Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Maratonok

- - - - -

• Please log in to reply
3542 replies to this topic

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Szerintem azért sem mondták elõre, mert morgás akkor elötte is meg utána is lett volna, így csak utána :). Ismerve honfitársaim nagyrészét... pláne akiket még a kõ meg a gyökér is húz :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Még meg is értem, de szerintem azért valahogy le is kellet volna kommunikálni ezt a változást a verseny elõtt.
Egyébként ha tényleg ez az oka akkor teljesen érthetõ, csak mi errõl mért nem tudtunk!?

1, ha olvastad a topikot sztem simán lehetett rá számítani....
2, Harang sem szokta agyonszervezni a dolgot
3, ettõl független a Nemzeti Park tényleg az uccsó pillanatban is letilthatja a pályát -jó eséllyel igazuk is van- és annyira nem nagy a szabad terület hogy ezer alternatív kerülõ út lehessen...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Hotmaat

Hotmaat

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,150 posts

www.velo.hu/bringatv/index.php#videok nézzétek végig, választ kaptok a pálya rövidségére!

Még meg is értem, de szerintem azért valahogy le is kellet volna kommunikálni ezt a változást a verseny elõtt.
Egyébként ha tényleg ez az oka akkor teljesen érthetõ, csak mi errõl mért nem tudtunk!?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Ki mit tud az idei Sopron Maratonról? Engem a hosszú táv érdekelne, milyen arrafele a terep?

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
www.velo.hu/bringatv/index.php#videok nézzétek végig, választ kaptok a pálya rövidségére!
" A Cube el van vetve! "

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
véglegesítettem a Tisza-tavi képeket, http://kep.tar.hu/bocaccio74
" A Cube el van vetve! "

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Vannak kimondottan jól szervezett versenyek és nem csak a legnagyobb magyar maratonokra értem, pl.: Gyenesdiás maraton, ahol a zuhanyzó hiányán kívül nem tapasztaltam negatívumot. Nah meg a pénznyerés dolgnak sem adnék igazat, 4-500 nevezõ alatt nem nyereséges egy verseny.

Tejes mértékben egyet értek azzal, hogy lefelé is lehet nyerni. Engem speciel felfelé ritkán elõznek meg versenyen, persze alsó középmezõnyben megyek nyilván ezért, lefelé viszont szinte mindenki lehagy, szóval ott kell fejlõdnöm. Bár betonon lefelé is lehagynak, pedig ott nem fékezek...híznom kell :)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

ez jó?

757

:D

Naggyon köszönöm, de én egy picit barnább lettem, mert picit megfogott a nap :cool2:
" A Cube el van vetve! "

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts

Ha már itt tartunk a 757-es bénázóról? Sárga rajtszám....

ez jó?

757

:D

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Ha már itt tartunk a 757-es bénázóról? Sárga rajtszám....
" A Cube el van vetve! "

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
sziasztok!

kerestem,de nem találtam képet magamról.
van valakinek a B.M. 255 rajtszámú egyénrõl fotója?!
elõre is köszi!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
nem értek egyet ezzel. nem lehet mindenre rávágni, hogy rossz szervezés. van nagyon sok jól megrendezett verseny is!

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Az a baj, hogy mi magyarok szervezésben sz.rok voltunk, vagyunk, és (remélem tévedek) leszünk. És itt nem csak a mtb marcikra gondolok, hanem mindenre. "

Miután az utóbbi 2 évben beláttam sok Magyarországon rendezett Európa és világbajnokságon a színfalak mögé én ezzel általában egyetértek.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
nem kell ehhez versenyezgetni, ezzel azt akartam mondani, hogy ha megfelelö emberek összeálnak, és a régi hibáikat korrigálják, össze lehet hozni értelmes dolgot is. ez általánosságban is igy van. (az már más kérdés, hogy hogyan állnak az adott témához. Belesz-nak, és csak a lové miatt csinálják, vagy ténylegesen azért, mert szeretik azt amit csinálnak) De ez megintcsak nem maratonos téma :)
" A Cube el van vetve! "

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Az a baj, hogy mi magyarok szervezésben sz.rok voltunk, vagyunk, és (remélem tévedek) leszünk. És itt nem csak a mtb marcikra gondolok, hanem mindenre. Bármit csinálunk az nem jó. (pl: hotdog portál) Erre egy költõt idéznék: " ..ember bízva bízzál..."

Elöbb-utobb, ha ugyanazok az emberek foglalkoznak szervezéssel, vagy legalább olyan, aki nem csak fényképröl látott bringát, akkor be fog érni a szakértelem gyümölcse

Erre a következtetésre hány verseny teljesítése után jutottál?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Igen, én sem értek egyet azzal hogy Mo.-on sz*r a szervezés így kollektíve...
Tavasszal voltam Zlatoljice-ben versenyezni, 3 órával a rajt elõtt Semmi, ismétlem semmi nem volt, nemcsak a rajt-cél területen, hanem még a pálya sem volt kijelölve, megjött a szervezõ, kérdeztük: Nevezés? áá aztmondja az még arrébb van.... a rajt is csúszott nagyjából 3/4-ed órát és nem egy parasztverseny, hanem E2-es volt.
Nekem itthon általában csak azzal van bajom amit Harang szervez, persze neki is vannak jó pillanatai. Meg az élmezõny eltévedése itt Budán sem az Õ sara...
Kellene egy ellenõrzõ bizottság a szövetségen belül és bizonyos módon szankcionálni kellene azt hogyha egy maraton/cc nem felel meg bizonyos kritériumoknak, ja meghogy ha 8 rugó a nevezés akkor az ember azért kapjon is valamit...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Elöbb-utobb, ha ugyanazok az emberek foglalkoznak szervezéssel, vagy legalább olyan, aki nem csak fényképröl látott bringát, akkor be fog érni a szakértelem gyümölcse
" A Cube el van vetve! "

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Én most kifejezetten a 'bringás versenyek' témakörre vonatkoztattam. Persze, sokmindent eltolunk amúgy, de az inkább más topic.
Szerencsére a versenyek nagy része remekül szervezett, vagy kezd azzá válni.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Sajna az élet mondatja velem, ez az én véleményem. Mindenhol vannak hibalehetõség-faktorok, amit mi ki is aknázunk rendesen (combino villamos)
De ez már nem a maratonok témakörbe tartozik. :)
" A Cube el van vetve! "

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
boca!
Rohadtul de nincs igazad :), ha ezt általánosan mondod.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.