani, térdgyógyszer szünet miatt mozogni sem mozogtam, így 80fölé belendültem )
Szal elöbb magamból, az olcsóbb ;-)