Charon, 4:00 melóhelyed elõtt?
Akkor Te még alszol. Különben is félsz a sötétben!
Útvonalat ismerõ ember is kell.
Tehát péntek 1600?
Nekem korábban is jó, lógj meg a melóból!
Charon, 4:00 melóhelyed elõtt?
Dante... kezdem érteni a fullyval gyorsabb vagy dolgot maratonon; pedig még csak a kertben próbáltam ki este
Az agyagnak tökmind1, hogy milyen gumid van a köves lefeléken meg annyira nem szeretnék sárgumival bohockodni.
Azért vagy ilyen pozitiv a dologho, mert tavaj nem voltál. Elég szar volt amikor már nem nagyon volt fékem, váltóm, meg a kerekem se nagyon forgott.
De jó egyeseknek, hogy csak így pénteken tudnak menni tekerni napközbenMeló/suli?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Jah, esõ esetén Medusa 1,8 +esõkabát
Péntek napközbeni dologra vevõ lennék én is.
Nem tudja valaki, hogy milyen talaj típus várható a buda maratonon?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Pite, szép gép, de könyörgöm, vegyél már egy rövidebb szarvat meg egy normális AM nyerget. nekem egy elég rövid (50 mm körüli) nyílegyenes B+ szarvam van, súlyban közelíti a ricsi wcst, árban negyedannyi volt. a 7végén 80 kilométeren az utolsó métereken is sikerült bõven olyan fogást találnom, ahol nem zsibbadt a kezem. titok: jó markolat és egy jófajta (northwave csontvázas van nekem meg egy decathlonos jobban párnázott) kesztyû...meg jól be kell lõni a nyerget, hogy ne a tenyered tartsa a súlyt...
nyereg: nem mondom hogy karbonlap ccs nyerget tegyél fel, de valami WTB szerintem jobban mutatna egy ilyen kaliberû bringán...
ja meg ha lesz rá keret, akkor spd!