Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Maratonok

- - - - -

• Please log in to reply
3542 replies to this topic

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
42 lesz az idei nyertes, azt mondják erõsebb emelkedõk vannak, oszt' passz hogy milyen lesz...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Tudom hogy volt, de valaki mondja azt,hogy Budán ez a 10-20-40 csak vicc.
Mondjuk 40-et is össze lehet ugy rakni, hogy megpusztuljon az ember.
A 80-nak ennyire nem volt nagy sikere? Vagy ugy készülnek, hogy esni fog megint és senki sem megy 80-on?
Nem kell ám komolyan venni ezek csak ilyen költöi kérdések:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Nem tudja valaki a Buda marci idei pályakijelölését? Mert a sportaktívon sztem még a tavalyi van fenn, és szeretnék egyszer-kétszer végiggurulni a pályán, hogy ne legyen tök ismeretlen.

azt szerintem még senki nem tudja :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Nem tudja valaki a Buda marci idei pályakijelölését? Mert a sportaktívon sztem még a tavalyi van fenn, és szeretnék egyszer-kétszer végiggurulni a pályán, hogy ne legyen tök ismeretlen.
" A Cube el van vetve! "

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

Nyissunk Salzakammergut Thropy topicot, vagy a meglévõ 2006ost célszerû lenne átneveztetni?
Mert lassan egymásra kéna találjanak akik mennek jármûvel meg akik hozzájuk csatlakoznának... Nem? (részben a szállás miatt sem árt...)

Jó ötlet!!!
" A Cube el van vetve! "

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
És Budamarci elõtt:

http://www.mtbsport....article&sid=473

0 szint. Mondjuk edzésnek jó lehet.

"Az mtb rövid táv két részbõl áll. 32 km nél (Dinnyésháti kikötõ), a mezõnyt csoportokban komppal a Tisza-tavon át Tiszaderzsbe szállítjuk. Innen a cél 12 km,"

Az úgy mi?
És akkor aki elönyt szerez, de kompra várás közben beérik az megszivta?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Nyissunk Salzakammergut Thropy topicot, vagy a meglévõ 2006ost célszerû lenne átneveztetni?
Mert lassan egymásra kéna találjanak akik mennek jármûvel meg akik hozzájuk csatlakoznának... Nem? (részben a szállás miatt sem árt...)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

Ezen majd jót mulatok: idén sütinap és 25 fok lesz, ezért ezen felbuzdulva jövõre 42 lesz a rövidtáv és 84 a hosszú. Jövõre viszont zuhogni fog :D

Jó ez a pálya, de inkább egy technikátlan XC pálya, mint maraton. Sok rövid, meredek fel, és le.

Nem baj, legalább nem fogják állandóan változtatni, nehogy azt mondják rájuk hogy határozatlanok :)
" A Cube el van vetve! "

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Ez a rész engem is megviccelt tavaly mikor bejártam hosszútávot bánkútig:)
Amikor lekanyarodsz balra az útról ahol elválik a rövidtáv akkor van még kis beton utánna meg köves. legalább is én úgy emlékszem hogy kövekkel küszködtem meg csalánnal a sár nem volt gond aztán a vége felé földutasosik és enyhül az emelkedése. Nekem kistányéros mászás:)
De nem olyan vészes mint a szinttérképen, ahol az Ördög-oldallal egyenértékû.
Végig tekerhetõ.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
tuti csal. Legutóbb ss-el mentem rajta /42-21/ , a talaj pedig kúl, széles döngölt murva, túlynomórészt.
illetve, bocsánat, ha átgondolom, te közvetlen az itató elõtti szakszra gondolsz, az aszfalt után balra. Annak az eleje aszfaltos, ami szép lassan átvált dózerútba, amin keresztül egy patak szokik néha átfolyni, s a vége bizony elég kaptatós, nekem középtányéron már combos.Ha jól tudom, az itató a zöld jelzésnél volt / évek óta nem indulok már a Bükk maratonon/

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

21% biztos nem volt, mert végig középtányéron tudtam menni, de laza talaj az volt.

jaja... föllehetett menni végig, viszont tényleg érezhetõ volt az a 1,5km, meredekebb volt, mint a régi útvonal felsõ dózer részei...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
21% biztos nem volt, mert végig középtányéron tudtam menni, de laza talaj az volt.

A sebesség mindent megold.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts
Köszönöm a válaszokat. Akkor jól sejtettem, hogy valami nem stimmal a rajzzal, mert 21%-nak 1,5km-en keresztül emlékezetesen keménynek kellene lennie.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Csal. Van pár hajtûkanyar, azokban emelkedik többet, de az összekötõ szakaszok nem vészesek.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ha jól sejtem, akkor murvás, itt-ott földes, füves, de nem igazán sáros jellegû...
azon a részen sem emlékszem meredekebbre, mint az elsõ 18 km-en...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

nincs a jó kis hosszú mászás, amivel le lehetne rázni a nagy népet.

Nézegetem a tavalyi Bükk szintrajzát. Kb. 18,5tkm-töl 20-ig (az elsö frissítö pont) van 320m emelkedés, ami átl. 21,3%-nak felel meg. Ez milyen talaj, mert ez még aszfalton sem piskóta. Vagy csal a rajz?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hát elég gáz elõzni rajta, az tény. Fõleg, hogy a sok donorjelölt az elsõ lejtõn már megküldi, nincs a jó kis hosszú mászás, amivel le lehetne rázni a nagy népet.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Nos ez van. Reménykedjünk, hogy jövõre már megint visszaállítják a távokat. Ezt nagyban befolyásolja az idõjárás, tehát feleim imádkozzunk a jó idõért!

Ezen majd jót mulatok: idén sütinap és 25 fok lesz, ezért ezen felbuzdulva jövõre 42 lesz a rövidtáv és 84 a hosszú. Jövõre viszont zuhogni fog :D

Jó ez a pálya, de inkább egy technikátlan XC pálya, mint maraton. Sok rövid, meredek fel, és le.
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ne legyetek ennyire nagy vigécek :), vannak emlékeim arról, hogy a mezõny 80%-a így is tolja a mászásokat. Korán van ez a verseny. Bár az idei enyhe télhez képest annyira talán mégsem.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Nos ez van. Reménykedjünk, hogy jövõre már megint visszaállítják a távokat. Ezt nagyban befolyásolja az idõjárás, tehát feleim imádkozzunk a jó idõért!
" A Cube el van vetve! "