Rohadtul de nincs igazad

Az a baj, hogy mi magyarok szervezésben sz.rok voltunk, vagyunk, és (remélem tévedek) leszünk. És itt nem csak a mtb marcikra gondolok, hanem mindenre. Bármit csinálunk az nem jó. (pl: hotdog portál) Erre egy költõt idéznék: " ..ember bízva bízzál..."Az én bajom soha nem is a kövekkel, gyökerekkel vagy emelkedõvel van, hanem a szar szervezéssel. Az elõbb említett elemek nem a szervezésbe tartoznak, hiszen az minden valamire való mtb marcinak a részei. De oda tartozik pl.a pályakijelölés, az itatás, a nevezés és még sok más, amivel megkönnyíthetnék a versenyzõk életét, de hazánkban sok helyen inkább nehezíteni szeretik. Legalábbis az eddigi években az bizonyosodott be. Remélem az idei év más lesz.
Hát ez sem lett jobb mondat.
Hát ez sem lett jobb mondat....hanem azért kell gyorsan menni hogy az eséstechnikát fejlessze az ember...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Ilyeneket ne mondj, mert ebben kevés igazság van!
mert abból lesz a kttSõt, sztem kell egy minimális sebesség a lejtõkön a biztonságos ereszkedés érdekében, nem szabad végig szorítani a féket és blokkolt kerékkel kövenként bukni alá...
Ilyeneket ne mondj, mert ebben kevés igazság van!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
ha meg nem mész gyorsan akkor nem is esel...
Sziasztok!
Ti aztán jól el vitatkoztok azon, hogy milyen volt, mire jó a Buda Maraton.
Helyette nézzétek a képeket, tettem fel néhányat:
http://www.bari02.atw.hu/
Rajtnál sokan rajta vagytok, a befutónál sajnos csak azokról van kép akik kb 55 perc alatt beérkeztek.
Flickr
én is a hosszú (elõzõs) felfeléket szeretemKonásandrás!
Mondjuk nekem kimondottan tetszett tavaly mindkét verseny a jó hosszú felfelékkel az elejükön és még elõzni is volt hely.....................................................
Lefelé rész viszont eddig a Gyenesdiás maraton utolsó pár kilóméterén lévõ fák közötti szlalom tetszett
Flickr
Hát a Duna maraton rövidtávját nem ajánlanám kezdõnek, van 1-2 érdekesebb lefelé....
Sziasztok!
Ti aztán jól el vitatkoztok azon, hogy milyen volt, mire jó a Buda Maraton.
Helyette nézzétek a képeket, tettem fel néhányat:
http://www.bari02.atw.hu/
Rajtnál sokan rajta vagytok, a befutónál sajnos csak azokról van kép akik kb 55 perc alatt beérkeztek.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám