Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

nem kicsi az a scottocska?

Nem kicsi ám az, neki pont jó. De én alig ismertem rá errõl a fényképrõl. Nagyon nem a valóságot tükrözi. Vagy rossz szögbõl van, vagy valami.....

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
reggel szinte mindenki ott csámpázik ki ótóval vagy keróval a reptérre, szal ha más nem, csatlakozol vkikhez
nem kicsi az a scottocska?
Nyugatitól Moszkváig én beállnék egy 46os mögé, az a legkevésbé veszélyes, és egyben a leggyorsabb útvonal

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
Pite!

csináltam térképet!

link1
link2

kézügyességemet nem cikizni!;-)

helyzet a reptérnél:
délután voltam: száraz, poros, és tényleg sok a bogár :-/ semmi extra nem volt

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
nem azon a vonalon jön a vonat ami a 10-es út mellett megy ?
mer akkor leszáll a solymári megállónál,(ha megáll ott a vonat persze) és onnan odavisz a fõút csak solymáron kell áttekerni.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Hát ilyen itinerrel lehetetlen eltévedni :D :rofl:

igen, közben én is észrevettem, javítottam is gyorsan:D:D

de amúgy jól írtam le így hirtelen fejbõl, remélem...? (Budán jól eltalálok, de Pesten egyáltalán nem)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

a követekzõ elágazóban két út lesz: a Budakeszi út indul jobbra, a Hûvösvölgyi út pedig jobbra...

Hát ilyen itinerrel lehetetlen eltévedni :D :rofl:
Ausztria, Kenguruk földje!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a nyerget elfogadom, de azzal a szarvval nem csak az a gond ,hogy hosszú, hanem hogy eleve nagy emelésû a kormány és arra meg rágörbít...de végülis ha neki így jó, akkor így jó.

amúgy szép bicikli, bár kicsit masszívnak tûnik a váz (gy.k. vastag).

Pite, ha bringával jössz a nyugatiba, akkor sajnos nincs más választás, a BKV jármûvein (kivéve fogas és hév) nem lehet kerékpárt szállítani. de ha ügyes vagy, akkor lefekszel korán hétfõn és jóval elõbb jössz, mint kéne, és akkor talán elkerülöd a nagyobb forgalmat. bár szerintem minden fõvárosi, aki megteheti, menekül el innen a hosszú hétvégén...

a nyugatitól én úgy mennék, hogy a 4-6os villamos vonala mellett az úton a moszkváig. (vagy keresnék mellékutcákat, a lényeg, hogy a Margit-hídon menj át)

hûvösvölgy felé a moszkváról a szilágyi erzsébet fasoron tudsz menni, ez (ha a Margit-híd felõl érkezel, márpedig onnét kéne szerintem) gyakorlatilag a téren való áthajtást jelenti. elmész a mammut elõtt, aztán lesz ott egy McDonald's és egy norbi update étterem jobb oldalt, majd egy zebrás lámpás keresztezõdés. bal oldalt van ekkor tõled a végállomás, és egy lendületes kanyar is megy balra, de te jobbra tartasz, és haladsz felfele a fasoron. ha elhaladsz a probike, majd a fogas végállomás mellett, akkor jó fele mész. aztán jános kórház, és a követekzõ elágazóban két út lesz: a Budakeszi út indul balra, a Hûvösvölgyi út pedig jobbra...innét szerintem egyértelmû, hogy melyiket kell választanod. mész kifele, ha terepezhetnéked van és/vagy erõs vagy, akkor van egy murvás út Hûvösvölgy végállomásig, gyakorlatilag párhuzamosan megy az aszfaltúttal (talán kék csík?).

