Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

A Mátramaraton pályája egész jó, nincsenek benne nagyon durva részek, ... akkor lehet h. merevgéppel mégis elindulnék, csak nemtom hogy viselné a kezem a hosszútávot, fullyval azért mégiscsak kényelmesebb és gyorsabb is.:)

Én már 2szer teljesítettem a hosszútávot merevvel. No problemo. Nincs olyan hosszú rázató rész, ami kifárasztja a kezed- az elsõ hosszú lejtõt kivéve. A Bükk terepe sokkal keményebb.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
hát igen a szervezés az lényeges dolog...
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás

olyan is volt......:) vmikor duna maraton pályát futam közben át kellett rendezni, mert az elit eleje belefutott a kevélyek környékén, valami tereprali futamban.....

Asszem az a 2003-as volt... :-)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Ezzel a hozzáállással közúton se tekerj, mert mi van ha valaki rádhúzza a pótkocsit...
A Mátramaraton pályája egész jó, nincsenek benne nagyon durva részek, de végig élvezhetõ és nem unalmas. Ha nincs sár akkor vétek kihagyni, bár akkor lehet h. merevgéppel mégis elindulnék, csak nemtom hogy viselné a kezem a hosszútávot, fullyval azért mégiscsak kényelmesebb és gyorsabb is.:)

Sajna volt már ilyenbõl törésem. JÓ azért nem veszem fel ilyen drasztikusan, ezzel csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy egy verseny élvezetességébõl sokat veszít egy ilyen szervezési probléma. Legalábbis nekem, de ez nem jelenti azt, hogy tiltakoznék az ellen, hogy elinduljak a Mátramarcin. Csak nem vágom rá kapásból, hogy indulok, inkább megfontolom. Ez az én véleményem.
" A Cube el van vetve! "

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Hmm....Lehet, hogy kihagynám ezt a Mátramarcit, ugyanis nem magamban nem bizom, hanem pár jofej autosban, hiába van ott pár bólya....:cegly:

Ezzel a hozzáállással közúton se tekerj, mert mi van ha valaki rádhúzza a pótkocsit...
A Mátramaraton pályája egész jó, nincsenek benne nagyon durva részek, de végig élvezhetõ és nem unalmas. Ha nincs sár akkor vétek kihagyni, bár akkor lehet h. merevgéppel mégis elindulnék, csak nemtom hogy viselné a kezem a hosszútávot, fullyval azért mégiscsak kényelmesebb és gyorsabb is.:)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

pannon maratonra nem tudja valaki, hogy mikortól lehet nevezni?
a honlap még a régi...
s "nyakunkon" a soproni verseny :)

menjek be a "bótba" ahol szervezik és kérdezzem meg???:D

nem ismerem _GYÕRT:D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
pannon maratonra nem tudja valaki, hogy mikortól lehet nevezni?
a honlap még a régi...
s "nyakunkon" a soproni verseny :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Hmm....Lehet, hogy kihagynám ezt a Mátramarcit, ugyanis nem magamban nem bizom, hanem pár jofej autosban, hiába van ott pár bólya....:cegly:
" A Cube el van vetve! "

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
megelõztél, már akartam írni :)
de akkor a díjkiosztó is móka volt :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ezzel az erõvel egyszerre kéne rendezni olyan pályaán marcit, ahol épp az aktuális Rally ob fut. Szinte látom, ahogy kézzel írt táblák figyelmeztetnek
" vigyázz, szembejövõ rallysok!!! " :clap:

olyan is volt......:) vmikor duna maraton pályát futam közben át kellett rendezni, mert az elit eleje belefutott a kevélyek környékén, valami tereprali futamban.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Ezzel az erõvel egyszerre kéne rendezni olyan pályaán marcit, ahol épp az aktuális Rally ob fut. Szinte látom, ahogy kézzel írt táblák figyelmeztetnek
" vigyázz, szembejövõ rallysok!!! " :clap:
" A Cube el van vetve! "

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Dettó, bár az utalást kicsit elkavartam, de egy gyors telefonnal még ezt is megoldottam. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Valamelyik nagynevû, külföldi maratonon tavaly ütöttek el bringást( a bikemagban volt).

Itthon is volt már több ilyen eset is, a legnagyobb körültekintés mellett is elõfordulhat...

A Top maratonok nevezése letudva, nagyon szimpatikus volt, h neten 5 perc alatt le lehetett tudni 4-et, jövõre már csak így nevezek :)

Már csak kicsit szárazabb idõ kell, mint tavaly 8D

KonaBazsee

KonaBazsee

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Köszi, csak hirtelen nem tudtam gondoltam át, h hogy lehetek tagja egy újságnak:$ Bocsi a hülye kérdésért...

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Itt is volt aszem ilyen szöveg. Nem is azt akartam mondani, hogy: ÕÕÕ a szervezök mért nem zárták le, vagy valami. Én voltam a bamba, meg mért kellet a túloldalon mennem. Mondjuk nem igazán számítottam motorra az erdöben :)

Csak arra irtam az egészet, hogy valki irta, hogy bolyákkal kilyelölnek meg ilyenek.

meg nem mondom hirtelen, hogy melyik maratonokon, de többön is bólyázva volt. ezek szerint nem mindenhol csinálják ezt így.
egyszóval vigyázni kell, a körülményeknek megfelelõen kell "vezetni". akár kombájn is jöhet, vagy tank, vagy anyahajó, és azt nem fogod tudni átugratni! :)

óvatosan

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Mit értesz bringás média alatt?:P Jah és köszi a segítséget:)

Nyomtatott, vagy internetes bringás újság...

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Régen minden maraton versenykiírásában benne volt ahol ment az útvonal erdészeti aszfaltúton, hogy nincs lezárva, a kresz szabályainak betartása kötelezõ...

Itt is volt aszem ilyen szöveg. Nem is azt akartam mondani, hogy: ÕÕÕ a szervezök mért nem zárták le, vagy valami. Én voltam a bamba, meg mért kellet a túloldalon mennem. Mondjuk nem igazán számítottam motorra az erdöben :)

Csak arra irtam az egészet, hogy valki irta, hogy bolyákkal kilyelölnek meg ilyenek.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Valamelyik nagynevû, külföldi maratonon tavaly ütöttek el bringást( a bikemagban volt).

A sebesség mindent megold.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Aha
Györújbarátban volt egy hosszabb betonos szakasz az erdöben. Na ott éppen valamit néztem a bringán, és kolbászoltam a bal oldalon. Amikor is rámkiabál egy másik bringás, hogy vigyázz. Gyorsan visszarántom a sávomba és kb 3-4 motoros melletem el szembõl. Na ha ott nem kiabál rám a bringás akkor tuti összementünk volna.

Mondjuk én voltam a kuki, hogy a baloldalon tekertem, de akkor is kicsit meglepett, hogy az erdöben jönnek szembe a motorosok egy versenyen.

Régen minden maraton versenykiírásában benne volt ahol ment az útvonal erdészeti aszfaltúton, hogy nincs lezárva, a kresz szabályainak betartása kötelezõ...
Még mikor BP-rõl indult a Duna, volt egy olyan 65-70-es aszfaltos lejtõ, az aljában egy balkanyarral, amit élvezetes volt bevenni belsõ íven, de mindig az járt az eszembe, hogy jön valami kamaz, és összegyûjt mint a lepkéket... :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

van, amikor igen, van, amikor könyvtárban átolvasom 1-1,5 óra alatt...

ja, így más. egy hónapja a FSZEKben egy évnyi képnézegetést pótoltam be 10 perc alatt, amíga raktárról elõhozták a könyvemet :)