Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
assainburg: Vállalom, nem érdekel mások véleménye szarv témában; q**a nem izgat hogy hány gramm ha zsibbad a kezem... :)

Dante... kezdem érteni a fullyval gyorsabb vagy dolgot maratonon; pedig még csak a kertben próbáltam ki este :D (épp most értem haza vele)

Feltöltött kép

Nagggyon zsír :)

(pedál nem ez lesz rajta hanem az 520as SPD; csak az most a Trekken van)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
A Tisza-tó eredménylistája.

http://www.mtbsport....article&sid=485

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
Pite, a szarv miatt mit fogsz madj kapni:D
de nekem is van;)

sportaktív meg felrakhatott volna kicsit nagyobb térképet a budamarci útvonaláról:-/

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Pite, mikor lesz kép?;)

ID softwaresen - majd ha kész lesz.
http://mcpite.uw.hu/.../scott_alfa.jpg

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Pite, mikor lesz kép?;)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
boca: Akkor még én is jól nyomtam, Balatonkörtõl izomlázam se lett :). Bezzeg most hajrázok 2-300 métert és alig kapok levegõt (jó, kicsit náthás is vagyok meg mostanában 5 órát se tudok aludni, de mégis...) [Középsuli de jó volt... jó gémer voltam (UT), volt idõm tekerni, 10km/h-val többet mentem síkon, és rengeteget lehetett csajózni :)... nosztalgia off]

Budán mindenképp díjaznám ha bikemagosok vmerre vmennyire csoportosulnának; akár bm-os mezes emberek köré :D.

Szervezésben tavaly Mátrán is votlak azért hiányosságok; de ahogy elnézem jobb volt hogy acconykámmal voltam :) - ha már a fullym nem úgysem tudtam tesztelni...

Dante: Kedd; legkésöbb szerdán kihajózok az új géppel. 150et bele akarok rakni maratonig, hogy küllök, fékek beálljanak/bekopjanak (addig a küllõk miatt 2-3× benézek a mesterhez), aztán ha ez megvan akkor igen; bepróbálom a Scottot Budára. Még hátsó fékben a rugó is pont most tört el a TTrekken, szal vehettem rá azt is mert rittig nem találtunk olyan rugót ami faca lette volna :mad:

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Tudjátok mi volt a legdurvább? Az a kb 15-16 éves srác, aki a swinn-csepel versenycangával nyomta velünk a murván,meg mindenhol, és nagyon jól nyomta!!(fénykép készült)
" A Cube el van vetve! "

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Sysspo! Mégegyszer örülök, hogy megismerkedhettem Veled! Miután elmentünk, nem volt valami eredményhirdetés? Képzeld, Zoli haverom nem volt a befutólistán, és tõle kérdezték, hogy ki volt elötte, és ki utána!!!
Voltak hiányosságok, én a kompozást is máshogy csináltam volna,mert elvileg felírták az odaérkezést percre pontosan. Volt egy ember aki elöttem pont felfért az elõzõ transzportra, pedig utánam érkezett... mindegy.
A képeket tán ma, vagy holnap felrakom.
" A Cube el van vetve! "

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
én meg sajnálom, hogy senkit nem ismertem meg a maratonon :)
rövidtávot nyomtam, kompátkeléssel, amit vétek lett volna kihagyni (szerencsére én benne voltam az elsõ körben) :)
annak ellenére hogy mekkora nevek szervezték egészen bulifutam jellege volt (legalábbis montis szemszögbõl). A kompos nem tudta hol kell kikötni, mi próbáltunk navigálni, nehogy ráfusson valamire a part mellett. A rendezõ aki jött a komppal annyit tudott, hogy ha kiszálltunk akkor balra kell indítania minket. Miután elindultunk sajnos egy 8-9 fõs társaság elment, én meg egy másik sráccal a jó kis szembeszélben nem tudtunk felmenni rájuk. Mostmár átérzem az országútisok versenyeit egy kicsit... Bevártunk még 2 srácot, és négyen lánctalpaztunk onnantól végig. Én elvileg rövidtávon 10. lettem, de egy eredménylistára kiváncsi lennék.
A lézengõ emberek engem is zavartak, de a legrosszabb az volt, hogy a "büfében" nem volt semmi jégkrémen és üditõn kivül. Jól esett volna egy szendvics... :(

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Kösz, pedig néztem a honlapot, úgy látszik kezdek vakulni. :)

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Tudni már arról valamit hogy a Buda Maratonon kb. mennyi szint várható a "hosszú" távon?

honlap szerint 1400
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Én lenyomtam a hosszútávot. :)
Célbaéréskor SEMMI, se egy itóka, semmi kaja, 2500Ft-ért azért valamit "ingyen" igazán a kezembe nyomhattak volna...

