Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Maratonok

- - - - -

• Please log in to reply
3542 replies to this topic

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Látod Zed, kellett neked virtuálisan meglóbálni a Góbét, már senki nem tud/akar veled menni :D
Azé' sok sikert!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Na félõ, h nem végzek négyig, és nem tudok veletek tartani, szóval ne várjatok az ELTÉnél, ha meg közben abba tudom fejezni a munkát, akkor közel leszek, h lecsapjak rátok :)
Ez a nevezés dolog engem is foglalkoztat, remélem, lehet a reptéren is nevezni majd, nem csak a Rekiben.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

félOFF
Ehh. Korrekt csapágyazott váltógörgõtök van, Zed? Meghalt az XT hátsó váltóm alsó görgõje, csak szétszedve hajlandó forogni, amint beszerelem és meghúzom a csavart, blokkol.

Megmentem az életedet. Van egy alighasznált váltógörgõ-szettem XT-hez, ha kell, alkudhatsz rá egy baráti árat. (vettem bele, de letört a váltó, ment 200 km-t, s utána már egy új váltót vettem) Ma úgyis beszélünk.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Akkor eddig Kala, Charon, Zed péntek 16:00, Budamarci bejárás.

félOFF
Ehh. Korrekt csapágyazott váltógörgõtök van, Zed? Meghalt az XT hátsó váltóm alsó görgõje, csak szétszedve hajlandó forogni, amint beszerelem és meghúzom a csavart, blokkol.
Városi bringával leszek, ha így is okés és elõbb a HHH-aszfalton megmászásával kezdünk, ahova szívesen mennék. A terepet nem erõltetném az 1.3-as conti sportcontacttal, ha lehet. :)
félON

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

De ugye az se mind1, hogy az a folyadékpótlási lehetõség milyen. Mert azért a kút nem az igazi.

Érdekes, hogy az oldalon errõl se találtam infót. Mért nem lehet kiírni, hogy itt és itt lesz frissítés és ilyen és ilyen formában. Na mind1 van még hova fejlõdni.

mondjuk Tisz-tavin ki volt írva, csak frissítés nem volt ott ahova írva volt LOL

Na most megint megzavarodtam. Oka:
Ezt írják sportaktivon: "vannak szálláshelyek, a Pilótacentrumban, a Rekettyés mellett, ahol a nevezés is lesz."

Most vagy én vagyok hülye, vagy nem tudom, de nem a reptéren lesz a nevezés mint mindig????? Mert a Rekettyés inkább a HHH tetején van.

No igen ez érdekes, de minden kiderül aznap :)
" A Cube el van vetve! "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
köszi srácok, csak azért kérdeztem mert tavaly csak sárosan láttam a pályát..

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Az egy ilyen városi/trekking gumi nem? Bár nem nagyon ismerem a Contikat.
HHH-ra jó az Ignitor. Mint szinte mindenhova. Legalábbis ennyiért.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

olyan kérdésem lenne, hogy defektvédelem /tapadás szempontjából nagyon necces BM-re az 1.75-ös Conti Country Ride?? vagy menjen föl az 1.95-ös Ignitor/Dy-NO-Mite??

Annak a Continak semmi köze a hegyikerékpározáshoz.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Erõsen attól függ, hogy mit szokott meg az ember.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Szerintem az 1.75 kevés lesz én még néha az 1.9-et is kevésnek találom.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
olyan kérdésem lenne, hogy defektvédelem /tapadás szempontjából nagyon necces BM-re az 1.75-ös Conti Country Ride?? vagy menjen föl az 1.95-ös Ignitor/Dy-NO-Mite??

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Úgy néz ki hosszún fogok menni, a mostani formámnak kicsit sok lesz, de túrának jó lesz. A cél: ne én legyek az utolsó :)

A sebesség mindent megold.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Eddig úgy volt, hogy a hosszútáv 2 kör lesz. Akkor most már tényleg tök homály van nálam... (amúgy is :) )
" A Cube el van vetve! "

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

A Budai-hg. térképen amennyire tudtam berajzoltam a BM útvonalát, lemértem ilyen kis görgõs okossággal és az alapján tényleg 1kör a hosszútáv.

Én nem mértem, kérdeztem, és a szervezõk szerint is egy kör lesz a hosszú táv.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
A Budai-hg. térképen amennyire tudtam berajzoltam a BM útvonalát, lemértem ilyen kis görgõs okossággal és az alapján tényleg 1kör a hosszútáv.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Én úgy nézem, hogy 1 kör lesz a 41 km. (A tavaji pályához hozzátoldott még itt-ott.) Biztos, hogy kutakat is jelölnek a frissítõ pontok. Tehát, aszfalton elõfordulhat, hogy elmegyünk mellette, ha nem figyeljük.
Azzal, hogy 1 körös a hosszú, esélyesebb, hogy megcsinálom és nem szállok ki a felénél. :) Szint lesz benne rendesen, biztos kipurcanok a végére, de akkoris bevállalom, ha nem esik addig esõ.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Nem is azt mondtam, hogy hú de félek, hogy el fogok szomjazni. Csak azért ez mégis egy verseny tehát legyen már normálisan kiírva, hogy hol lesz.
Mellesleg szerintem bõven elég lenne 1 rendes frissítési pont, ezért nem értem az itt levõ sokat.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Szerintem felesleges parázni a frissítésen, a 42km nem egy akkora táv h. ne legyen elég ha valahol menet közben még meg tudod tölteni a kulacsod csapvízzel.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
De ugye az se mind1, hogy az a folyadékpótlási lehetõség milyen. Mert azért a kút nem az igazi.

Érdekes, hogy az oldalon errõl se találtam infót. Mért nem lehet kiírni, hogy itt és itt lesz frissítés és ilyen és ilyen formában. Na mind1 van még hova fejlõdni.

mondjuk Tisz-tavin ki volt írva, csak frissítés nem volt ott ahova írva volt LOL

Na most megint megzavarodtam. Oka:
Ezt írják sportaktivon: "vannak szálláshelyek, a Pilótacentrumban, a Rekettyés mellett, ahol a nevezés is lesz."

Most vagy én vagyok hülye, vagy nem tudom, de nem a reptéren lesz a nevezés mint mindig????? Mert a Rekettyés inkább a HHH tetején van.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Sz'tem 1 kajás frissítõ lesz a feketén, többi csak folyadékutánpótlás lehet...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám