Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Maratonok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3542 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
A hosszútávot és a versenytempót kérdezte. Rövidtávra Hosinak tök igaza van.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Azért nem kell megijeszteni! Ahogy látom a rövidtávon indulókat már most is simán elindulhatsz. Nagyon sokan "ránézésre" nulla felkészüléssel is megpróbálják, ahol nem megy tolják, de nyilván nem is a versenyzés a cél. Mérd meg magad egyiken és ha többet akarsz vagy érzel magadban akkor menj a következõn középtávon vagy hosszún :scared: , és ahogy savanyugabi mondta: legfeljebb lefos.d a bokád :) (én is le szoktam)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

sztem, egy egész picivel több km-re gondolt ;-)

Ott a pont, szóval úgy a tízszerese kellene. :) (havi 1000 felett már egész jó vagy, de azzal még azért nem vagy az elsõ felében (egy hosszútáv mezõnynek)) Persze ha csak országútizol, akkor még ennyi is tök kevés. Gondolj bele - ha 120 km-t akarsz versenytempóban menni, ez azt jelenti, hogy ennek a távnak úgy a 60-70 %-a kellene, hogy legyen az ideális edzõtávod. Azaz 70-80 alatt meg sem kellene állni, max vizet tölteni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
legtöbbünknek egy hétvége alatt összejön a 150-200km
egy xc-s gép mindenképpen kell hozzá:)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
sztem, egy egész picivel több km-re gondolt ;-)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
igen ezen túl vagyok...
nagybicóval megvan a havi 150-200,meló mellet,szal valami konkrétabbra gondoltam... :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

illetve még hogy a hoszabb távú versenytempõs menéshez mik a "trükkök"

Nincs trükk, irgalmatlanul sokat kell edzeni. Kilóméter-kilóméter-kilóméter. :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
kedves maratonos "ismerõsök"!
segitségeteke szertném kérni,jövõre tehát 08,pár rövidtávú marcin szeretnék elindulni.
sose ültem,de talán 1x cc bringán,jelenleg egy scott octane+travis bringát hajtok.több nagyobb fr túrát (20-60km)szoktunk tekerészni,"nagybiciklivel"(faith,demo,asx,bullit,v10),fel-le,itt a Mecsekben.

úgy néz ki hogy csapatban tudok jövõre veresnyezni,ebben kérném a segítésgeteket.felkészülés,bringa-valami kezdõ alap cc\maraton,bár egy tomac váz már van,többi hiányzik köszerakni,illetve a téli edzéseket hogy alakítsam át.edig javarészt (heti 3x konditerem,erõsítés,2x kardio)edzéseket csináltam,csak ugye a dh-hoz egész más jellegû izomzat szükséges..

illetve még hogy a hoszabb távú versenytempõs menéshez mik a "trükkök"

kösz

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Lehet, hogy én vagyok a béna, de a Zemplén marcsit nem láttam a versenynaptárban. Elmaradna? ne máááá
" A Cube el van vetve! "

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Kela barátom többi topikt nam szokos olvasni ? :)

http://forum.bikemag...?t=2542&page=14

most már igen... köszi Tig:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

mikor szokott elkészülni a versenynaptár::?

Kela barátom többi topikt nam szokos olvasni ? :)

http://forum.bikemag...?t=2542&page=14

a 2008as versenynaptár tervezet letölthetõ a mmtbszsz honlapról, vagy innen

"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
mikor szokott elkészülni a versenynaptár::?

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Minden kedves bringástársamnak Békés, boldog Karácsonyt, és kilóméterekben gazdag új esztendõt kívánok!!!!
" A Cube el van vetve! "

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Természetesen igaz, a felkészültségi szintet kell javítgatni sok-sok tekeréssel.
" A Cube el van vetve! "

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
ahogy elnéztem, tényleg.
én csak a bükkön indultam, le is fost@m a bokám rendesen.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Igaz. XT/XTR között nincs annyi különbség hogy versenyt lehessen nyerni vele. Idén én is 12 kg-os Lx-es brinyóval mentem, nem mondom hogy nem lett volna könnyebb egy 9 kg-os brinyót hajtani, de ezzel is meg lehetett oldani a dolgokat.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Tán azért egy picit igen...

Igaz, igaz! Azért kell egy normális bájk, de egy bizonyos minimális szint felett már sztem sokkal több múlik azon, ki hajtja a pedálokat, minthogy XT vagy XTR, esetleg X.0 szettre futja a keretbõl.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hogyan menne... :D XD

Jobb lenne sokkal, szerettem mikor pestrõl indult, de nem fogják megcsinálni. Sem jövõre, sem máskor.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani , hogy jövõre lehetséges e az , hogy a Duna maraton rajtja visszajön a Budai várba?

Elõre is köszi

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Tán azért egy picit igen...
" A Cube el van vetve! "