Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Mostmár csak a frissítést nem értem itt a térképen van vagy 5 pont nem hiszem, hogy ennyi lenne. Errõl esetleg tud valaki valami infót. Mondjuk lehet, hogya kutakat is belevették a frissítésbe :chin:

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Mé 600 X 2 = 1400 , neeeem???

Ez nem kizáró tényezõ, mert ha van az elején egy 200méteres rész ami mondjuk minden távnak közös akkor lehet hogy ionanntól van 1×600 ill 2×600 méter. Mondom lehet, tudni nem tudom.
Nekem térképrõl 2 körösnek tûnik, az alapján is hogy a kék mekkora (túrista) a fekete középnek tûnik; illetve a 21 és 42 is fekete színû...
Posted Image

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Nekem az jött le a térkép alapján, hogy nem 2 körös lesz, hanem lesz a 42 és a 21 ennek a lerövidítése lesz, bár a térkép elég kicsi.

egyébként méregetve is, csak gondolom kékkel nem a turista futam van jelölve hanem a rövid.......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Nekem az jött le a térkép alapján, hogy nem 2 körös lesz, hanem lesz a 42 és a 21 ennek a lerövidítése lesz, bár a térkép elég kicsi.

A sebesség mindent megold.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Mé 600 X 2 = 1400 , neeeem???
Ausztria, Kenguruk földje!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Úgy látom te is nagyra becsülöd Harangot és a szervezõkészségét :D :rofl:

:D

én nagyra becsülöm 1ébként , ez csak a tapasztalat :)

Valaki számára világos már, hogy most Budán hogy lesz a pálya? Értem itt, hogy a 42 az most 2 kör 21-es pályán, vagy 1 kör 42-es pályán?

a térkép útvonal szinezése alapján 2 kör
a szintet viszont 600 és 1400 méternek írja az alapján nem lehet 2 azonos kör......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

Alapos teszt lehetett. :) Bár, ha elég nagy a kert egy 30-as körhöz, akkor nem szóltam.

8700m^2, de 30Km nem volt, de este 9kor nem is volt sok kedvem hozzá mert még dolgom volt...

Engem is érdekelne az 1 v. 2 körös buli; ezért is nem hívtam ismit ismerkedni maratonnal mert ha 2 körös akkor nemhiszem hogy ez hozná meg a kedvet hozzá. Tyû; tegnap amit mentem elég gyalázatos teljesítményt nyújtottam, szal igyexem menni®enerálódnmi, sajnos a múlt hétvégi 45órás ébrenlét, ebbõl 38órás gyaloglás (ebbõl 18óra Mátrán keresztül/kasul) a vártnál sajnos többet vett ki belõlem és azóta gyengébb vagyok mint elötte... :( Ezért szombaton csak Gerecs20as gyalogos tt-re megyek nem az 50re :).

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Attól tartasz, hogy rádvetem magam, cicafiú?

Ahhoz nem kellene sötét. Attól félek, hogy sötétben nem ellenkeznék :D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Szerintem az elõbbi.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Valaki számára világos már, hogy most Budán hogy lesz a pálya? Értem itt, hogy a 42 az most 2 kör 21-es pályán, vagy 1 kör 42-es pályán?

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

szerintem olyan ember nincs aki a pontos útvonalat tudja,,,,, majd kedd reggel....:)

Úgy látom te is nagyra becsülöd Harangot és a szervezõkészségét :D :rofl:

Én viszont félek a ránksötétedéstõl, különösen, ha közelemben vagy.

Attól tartasz, hogy rádvetem magam, cicafiú?

Majd utol lesztek érve úgyis.

Esélytelen :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Épp akartam írni, hogy a csúnyaujjú bácsi jön látogatóba este és így nem okés mégsem a tekerés. Egy HHH up 'n down azért belefér.
Észosztást pedig otthon kérünk, mert ha nem viszlek haza egyben, akkor nem kapok vacsorát.
Nekem ezek szerint 16-18-ig okés, hétre meg hazatekerünk.
Pokolfajzatka meg egy óra alatt fárasztja majd le magát, ha így okés.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Akkor eddig Kala, Charon, Zed péntek 16:00

Charon, ha konzultálunk, akár mehetek veletek is, oszt majd a hegyen osztom a pénzt házügyben! Hazafelé meg hozzátok is beugorhatunk akár, leülni megbeszélni. Ellenben srácok én csak 17:00+ tudok becsatlakozni, ugyanis nincs kegyelem a cégnél :) Majd utol lesztek érve úgyis. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Charon, 4:00-kor valóban alszom, de gyakorlott alvajáró vagyok. Ellenben van szupervilágítóm, nem félek a sötétben!

Alvajárás nem ér, csak az alvatekerés. Én viszont félek a ránksötétedéstõl, különösen, ha közelemben vagy.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Boca

Mi ugyan nem a pálya bejárására kihegyezve megyünk, de tekerünk szombaton HHH-ra, és szerintem meg lehet beszélni a társasággal, hogy végigtoljuk a pályát is. Csak kéne valakit szerezni aki tudja az utvonalat is. Mondjuk megprobálhatjuk térkép alapján is.

Egyébként Budaörs-Janihegy-Hárshegy-HHH utvonalon megyünk, meg vissza ugyanez.
Nem fogunk sietni kellemes tempóban sok büfénél megállósan fogunk menni.

Ha érdekel írj privit.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

De, poros, már ha az talajtípusnak számít :)))

Én nem indulok, de ha valaki tudja az útvonalat, szívesen mennék rajta egy kört pénteken.

szerintem olyan ember nincs aki a pontos útvonalat tudja,,,,, majd kedd reggel....:)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Ne má!
Miért nem jó nektek a szombat? Én is akarok menni, de a péntek sehogysem jó...
" A Cube el van vetve! "

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Én kettõn voltam, egy harmadikon meg itattam, de így sem vágom a pontos nyomot, pl. a Virágos-nyeregnél lévõ hur(k)ok annyira kis ösvényekbõl állt, hogy egész máshogy festett a verseny alatt, mint mikor egyedül akartam rajta végigcsámpázni. Azért persze, nagy vonalakban csak össze tudjuk rakni majd.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Akkor eddig Kala, Charon, Zed péntek 16:00, Budamarci bejárás. Kala, te tudod az útvonalat? Én az elsõn voltam, kb az elsõ 5 km-ben vagyok biztos, utánna már homályos a kép. Persze odáig úgysem jutunk el, mert még a rajt után lekaszál egy Góbé :rofl:

Charon, 4:00-kor valóban alszom, de gyakorlott alvajáró vagyok. Ellenben van szupervilágítóm, nem félek a sötétben!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Charon, 4:00 melóhelyed elõtt?

Akkor Te még alszol. Különben is félsz a sötétben!
Útvonalat ismerõ ember is kell.
Tehát péntek 1600?
Nekem korábban is jó, lógj meg a melóból!