kiértél Hûvösvölgy végállomáshoz, ott elindulsz a hegy fele. hamarosan lesz egy kis hídszerûség, majd egy rövid meredek mászás, de innentõl már ki van táblázva, hogy merre van a reptér...jobbra mész elsõzör, aztán mindig csak jobbra. hoszú mászás lesz, felérsz, és ott vagy a reptér szélénél. de igazából ha merõlegesen irányban próbálsz menni az aszfaltútra, akkor valahogy mindenképp felérsz a reptérre.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Õ is azt a szarvat fikázza. Joggal. Nehogy megbántódj, de nem való ebbe a gépbe. A nyeregrõl is sokat beszéltünk már...

off

he Neki ez a jó, Nektek mért fáj ?

on
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Õ is azt a szarvat fikázza. Joggal. Nehogy megbántódj, de nem való ebbe a gépbe. A nyeregrõl is sokat beszéltünk már...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

jobb toldalékot rá

:chin: Hm?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
jobb toldalékot rá.. amúgy korrekt..

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Done:
Feltöltött kép

http://kep.tar.hu/mcpite/50467410#2

Kijutás:
Kerékpárral:
- Moszkva tér felõl: kerékpár úton, (Hûvösvölgy felé)
Öhm... ezt ott honna fogom tudni? Megkérdek vkit hogy merre van Hûvösvölgy?
Mááásik, hogy nyugatitól moszkvatérig mindenképp felszínen harcolás? (mármint 1× volt még csak szerencsém butapesti tekeréshez Critical Massen kívûl de nagyon nem jött be :mad: )

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ha nem esik keddig, akkor hagyományõrzõ pálya lesz, por+kõ. Szemüveget hozzatok, mert a levegõ tele kis fekete dögökkel, és bár lenyelni rosszabb õket (vagy orron át felszívni), de túlzás lenne emiatt maszkban tekerni. Amúgy semmi extra :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Majd légyszi írjátok meg, hogy milyen a pálya.

A sebesség mindent megold.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.150 hozzászólás
Na írok bõvebb infót:

Tali Budaörsön a városháza elõtt 10.40-kor.

Utvonal: Budaörs-Normafa-Hárshegy-HHH reptér-Maraton útvonal és vissza Budaörsre ugyanez.

Szivesen látunk bárkit. Kényelmes tempóban fogunk menni. Normafánál beiktatunk egy rétesezést a HHH tetején meg egy Cesar salit a Rekettyésben.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Holnap megyünk egy páran arra "tekeregni" gyere te is! Bõvebb infó Hotmaat-nál!

Amúgy Hotmaat! Lehet, hogy holnap 15 percet kések...
" A Cube el van vetve! "

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
Nem tekergett a pálya környékén valaki mostanában? Jó lenne hallani pár "felhasználói" véleményt is. Gondolom nem vizes és sáros köszönhetõen a 3 heti napsütésnek :) de pár keresetlen sort megér ez a téma is.
A keró legyen veletek!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Ha üzleti szemmel nézzük, eszetlenség lenne máshol nevezni, mint ahhol eddig is lehetett. Az a lényeg, hogy minél többen nevezzenek.
Biztos lesz nevezés a rajtnál. Különben nagyon ráfaragok.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Na félõ, h nem végzek négyig, és nem tudok veletek tartani, szóval ne várjatok az ELTÉnél, ha meg közben abba tudom fejezni a munkát, akkor közel leszek, h lecsapjak rátok :)
Ez a nevezés dolog engem is foglalkoztat, remélem, lehet a reptéren is nevezni majd, nem csak a Rekiben.

Tuti, hogy lesz nevezés a reptéren is, a józan ész ezt diktálná...
" A Cube el van vetve! "

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Na félõ, h nem végzek négyig, és nem tudok veletek tartani, szóval ne várjatok az ELTÉnél, ha meg közben abba tudom fejezni a munkát, akkor közel leszek, h lecsapjak rátok :)
Ez a nevezés dolog engem is foglalkoztat, remélem, lehet a reptéren is nevezni majd, nem csak a Rekiben.

az gondolom a dh-s nevezés+versenyközpont.........

van ott a SA lapon maraton helyszínrajz, ott a nevezõs sátor a raptéren..