Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Bólyákkal jelzik az autósoknak, hogy a jobb oldali sávban kerékpárosok haladnak, több helyen pedig szervezõk is irányítják a forgalmat, olykor rendõrök is. Nem kell betojni :)

Aha
Györújbarátban volt egy hosszabb betonos szakasz az erdöben. Na ott éppen valamit néztem a bringán, és kolbászoltam a bal oldalon. Amikor is rámkiabál egy másik bringás, hogy vigyázz. Gyorsan visszarántom a sávomba és kb 3-4 motoros melletem el szembõl. Na ha ott nem kiabál rám a bringás akkor tuti összementünk volna.

Mondjuk én voltam a kuki, hogy a baloldalon tekertem, de akkor is kicsit meglepett, hogy az erdöben jönnek szembe a motorosok egy versenyen.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Nos mondott valami újat?

Már nem; de tavaly süti lett volna :)

De isminek még mond újakat :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

KonaBazsee

KonaBazsee

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

Másik lehetõség még, ha egy bringás média tagja vagy és lezsírozza a cég a szervezõkkel.

Mit értesz bringás média alatt?:P Jah és köszi a segítséget:)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

ja, te veszed?

van, amikor igen, van, amikor könyvtárban átolvasom 1-1,5 óra alatt...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
talán nem lenne hülyeség az outisoknál körbenézni, ha az ember csak az edzettségén akar javítani :)

Zolizolizoli csekk privi mert tükön ülök és karikába hajlok h szedjem össze amit kell, csak nem tudom, h mennyit :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Köszi:) Zed-nek üzenem, h ha ráér, akkor írjon már pár hasznos infót legyen szíves:) A többieket ugyanerre kérném:)
Köszönöm:)

Meghallottam az imád gyermekem :D
De sajnos sokat nem tudok segíteni. A legtöbb egyesület elég nagyra hízott, és a nevezést csak a belsõ magnak állják automatikusan, vagy teljesítményalapon szelektálnak. Én PCCC tag vagyok, nálunk az a limit, hogy a kategóri a gyõztes idõ + 20%, akkor állják a nevezést. Tehát ha 3 órával nyerte vki a kategóriát, akkor 3 óra 36 perc alatt kell beérnem. Ehhez már elég jól kell menni.
Affonykám Száguldó Mellbimbó... öööö, akarom mondani Virág, õk kis csapat, van egy minimál szponzorpénz, azt a nevezésekre fordítják, így náluk tényleg ingyenes. De van még olyan egyesület, aki év végén visszafizeti a nevezési díjakat, ha végigmentél a versenyen, régen így volt a Meditechnél, most nem tudom, változott-e a helyzet.
Igen, én idén ingyen megyek a Top maratonokon, de csak azért mert nyertem egy nevezést az MTB bálon :P (már, ha megtalálom a papírt).
Másik lehetõség még, ha egy bringás média tagja vagy és lezsírozza a cég a szervezõkkel.
Ausztria, Kenguruk földje!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ja, te veszed?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a legutóbbi pár magban mintha lett volna néhány csapatnak a bemutatkozása :chin:

KonaBazsee

KonaBazsee

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás

Sajna egyesület válogatja, az interneten nézz szét, de ha elkapod Zed barátunkat õ lehet, hogy tud segíteni, de nem csak õ, van még itt pár ász

Köszi:) Zed-nek üzenem, h ha ráér, akkor írjon már pár hasznos infót legyen szíves:) A többieket ugyanerre kérném:)
Köszönöm:)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

mi is vacilláltunk, de aztán kiszámoltuk, és kijött, hogy ha csak két versenyre
mész el, akkor kb. nem buksz semmit, vagy csak minimálisat...(azt vettük alapul, hogy nem a legelsõk között nevezünk az elõnevezésnél, hanem úgy a "középmezõnyben", és egy jobb maratonra az elõnevezés tavaly 4-5000 ft volt..)..szerintem mindenképpen megéri...

Szerintem azért is éri meg jobban befizetni a 4-et egyszerre 10.000-ért, mert ha nem tudsz valamelyikre elmenni, valahogy átadhatod havernak a nevezésedet, esetleg minimális összegért eladhatod másnak. Több topicban láttam már, de hogy mi a módja, azt nem tudom.

Olvasván az oldalt, szembetûnt, hogy autóforgalomra számítani kell! Ez jópofa, mászol felfelé, s jön a bömösös-terepjáros-hûdekivagy, és letúr az útról!

