Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
De kötözés közben néha még metszenek pár olyan szálat amit nem tud hova bújtatni :P

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Nekem speciel egy 60 éves szõlõmetszõ bácsika mondta h. szerinte rosszfelé megyek...

nyáron nem metszenek szõlõt, annak február-máricusban van az ideje :P;)

az Öcsi :D

ez szóvicc akar lenni?
Kislõdön volt a verseny már tavaly is?!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás

Ez az öcsi vagy a kona?

az Öcsi :D
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Szóval akkor ott nevezzek? Azért is jó lenne tudni, mert 3-an mennénk, és szeretnénk szállást is foglalni....
" A Cube el van vetve! "

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Megalakult az egyetemes és mindenkori Salzkammergut Trophy topic...

Utazás szervezés miatt is... ;)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
[quote name='DaveRider']a hsz-ed másodk része: akkor most te engem tartasz hülyének azért, mert 6000 (vagy 7? nem tudom már) forintért elvárom én, mint résztvevõ és mint "fogyasztó", hogy normálisan legyen kiszalagozva egy pálya[quote]

Nem. De mikor kint voltam Szlovéniában, rájöttem hogy mi magyarok túl sokat várunk el a szervezéstõl...
A hozzászólásommal nem azt szerettem volna vitatni hogy nagyon gagyi volt a szervezés, teszem hozzá nem elõször, hanem hogy nem kell a kákán csomót keresni... Harang-féle rendezvényeket miért nem húzza le senki? Ha igény van rá regényt írok a szervezésbeni hiányosságokról... Nem tudom hány kötetes lenne... És õt nem tiltanák el a szervezéstõl... És ez nem csak rá vonatkozik, egyre többen vannak akik pénzt akarnak ebbõl kihozni

Szerencsére a Kona fesztiválon jövõre nem ez a Team végzi a maraton szevezését, de ezzel megint nem õket akarom lehúzni, hanem aki a munkát koordinálta...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

A pályát meg lehetett találni ha kerested, a patak meg csak jó volt abban a melegben, nekem legalábbis tetszett...

A kijelölés megint más téma, egyedül jobban kiszalagozom a pályát, de azt is hozzá kell tenni hogy a roma gyerekek az út szélén tépdesték a szalagot és direkt rossz irányba terelték a népet... Nekem speciel egy 60 éves szõlõmetszõ bácsika mondta h. szerinte rosszfelé megyek... Na mindegy...

a hsz-ed elsõ része: nem tudtam, hogy el lettek tiltva. ebben az esetben megnyugodtam.

a hsz-ed másodk része: akkor most te engem tartasz hülyének azért, mert 6000 (vagy 7? nem tudom már) forintért elvárom én, mint résztvevõ és mint "fogyasztó", hogy normálisan legyen kiszalagozva egy pálya, hogy legyen a kérdésesebb elágazásokban legalább egy ember és hogy ne kelljen két, számomra ismeretlen sorstárssal együtt dzsungelharcot vívni sûrû szitkozódások között a 30°os bokros domboldalban, majd a szántóföldön a kukoricásban 40 percen keresztül csak azért, hogy egyáltalán valami utat találjunk, amin elindulhatunk egyáltalán a Balaton felé...és nem csak én, halandó amatõr tévedtem el. a merida maraton teambõl is találkoztam két elit hosszútávos emberrel egy frissitõpontnál, akik ott már harmadszorra jártak, és ebbõl egyszer a másik irányból jöttek...az ott lévõ segítõk meg nemhogy azt nem tudták, hogy merre kell menni, de még azt sem, hogy egyáltalán hol vannak õk, kb. hányas km-nél...

bocs, de bennem elég mély nyomot hagyott az az egész. meg az, hogy a célban már nem jutott se egy üveg energialötyi, se valami energiadús kaja...

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
gondoltam h. arra gondolsz, de el vagy tévedve mert a konát nem a sp.aktív rendezte, és a kona szervezõit 2 évre eltiltották a versenyszervezéstõl szóval õk tuti nem szerveznek versenyt... A pályát meg lehetett találni ha kerested, a patak meg csak jó volt abban a melegben, nekem legalábbis tetszett...

A kijelölés megint más téma, egyedül jobban kiszalagozom a pályát, de azt is hozzá kell tenni hogy a roma gyerekek az út szélén tépdesték a szalagot és direkt rossz irányba terelték a népet... Nekem speciel egy 60 éves szõlõmetszõ bácsika mondta h. szerinte rosszfelé megyek... Na mindegy...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Ez az öcsi vagy a kona?

a kona...

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ez az öcsi vagy a kona?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Hiába írok a sportaktívosoknak, nem válaszolnak... nem mûködik az elõnevezés a Balaton régió marcira...

ara én a helyedben nem neveznék elõre, márha gyanolyan sz*r szervezésû lesz, mint tavaly, amikor az 50akárhány km helyett 75 lett, mert nem volt rendesen kiszalagozva a pálya+ nem voltak terelõemberek + egy "folyóátkelés", ami se a bringának, se nekem nem tett jót, fõleg, hogy utána még vagy 15öt kellett csuromvizes cipõben-nadrágban-zokniban tekerni...

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Hiába írok a sportaktívosoknak, nem válaszolnak... nem mûködik az elõnevezés a Balaton régió marcira...
" A Cube el van vetve! "

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

A Tisza maratonról bõvebb infó? mikor lesz? idén elvileg én is nyaralnék ott...

Ápr 21-22

Egyébként itt mindent megtalálsz:
http://bikemag.hu/content/view/474/10/

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
A Tisza maratonról bõvebb infó? mikor lesz? idén elvileg én is nyaralnék ott...
" A Cube el van vetve! "

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
én is megyek a Tisza-tó "maratonra", remélem összefutok veletek ;)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hát remélem ez az aszfaltos izé nem komoly, mert azt még elviselem, hogy nincs szint,sõt talán még érdekes is lehet, mert olyan maratonon még nem voltam, de azt hogy végig aszfalt már nehezen.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

én is erre gondoltam...:)

Részedröl világos volt csak Tondachnak pontosítottam, mert ö kapcsolta Szegedhez. Az Általad említett gátaszfaltozást én is olvastam valahol májusi átadási idöponttal de akkor az egésznek semmi MTB jellege nem lenne.

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

Pontosabban itt most a Tisza-tó Maratonról van szó. Tiszafüred - Tiszaörvény

én is erre gondoltam...:)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Pontosabban itt most a Tisza-tó Maratonról van szó. Tiszafüred - Tiszaörvény

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás

A gát egészen tavalyig rossz minõségû földút volt illetve beton, de elkezdték leaszfaltozni és most már kb.olyan mint a balatoni körút. Ismerõseim laknak Tfüreden, szal innen az infó, hogy kb.80%-a aszfaltos a gáton levõ útnak...

A Tisza-maraton Szegeden van.Nemde?