Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok
Indította
boca
, 2007. január 03. 21:48
Írta 2007. április 22. - 20:00
Mi 50 percet vártunk a kompra, mert csak egy járt. Frissítõponttal nem találkoztam, viszont a környék az gyönyörû volt, én szívesen megyek máskor is, amúgy is szeretem a Tisza-tavat. Szerintem a táblákkal nem volt gond, legalábbis nekem.
A célnál tényleg elég nagy mozgolódás volt, de nem csak az autósok, hanem a szembe jövõ, már célba ért bringások is zavaróak voltak. Viszont megismerkedtem ismét pár jó arccal, ezért is megérte! Képeket hová tudok feltenni?
A célnál tényleg elég nagy mozgolódás volt, de nem csak az autósok, hanem a szembe jövõ, már célba ért bringások is zavaróak voltak. Viszont megismerkedtem ismét pár jó arccal, ezért is megérte! Képeket hová tudok feltenni?
" A Cube el van vetve! "
Írta 2007. április 22. - 19:37
Na lenyomtuk a Tisza-tavi maratont.
Pozitivumok:
Hát most hirtelen nem jut eszembe semmi.
Negatívumok:
Nem volt Fire a rajtnál.
Késett a rajt.
Nem volt rendesen kitáblázva. Mondjuk végig lehetett meni gond nélkül, de szerintem kicsit jobban figyelhettek volna.
70% aszfalt a többi murva meg döngölt földút.
Nem chipes idõmérés.
A 2 beígért frissítõ helyett 1 a rövidtávon 0.
A rövidtávosoknál bazi sokat vártak a kompra volt aki több mint 1 órát.
A célban se volt semmi kaja, vagy innivaló.
A pályán járkáltak az aútók.
A célterületnél nem volt biztosítva a pálya és keresztülmentek rajta az autók. Többeket majdnem elütöttek.
Szerintem itt is most voltam egyszerre 2-szer elöször és utoljára.
Pozitivumok:
Hát most hirtelen nem jut eszembe semmi.
Negatívumok:
Nem volt Fire a rajtnál.
Késett a rajt.
Nem volt rendesen kitáblázva. Mondjuk végig lehetett meni gond nélkül, de szerintem kicsit jobban figyelhettek volna.
70% aszfalt a többi murva meg döngölt földút.
Nem chipes idõmérés.
A 2 beígért frissítõ helyett 1 a rövidtávon 0.
A rövidtávosoknál bazi sokat vártak a kompra volt aki több mint 1 órát.
A célban se volt semmi kaja, vagy innivaló.
A pályán járkáltak az aútók.
A célterületnél nem volt biztosítva a pálya és keresztülmentek rajta az autók. Többeket majdnem elütöttek.
Szerintem itt is most voltam egyszerre 2-szer elöször és utoljára.
Írta 2007. április 21. - 14:39
Tisza-tavi maratonosok:
szivesen találkoznék a fórumosokkal egy (izotóniás)sör erejéig vasárnap. Ha valaki dob egy tel.számot rácsörögnék, hátha könyebben megtaláljuk egymást...
szivesen találkoznék a fórumosokkal egy (izotóniás)sör erejéig vasárnap. Ha valaki dob egy tel.számot rácsörögnék, hátha könyebben megtaláljuk egymást...
Írta 2007. április 20. - 10:38
Valaki le tudná írni, hogy a Tiszafüredi vasútállomástól hogyan lehet a legegyszerûbben eljutni a versenyre (Tisza-tó maraton)? Köszi.
Elindulsz az állomásról, mész kb.300métert, jobbra ki a 33sz.út fele, köv.keresztezõdésnél balra Debrecen fele ekkor mész rá a 33-ra, mész kb.3percet kocsival(bringával 10 majd jobbra kell menni Tiszaörvény fele, asszem a 2.lámpás keresztezõdés, jobbra lakótelep balra épp elhagyod a víztornyot, utána 5perc és Örvényen vagy
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...
Írta 2007. április 20. - 08:50
Szerintem az a legegyszerûbb, hogy megkérdezel v.kit ott a vasútállomáson, hogy holvan a Hotel Hableány. A helyiek tuti tudjákValaki le tudná írni, hogy a Tiszafüredi vasútállomástól hogyan lehet a legegyszerûbben eljutni a versenyre (Tisza-tó maraton)? Köszi.
" A Cube el van vetve! "
Írta 2007. április 20. - 08:38
Írta 2007. április 19. - 16:53
Copper útinfója alapján úgy döntöttem, hogy a Schwalbe Hurricane lesz a megfelelö gumi a Tisza-tó maratonra. Ma meg is vettem. Kicsit karcsún mutat egy AM gépen de nem divatbemutatóra megyünk.
Írta 2007. április 19. - 16:34
Írta 2007. április 19. - 16:14
köszönöm szépen a segítséget, de én majd csak vasárnap reggel megyek autóval.
egy cimborám jönne Debrecenbõl vonattal, és csak az utolsó pillanatban fog beesni, valszeg a nevezést is én intézem majd neki.
egy cimborám jönne Debrecenbõl vonattal, és csak az utolsó pillanatban fog beesni, valszeg a nevezést is én intézem majd neki.
Írta 2007. április 19. - 15:56
Ha megadod a telefonszámod, és azt, hogy mikorra érkezel oda eléd megyek, ha megfelel, úgyis lesz egy kis sörös ismerkedés. Én már szombat 14-tõl lenn vagyok, odamennék a vasútállomásra, és bevágnánk a bringád a tranzitba. Szállásod van?
" A Cube el van vetve! "
Írta 2007. április 19. - 15:53
Valaki le tudná írni, hogy a Tiszafüredi vasútállomástól hogyan lehet a legegyszerûbben eljutni a versenyre (Tisza-tó maraton)? Köszi.
Írta 2007. április 18. - 15:36
Írta 2007. április 18. - 10:53
Írta 2007. április 18. - 10:25
A Budán ott leszek én is a Száguldó Virágokkal.
Írta 2007. április 18. - 09:17
Ott a helyem! Nekem szerencsére olyan a melóhelyem, hogy a szombatot nem kell ledolgozni...
" A Cube el van vetve! "
Írta 2007. április 17. - 22:50
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hát mi van vasárnap?
a hét egyetlen pihenõnapja..
nem tom ki találta ki ezt a ledolgozás dolgot..
Ha lenne szabadszombat, a Tisza-tó meg kicsit közelebb, akkor Én is szívesen elmennék..
Buda-maratonra megy valaki?
Hallom 4 napos Dzsembori lesz HHH-on..
megtellnek az árkok, meg a detoxikálók..
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr