Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
pénteken lehet csatlakozni, ha a Buda pályát járjátok?

Mocsok Marci :)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Dante... kezdem érteni a fullyval gyorsabb vagy dolgot maratonon; pedig még csak a kertben próbáltam ki este :D

Alapos teszt lehetett. :) Bár, ha elég nagy a kert egy 30-as körhöz, akkor nem szóltam.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Az agyagnak tökmind1, hogy milyen gumid van a köves lefeléken meg annyira nem szeretnék sárgumival bohockodni.

Azért vagy ilyen pozitiv a dologho, mert tavaj nem voltál. Elég szar volt amikor már nem nagyon volt fékem, váltóm, meg a kerekem se nagyon forgott.

De jó egyeseknek, hogy csak így pénteken tudnak menni tekerni napközben ;) Meló/suli?

Nem, de Dunán igen, hasonló eredménnyel... azután vettem sárgumit...
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép (késöbb ennél jóval nagyobb adag rajta de akkor már nagyon nem volt kedvem fényképezni...)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Charon, 4:00 melóhelyed elõtt?
Ausztria, Kenguruk földje!

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás

Jah, esõ esetén Medusa 1,8 +esõkabát ;)

Az agyagnak tökmind1, hogy milyen gumid van a köves lefeléken meg annyira nem szeretnék sárgumival bohockodni.

Azért vagy ilyen pozitiv a dologho, mert tavaj nem voltál. Elég szar volt amikor már nem nagyon volt fékem, váltóm, meg a kerekem se nagyon forgott.

Péntek napközbeni dologra vevõ lennék én is.

De jó egyeseknek, hogy csak így pénteken tudnak menni tekerni napközben ;) Meló/suli?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Péntek napközbeni dologra vevõ lennék én is.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Nem tudja valaki, hogy milyen talaj típus várható a buda maratonon?

De, poros, már ha az talajtípusnak számít :)))

Én nem indulok, de ha valaki tudja az útvonalat, szívesen mennék rajta egy kört pénteken.
Ausztria, Kenguruk földje!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Pite is 40en indul...
Én nem gofok korán kiérni mert elõneveztem és majd felvonatozok... (huhh, meg kéne szerveznem a vonattol oda... (hova?) jutást is...)
Téged már ismerlek, de akik nagyjából hasonlóan terveznek befutni másnem indulhatunk nagyjából együtt ha más is megy ismik nélkül... most nem is hívom a 2 szokásos havert mert õk nagyon óvatosan jönnek és a leépült magamhoz képest hajtani akarok :).

Jah, esõ esetén Medusa 1,8 +esõkabát ;)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
jó idõt mondanak keddre, és addig sem lesz egetrengetõ esõ, sõt
http://met.hu/omsz.p...=0&stt=Budapest
én kb 2 hete nem voltam terepen, nem is érzem magam túl erõsnek, az még középmezõny?;)

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Hotmaat 40-en indul. Én se vagyok az a rohanós típus, de azért magamhoz képest meg akarom hajtani, pláne, hogy az egyik kedvenc edzõterepem a HHH.(feltéve, ha addig rendbejön a lábam, mert egy hétfõi futással sikerült elintéznem.)
Banyek lehet dumit is kéne vennem addig :( Mert a csudajó WCS-eimbõl a hátsó 700km alatt szinte teljesen elkopott.

Taliba elõtte én benne vagyok. Szerintem én jó hamar kint leszek, met helyszinen nevezek és lehetõleg nem akarok több mint 1 órát sorbanálni. Ha esetelg esni fog akkor részemrõl stornó az egész, mert a tavaji szívásból nem kérek.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Meeting marcin/marci elött?

Én középmezõnyben tervezek menni, szal nem is lüttyögni meg nem is versenyezni... Vki hasonló tervekkel/teljesítménnyel? Hootmat?

