Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok
Írta 2007. április 24. - 21:58
Dante... kezdem érteni a fullyval gyorsabb vagy dolgot maratonon; pedig még csak a kertben próbáltam ki este (épp most értem haza vele)
Nagggyon zsír
(pedál nem ez lesz rajta hanem az 520as SPD; csak az most a Trekken van)
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. április 24. - 14:32
Írta 2007. április 24. - 08:37
de nekem is van;)
sportaktív meg felrakhatott volna kicsit nagyobb térképet a budamarci útvonaláról:-/
Írta 2007. április 23. - 22:02
Írta 2007. április 23. - 21:59
Budán mindenképp díjaznám ha bikemagosok vmerre vmennyire csoportosulnának; akár bm-os mezes emberek köré .
Szervezésben tavaly Mátrán is votlak azért hiányosságok; de ahogy elnézem jobb volt hogy acconykámmal voltam - ha már a fullym nem úgysem tudtam tesztelni...
Dante: Kedd; legkésöbb szerdán kihajózok az új géppel. 150et bele akarok rakni maratonig, hogy küllök, fékek beálljanak/bekopjanak (addig a küllõk miatt 2-3× benézek a mesterhez), aztán ha ez megvan akkor igen; bepróbálom a Scottot Budára. Még hátsó fékben a rugó is pont most tört el a TTrekken, szal vehettem rá azt is mert rittig nem találtunk olyan rugót ami faca lette volna :mad:
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2007. április 23. - 19:45
Írta 2007. április 23. - 19:41
Voltak hiányosságok, én a kompozást is máshogy csináltam volna,mert elvileg felírták az odaérkezést percre pontosan. Volt egy ember aki elöttem pont felfért az elõzõ transzportra, pedig utánam érkezett... mindegy.
A képeket tán ma, vagy holnap felrakom.
Írta 2007. április 23. - 19:37
rövidtávot nyomtam, kompátkeléssel, amit vétek lett volna kihagyni (szerencsére én benne voltam az elsõ körben)
annak ellenére hogy mekkora nevek szervezték egészen bulifutam jellege volt (legalábbis montis szemszögbõl). A kompos nem tudta hol kell kikötni, mi próbáltunk navigálni, nehogy ráfusson valamire a part mellett. A rendezõ aki jött a komppal annyit tudott, hogy ha kiszálltunk akkor balra kell indítania minket. Miután elindultunk sajnos egy 8-9 fõs társaság elment, én meg egy másik sráccal a jó kis szembeszélben nem tudtunk felmenni rájuk. Mostmár átérzem az országútisok versenyeit egy kicsit... Bevártunk még 2 srácot, és négyen lánctalpaztunk onnantól végig. Én elvileg rövidtávon 10. lettem, de egy eredménylistára kiváncsi lennék.
A lézengõ emberek engem is zavartak, de a legrosszabb az volt, hogy a "büfében" nem volt semmi jégkrémen és üditõn kivül. Jól esett volna egy szendvics...
Írta 2007. április 23. - 19:12
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. április 23. - 19:02
honlap szerint 1400Tudni már arról valamit hogy a Buda Maratonon kb. mennyi szint várható a "hosszú" távon?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. április 23. - 18:47
Én lenyomtam a hosszútávot.
Célbaéréskor SEMMI, se egy itóka, semmi kaja, 2500Ft-ért azért valamit "ingyen" igazán a kezembe nyomhattak volna...
Ingyen a gulyáspartin osztogattak még sört is. Igaz ott csak 3 résztvevö volt: boca, a barátja és én.
Különben teljesen igazad van. Még jó , hogy a cél mellett volt az a kulturált büfé, mert a kellemes melegben nekem is jól esett egy sör-limo keverék a célbaérés után.
Írta 2007. április 23. - 18:38
A sebesség mindent megold.
Írta 2007. április 23. - 18:30
Pozitívumok: Kisköréig gyenge hátszél jó 30as tempó, kölcsön Magellánnal az uccsó helyrõl jöttem fel többek közt 1-2 Speckót lenyomva, ez nagyon tetszett
Negatívumok: Abádszalóktól elég ratyi volt a szembeszél, plusz be is görcsölt a vádlim nem ez volt az elsõ maratonom(nem is az utolsó) de a végére nagyon kész voltam.
Célbaéréskor SEMMI, se egy itóka, semmi kaja, 2500Ft-ért azért valamit "ingyen" igazán a kezembe nyomhattak volna...
Lehetett volna vmi zene a rajt/cél területen vagy egy szpíker ahogy az lenni szokott, de semmi. Vueltáéktól többet vártam volna, fõleg hogy pl.õk csinálták a tavalyi Mátra Maratont is.
Azért nem volt rossz
Írta 2007. április 23. - 18:10
Az nekem is színesebbé tette az egészet, hogy megismertem a fórumról embereket.
Írta 2007. április 23. - 13:02
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. április 22. - 22:46
Ráérõ idõtökben szorítsatok hgoy a flmerült elsõváltó problémák a Scotton a hét elején megszûnjenek és közepétõl nyúzhassma az új gépet; mert a Trekkel már nem akak Budára menni; érik a lánc(+sor) csere és már nem akarom megfinnaszírozni rajta
CM jó volt (Meglepõdtem milyen sok csaj tekert...)
Írta 2007. április 22. - 21:23
Köszi! Hasonlóan éreztem én is! Kár, hogy nem volt délután több idõtök! Nem baj, legközelebb!!! CM-ra felértetek?:siema:Ja igen a pozitivum az volt, hogy megismerkedtem 2 fórumos társunkkal, akik nagyon szimpatikusak voltak.
Írta 2007. április 22. - 20:53
Írta 2007. április 22. - 20:01
Máskor bepótoljuk!!!!!!!!!!!!!!!!Tisza-tavi maratonosok:
szivesen találkoznék a fórumosokkal egy (izotóniás)sör erejéig vasárnap. Ha valaki dob egy tel.számot rácsörögnék, hátha könyebben megtaláljuk egymást...