Bólyákkal jelzik az autósoknak, hogy a jobb oldali sávban kerékpárosok haladnak, több helyen pedig szervezõk is irányítják a forgalmat, olykor rendõrök is. Nem kell betojni :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

10e !! de 4 verseny... de a felük már/még vizsgaidõszakban... de köztük van a két kedvenc maratonom... vacill-vacill :)

mi is vacilláltunk, de aztán kiszámoltuk, és kijött, hogy ha csak két versenyre
mész el, akkor kb. nem buksz semmit, vagy csak minimálisat...(azt vettük alapul, hogy nem a legelsõk között nevezünk az elõnevezésnél, hanem úgy a "középmezõnyben", és egy jobb maratonra az elõnevezés tavaly 4-5000 ft volt..)..szerintem mindenképpen megéri...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Sajna egyesület válogatja, az interneten nézz szét, de ha elkapod Zed barátunkat õ lehet, hogy tud segíteni, de nem csak õ, van még itt pár ász

http://www.forum.bik...t=1774&page=100
http://www.forum.bik...?t=1691&page=73

nemrég keresgéltem én is ezügyben
attól függ, mit tart az ember elsõdlegesen fontosnak
ha a rendszeres edzést, télen-nyáron akkor úgy tûnik, a Józsefhegyi, edzés a Normafánál, illetve a Millenáris Parknál, a Kodályban van
Happy Bike, Bringabanda, Gyilkos Lódarazsak, Merida Maraton Team, PCCClub, Merida Maraton Team, stb szerepelnek még a listában

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
http://www.matramara...ndex.php?id=231
Zed te ezeken ingyen kerekezel? :D[/QUOTE]

Olvasván az oldalt, szembetûnt, hogy autóforgalomra számítani kell! Ez jópofa, mászol felfelé, s jön a bömösös-terepjáros-hûdekivagy, és letúr az útról!
" A Cube el van vetve! "

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Nem tudom, h mennyire minõsülne reklámnak, ha vki adna tippet, h melyik egyesülethez érdemes menni itt pesten... Halvány lila ibim sincs sajnos, mert saját pénzbõl nem nagyon fogom bírni a nevezéseket, stb...
Köszi: Bazsee

" A Cube el van vetve! "

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Sziasztok!

http://www.topmaraton.hu/?menu=nevezes

Szilvásvárad - Május 27.
Duna - Július 1.
Bükk - Augusztus 5.
Mátra - Szeptember 9.

Nevezés
Akció!

Aki február 28.-ig mind a négy versenyre benevez, annak a nevezési díj 10.000,- Ft!

Ebben az esetben a nevezési díjat a 10403507-00011074-00000005, Tempo Sport Kft. számlaszámra utaljátok egyben, ne versenyenként külön-külön!
Mind a négy verseny nevezési lapját töltsd ki ilyenkor! Egyéb esetekben az adott verseny nevezési lapján találod a számlaszámot, postacímet.

Úgyhogy még a masi nap, és holnap igyekezzen, aki mind a 4-re nevezni akar, mert elég szép összeget maradhat így a zsebben.

Üdv

10e !! de 4 verseny... de a felük már/még vizsgaidõszakban... de köztük van a két kedvenc maratonom... vacill-vacill :)

http://www.matramara...ndex.php?id=231
Zed te ezeken ingyen kerekezel? :D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
bringabanda?

edit: igen, azért valami eredmény kell, hogy fizesse a nevezésed...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Szerintem kell valamilyen eredmény ahhoz, hogy az egyesület fizesse a nevezéseket.

A sebesség mindent megold.

KonaBazsee

KonaBazsee

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Nem tudom, h mennyire minõsülne reklámnak, ha vki adna tippet, h melyik egyesülethez érdemes menni itt pesten... Halvány lila ibim sincs sajnos, mert saját pénzbõl nem nagyon fogom bírni a nevezéseket, stb...
Köszi: Bazsee

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

13 tipp kezdõ Maratonozóknak

Bikemagból scannelve...

http://mcpite.uw.hu/.../maratonos1.jpg

http://mcpite.uw.hu/.../maratonos2.jpg

http://mcpite.uw.hu/.../maratonos3.jpg

Nos mondott valami újat?
" A Cube el van vetve! "

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Én hála istennek meg tudtam oldani, hogy engem szponzorál a munkahelyem. A mezemre rárakatom a cégem logóját, és ezért megkapom a céges Tranzitot, plusz fizetik a nevezésem, így mindketten jól járunk...
" A Cube el van vetve! "