Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Maratonok

- - - - -

• Please log in to reply
3542 replies to this topic

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
Az tény hogy a por nem kellemes de a tavalyi duna maraton után nincs kedvem megint biciklit mosni 1 hétig. Maradjunk abban hogy legyen egy kis por de ne sok :)

Mivel holnap délután érek Pestre ezért csak 3-4 után tudnék tekeregni egy kicsit. Valaki vevõ a dologra?
A keró legyen veletek!

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Bocsi, nem tudok visszaolvasni, mert mire ezt leírom benyomom a szunyát, olyan jól elfáradtam ma :D
Naszóval. Holnap megy valaki BM pályát bejárni?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Egészségügyi, fizikális, technikai és 60 km elég komoly erõsségû szembeszél okok miatt feladtam a Radmaratont (fertõ kör) :(
Jó fejek az osztrákok, a soproniaknak nem volt nevezési díj, így csak a 45 euros chip kaució volt, amibõl 40-et visszakaptam...csak az volt a gond, hogy kerékagyra akasztós volt a chip, és nem igazán sikerült visszatenni úgy a kereket, hogy ne érjen hozzá a tárcsa a fékpofákhoz...
Majd jövõre :) Amúgy csak ajánlani tudom mindenkinek.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Ma sikerült félig meddig bejárni a pályát, úgy tûnik h. a mászások középtányérosak, esetleg még 1 lehet kistányéros amit nem néztünk meg. Minden porzik, az esõ csak gyenge próbálkozás, az erdõben jó ha leesik a földig...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Nem fog esni. http://www.met.hu/om...=0&stt=Budapest

A sebesség mindent megold.

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts
Hát ha holnap amikor felkelek esni fog akkor tuti nem megyek. Tavaj elég volt a szívás.

Bár a sárgumiaimat is ki kéne probálni:chin:

Bár inkább legyen szép idõ!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Én kifejezetten örülök az esõnek, legalább látunk is és nem fulladunk meg a portól, de remélem a rendezõk letakarítják a pályáról a nagyobb faágakat, amiket a vihar letördelt.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
:D
Megjött az esõ.
:D
(Nyugi, ez még csak a port verte el.)

Egy hidegfront hatására elõbb északon, északkeleten, délutántól az ország déli felében is megerõsödik, néhol viharossá fokozódik a szél. A keleti és középsõ országrészben néhol zivatar is kialakulhat.
A legerõsebb széllökések néhol elérhetik a 60-65, északkeleten és zivatar környezetében a 65-75 km/h-t.
A hidegfront ma átvonul felettünk. Az esti óráktól mindenhol mérséklõdik a szél és megszûnnek a zivatarok. Hétfõn nem várható veszélyes idõjárási jelenség.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Thx a leírást Daverider!

assasinbug: Köcce térkép! :prosze:

Bikertigger:Ott jön, akár az is jó, de boca ajánlata a legcsábítóbb :).

boca: privi megy

kalaius: Nem kicsi, bár még szokás alatt van. (gondolkoztam 90 helyett 120as stucnin hogy a Treken megszokott pozícióban legyek (az hagyányit hosszabb és 105ös stucni volt rajta); de lefeléken meg meg sok lenne, szal idáig ez megfelelõ setupnak néz ki. Holnap és holnapután megyek 2 hosszabb kört és még kiderül. 46-os tippet köszi, visszafele is még lehet jó lesz :)

Gabi84: Nem parás sztem, teljesen vállaható; bár szél/biciklitõl is függ...

Olee: Ez jobb kép? http://mcpite.uw.hu/bike/scott1_r.jpg Teló még 100on van viszonyítás végett... Még nem volt idõm/energiám rendes képeket csinálni, csak setupolás után lõttem 1-2 képet róla.

akárkik:Tenisz, úszás, akármi; tenyerem szeret relatíve könnyen begörcsölni; ezért inkább olyat választottam amin tudok fogást váltani; ált úgy szeretem fogni hogy hüvelykujjam -mintha joystik tûzgombja lenne- a végén van. :) Majd kölcsibe kérek egyenest; ha hetekig jó akkor lehet hogy csere; de egyelõre ez marad. De hát istenem, vannak ilyen aberáltak még; hisz nem csak nekem gyártanak ennyiféle kis kanyarral ellátott szarvat ;)

A marci elött ütközésrõl ha vkinek van vmi tippje ne tartsa vissza! Holnap/holnapután állapotfelmérés (45km 1100szinttel) és pontosabbat tudok hogy mezõny közepe vagy 3/4-e lesz kényelmes tempó számomra; kikkel tartsak.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
Köszi a meghívást de épp nem vagyok Pesten.

Szerintem mindenki várja hogy milyenre sikerült a kis túra. Várjuk a helyzetjelentést és az élménybeszámolót!
A keró legyen veletek!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
De kört mész, lesz hátszeled is. :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Aszfalton...de idén eddig 55 km volt a legtöbb, amit tekertem, szóval a 130 km épp elég, fõleg 6 óra 15 percen belül. Ráadásul elég komoly szelet mondanak, remélem legalább esni nem fog.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Azt írták, hogy idén több helyen lehet nevezni, mint tavaly.

parej

parej

vendég

• fórumtag
  • 215 posts

igen, ott nevezhetsz, de minimum 9-re érj ki ha nem akarsz sorban állni

gondolod, idén is egyetlen árva asztalnál lehet nevezni? tavaly nagyon gáz volt szvsz.
now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Fertõ-tó kerülõ versenyre nem jön senki ?
Jó eséllyel el fogok halálozni valahol félúton :) A 130 km-re a 6 óra 15 perc is elég húzos limit nekem...

aszfalton?
mert úgy nem vészes...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Fertõ-tó kerülõ versenyre nem jön senki ?
Jó eséllyel el fogok halálozni valahol félúton :) A 130 km-re a 6 óra 15 perc is elég húzos limit nekem...

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
igen, ott nevezhetsz, de minimum 9-re érj ki ha nem akarsz sorban állni
" A Cube el van vetve! "

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

csináltam térképet!

link1
link2

kézügyességemet nem cikizni!;-)

jó a térkép köszi!!!!!
Így már nekem is világos:)

én a 18 másik végérõl jövök majd....4 eszközzel:D (a bringát hozzák..)
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 posts
Buda Maratonra hol lehet nevezni?
Lent a reptérnél ahol a rajt is van vagy a Hármashatár-hegyen a Rekettyésnél??
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Pite! Én itt lakom a nyugati mellett, ha gondolod el tudlak vinni, a tranzitba beférsz te is és a géped is! Írj privit, ha neked jó!
" A Cube el van vetve! "