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Nos igen, egy szombati pályabejárásban én is benne lennék!!!! Lenne kedve még valakinek? Jó lenne olyan emberke is jönne, aki esetleg volt tavaly, mert õ már ismeri a pályát!!!
" A Cube el van vetve! "

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
on:
Végre elvileg száraz maraton lesz? Ilyenbe még nem volt részem; igaz, ez lesz a 4. marcim :).

off: Fogalmazzunk úgy, hogy minden vélemény számít, de csak 10-15%ot. Ha ugyanazt többen mondják akkor többet ér; de van amirõl 10en 12félét írnak és azt lehetelen komolyan venni :)! off2, hogy nyereg témába aki jár arrafele, tudja hogy nem kis köröket futottam a témában. 3 félét ki is próbáltam/egyikbe még most is áll a lóvén... (6,5K) Markolatot megint próbáltam többet, nekem a hajlított jön be, ennyi. off3, hogy azt se tudod Daverider hogy milyen nyergem van, de leszólod... Selle Italia XO Trans AM egyébként és szerintem nagyon fain! (a nem kettõs rezgéscsillapítós nyergek között teszem hozzá!) off4 hogy van kesztû ofkorsz, enyém zselés pl, de az a csuklódnak vajmi kevés vígasz.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Pite, szép gép, de könyörgöm, vegyél már egy rövidebb szarvat meg egy normális AM nyerget. nekem egy elég rövid (50 mm körüli) nyílegyenes B+ szarvam van, súlyban közelíti a ricsi wcst, árban negyedannyi volt. a 7végén 80 kilométeren az utolsó métereken is sikerült bõven olyan fogást találnom, ahol nem zsibbadt a kezem. titok: jó markolat és egy jófajta (northwave csontvázas van nekem meg egy decathlonos jobban párnázott) kesztyû...meg jól be kell lõni a nyerget, hogy ne a tenyered tartsa a súlyt...

nyereg: nem mondom hogy karbonlap ccs nyerget tegyél fel, de valami WTB szerintem jobban mutatna egy ilyen kaliberû bringán...

ja meg ha lesz rá keret, akkor spd!

OFF:
Mit kell erölködni? Ha neki úgy jó és kényelmes, akkor azt fogja használja, ha megszakadtok, akkor is. Egyébként is, már tapasztalható volt, hogy kitart a saját álláspontja mellett, nem hagyja magát túlzottan befolyásolni.

SPD-rõl meg írt az utolsó hozzászólásaiban is. Tessék rendesen elolvasni a postokat!

OFF vége

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Rövidebb szarvat vegyen akinek pici keze van; nekem kell bele az a hajlítás - vagy azt hitted hogy véletlen emeltem le ezt a polcról? :) Szeretek azon is többször fogást váltani, és ált a tenyerem a hajlaton van...

Az AM nyerget itt taglalhatnád mert maratonosoknak jól jöhet :). De hosszú távon kényelmes nyerget vettem; szal szerintem benne van. Olyan magasról teszek rá hogy egy WTB hogy mutat (mellesleg kevés wtb tetszik), az a lényeg hogy jó legyen! Töksivédõ, elég vastag és kemény párnázás, ne túl széles, ne túl keskeny, ne túl nehéz, ne túl drága.

Ha lesz idõd olvasni akkor less a kép alá a pedál tekintetében ;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Kösz.

A sebesség mindent megold.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
szerintem sziklás-köves-kavicsos, ahogy a HHH-t ismerem...

Pite, szép gép, de könyörgöm, vegyél már egy rövidebb szarvat meg egy normális AM nyerget. nekem egy elég rövid (50 mm körüli) nyílegyenes B+ szarvam van, súlyban közelíti a ricsi wcst, árban negyedannyi volt. a 7végén 80 kilométeren az utolsó métereken is sikerült bõven olyan fogást találnom, ahol nem zsibbadt a kezem. titok: jó markolat és egy jófajta (northwave csontvázas van nekem meg egy decathlonos jobban párnázott) kesztyû...meg jól be kell lõni a nyerget, hogy ne a tenyered tartsa a súlyt...

nyereg: nem mondom hogy karbonlap ccs nyerget tegyél fel, de valami WTB szerintem jobban mutatna egy ilyen kaliberû bringán...

ja meg ha lesz rá keret, akkor spd!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Csak meghatározott idõpontokban lehet!

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Apropó! Valaki tervez pályabejárást?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nem tudja valaki, hogy milyen talaj típus várható a buda maratonon?

A sebesség mindent megold.