Ingyen a gulyáspartin osztogattak még sört is. Igaz ott csak 3 résztvevö volt: boca, a barátja és én. :)

Különben teljesen igazad van. Még jó , hogy a cél mellett volt az a kulturált büfé, mert a kellemes melegben nekem is jól esett egy sör-limo keverék a célbaérés után.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Tudni már arról valamit hogy a Buda Maratonon kb. mennyi szint várható a "hosszú" távon?

A sebesség mindent megold.

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás
Én lenyomtam a hosszútávot. :)

Pozitívumok: Kisköréig gyenge hátszél jó 30as tempó, kölcsön Magellánnal az uccsó helyrõl jöttem fel többek közt 1-2 Speckót lenyomva, ez nagyon tetszett :)

Negatívumok: Abádszalóktól elég ratyi volt a szembeszél, plusz be is görcsölt a vádlim :( nem ez volt az elsõ maratonom(nem is az utolsó) de a végére nagyon kész voltam.
Célbaéréskor SEMMI, se egy itóka, semmi kaja, 2500Ft-ért azért valamit "ingyen" igazán a kezembe nyomhattak volna...
Lehetett volna vmi zene a rajt/cél területen vagy egy szpíker ahogy az lenni szokott, de semmi. Vueltáéktól többet vártam volna, fõleg hogy pl.õk csinálták a tavalyi Mátra Maratont is.
Azért nem volt rossz :)
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Na én is hazaértem a Tisza-tó maraton után. Én úgy összességében nem sajnálom az oda-vissza 2000km-t de abban igaza van Hotmaat-nak, hogy szervezési hiányosságokban nem volt hiány és a cél környéke valóban kaotikus volt. Magam is meglepödtem, ahogy kb. 70m-rel a cél elött hajrázva az utolsó kanyarban 3 outis kedélyesen társalogva az egész utat elfoglalva jött velem szembe. Nekem maradt az út mellett a 40cm-es murvacsík. Az is tréfás volt, hogy senki sem tudta biztosan, hogy a 70km a felvezetö 10km-rel vagy a nélkül értendö. Ha én vagyok a szervezö a kiírásban mindenképp megemlítettem volna, hogy a pálya egy szakaszán mindenképp elönyösebb egy fully söt e miatt az egész versenyre. Aki ott volt tudja miröl beszélek. Én az utolsó napig latolgattam, hogy melyik gépem vigyem ( ugye sok az aszfalt ) és nagy hiba lett volna nem a fullyt. Nekem életem elsö versenye volt és a teljesítményemmel maradéktalanul elégedett vagyok. A master kat.-ban éppen lecsúsztam a dobogóról. Jobban érdekelne mondjuk az abszolút helyezésem és remélem lesz eredménylista a neten.

Az nekem is színesebbé tette az egészet, hogy megismertem a fórumról embereket.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Komolyan gondolod, hogy versenyen egy nem megszokott géppel indulsz? Én nem tenném...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Akkor annyira nem is bánom már hogy kimaradt :)

Ráérõ idõtökben szorítsatok hgoy a flmerült elsõváltó problémák a Scotton a hét elején megszûnjenek és közepétõl nyúzhassma az új gépet; mert a Trekkel már nem akak Budára menni; érik a lánc(+sor) csere és már nem akarom megfinnaszírozni rajta :(

CM jó volt :) (Meglepõdtem milyen sok csaj tekert...)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Ja igen a pozitivum az volt, hogy megismerkedtem 2 fórumos társunkkal, akik nagyon szimpatikusak voltak.

Köszi! Hasonlóan éreztem én is! Kár, hogy nem volt délután több idõtök! Nem baj, legközelebb!!! CM-ra felértetek?:siema:
" A Cube el van vetve! "

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Ja igen a pozitivum az volt, hogy megismerkedtem 2 fórumos társunkkal, akik nagyon szimpatikusak voltak.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Tisza-tavi maratonosok:
szivesen találkoznék a fórumosokkal egy (izotóniás)sör erejéig vasárnap. ;) Ha valaki dob egy tel.számot rácsörögnék, hátha könyebben megtaláljuk egymást...

Máskor bepótoljuk!!!!!!!!!!!!!!!!
" A Cube el van vetve! "