Jobb helyeken rövid táv.
Igaz. Inkább rövidtáv a 42 km mint közép.
55+ lenne a középtáv.
Szerintem.
Jobb helyeken rövid táv.
Hát igen, ahogy látom 10,21,42 km lesz a 3 táv szóval a hosszú lesz annyi mint máshol a közép...
A Salzkammergut Trophyra szerveznek kiutazást?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Tavaly Bükkön a szakadó esõben találkoztam olyan indulóval, aki beállt egy fa alá és azt mondta, addig nem megy tovább, míg el nem áll az esõ De soha nem gondoltam volna, hogy egy rövid ujjú póló jelenthet akkora meleget, mint az ott kapott ajándékpóló a vizes cuccok levétele után.
Mindenki fel tud pörögni valami zenére. Igy a Szkúter nem mozgat meg, de akkor ott biztos engem is megfogott volna.Bükkre egyébként 206ban PONT rossz választás volt a Medusa, a CC gumimmal sokkal jobb lett volna, összesen volt 50-100 méter sár a szõlõknél azt csókolom . Viszont iszonyatosan csúszott a másikhoz képest is a nedves köveken a sárgumi...
Engem felpörget... mondták hogy erre indulnak Marcik.. mikor Dunán meghallottam és ahogy 1100 ember nekiindult... wow