Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Maratonok

- - - - -

• Please log in to reply
3542 replies to this topic

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
üdv.
Drága? Nem éri meg?

vegyünk new videokartyát a gépbe játszunk sokat rendeljünk pizzát a gép elötti széket cseréljük le fotelra nyafizzunk
hátha eltörlik azt a szaros törvényt hogy nekünk kell maratonokon indulni

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Lányok, törülközõ, programok, ezeket a szponzor biztosítja.

A sebesség mindent megold.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
OK, akkor 1500, mindegy, de elejére-hátuljára, ujjakra normális pólóra biztos hogy nem filléres, kivetítõ, lányok, törülközõ, programok hozzátartozóknak, stb biztos nincs ingyé; nem azt mondom hogy de jó hogy ennyi, de 1000Ft emeléstõl nyerészkedõ akármiknek hívjátok õket és sokan mondják hogy nem jönnek emiatt; holott ez 1 maraton összköltségéhez képest nem sok (6-12 átlagban 1 maraton...) és nem ebbõl építenek maguknak kacsalábon forgó villát; mégha nem is veszteségesek persze...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
pólókhoz:

a decathlonban egy sima, fehér vagy fekete póló, ami pont ugyanolyan anyagú és minõségû -sõt,sokszor jobb-, mint amit ált. osztogatnak, 600-700 forint. és ez kiskerár, meg ugye a több olcsóbb...rávasalást itt a szupermarktokban ezres körül vállalják egy A/4-es FF oldalra, általában ilyen van a pólókon is. nagy tételben ugye ez is olcsóbb...

szóval a 2000 forint enyhe túlzás ezért azért. persze tisztelet a kivételnek, pl a tavalyi szilvásos póló nagy kedvencem, tökjó színe van, hordom is rendszeresen, és lassan 1 év alatt nem kopnak a matricák, illetve nem fakul de a fehér meg fekete meg narancs pólók, amik kifakulnak 2 mosástól, azok tesizni jók meg füvet nyírni, illetve bringát pucolni.

én idéntõl átnyergelek a TT-zésre, költségkímélõbb, és nincs semmi átverés, nem a pénzrõl szól. a top maraton helyszínekre apu már foglalt céges szállást, de ott valószínûleg csak szilváson meg a mátrában indulok, a másik kettõn fotózni fogok.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Oké, az csak szembe van, át is tekerhetek :).
De osztrákija meg olasz... osztrákia volt nekem 1 hétvégére ketten 1 autóval 45K.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Azé' (Röfike) kinti vernsenyt nem úszol meg 50(-70 ha több nap) alatt; ami sokaknak nem mindegy, mikor szállással uti ktgvel nevezésesl megvagy egy tizesbõl egy itthonin.

Kassa Maraton megvolt olyan 7-bõl, a Paradicsom meg 9-bõl.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Azé' (Röfike) kinti vernsenyt nem úszol meg 50(-70 ha több nap) alatt; ami sokaknak nem mindegy, mikor szállással uti ktgvel nevezésesl megvagy egy tizesbõl egy itthonin.

terv:
Buda,Szilvás crosskovácsi, Duna, Bükk, Mátra, Kõszeg érdekelne ha lenne, Salz és Garda, Gyõrújbarát, Zemplénre+Sopron ha lesz idõ, 24 órás, Esztergom, Dynamo... Na, ebbõl nem akarok engedni, Zemplén és Sopron ami képlékeny csak.

Eszetergomira googli elsõre nem mondott semmit; ti bõvebbet tudtok?

Sorry az elõnevezõs beröffenésért, csak ezen az oldlaonnemláttamés ne mgondoltam hogy így beindulatok nemrég :prosze:

Kimy, én meg nyergesi vagyok; edzhetnénk néha; meg akár bejárásra is mehetünk, szoktam ha tudok :D Dunát tuti, idén remélem nem szabotálja semmi hogy brutális idõt menjek a relaztíve ismerõs terpen. Ha pályát változatatnak kiherélem õket :D.

De kimy, _szinttérkép_ a varázsszó. Már itthon is láttam párszor, hátha sûrûbbam látjuk - de magunk is szoktunk készíteni.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Lehet, hogy a magyar T-Mobil már nem kap pénzt a német T-mobile-tól így nem ad annyit. Bár ez csak egy tipp.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Tavaly 10 volt, és 3,5K az elõnevezés; amibõl néha legalább 2K a póló beszeráron is.

Vagy én nem tudok számolni, vagy ti, mert 14/4=3,5, és a 66. oldalon mindkei 5rõl meg 4,5rõl beszél :)

amibõl néha legalább 2K a póló beszeráron is.

Ez még igaz lehet pl az X2S profi Alpine-Pro technikai ruháira (amibõl begyûjtöttem vagy 5öt tavaly), de hogy a ratyi, félrenyomott, még ideális esetben is maximum Fruit of the Loom márkanevû pólók nem kerülnek 2 rugóba, az is biztos! Ami meg a Mátramarcis pólókkal történt - pl, hogy az enyém totálisan félre lett nyomva, de ez ugye nem egyedi eset volt, az is egy vicc.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Igaza van vmilyen szinten Andrisnak. Top maratonosok nem keveset kaszálnak, fõleg hogy nem 1-200 ezret adnak nekik a szponzorok. Nekik is meg kell élni. Csak az a szomorú hogy belõlünk... Salzkammergutban mennyi is a nevezés? Ja és mit is kapni érte? Nem lenne sok a Top nevezés ha kapna érte az ember valamit...

Nekem tavaly egy tizes volt, és 3300am meveztek és sokkal több szponzor van. Akkor? :chin:
(Mondjuk idén igyexek nagyon korán nevezni, minél olcsóbban megússzam.)

Igaz hogy én se ***om a pénzt, de versenyenként egy pizza árával emeltek, ez sztem még kigazdálkodható, nem?

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

akkor idén sem megyek Top-maratonra :)
nem kicsit nevetséges, hogy 5000 ezer forint egy ELÕnevezés...
csak azt nem értem, hogy mire megy el a pénz, ha a mi dynamo-maratonunkat meg lehetett szervezni 3500 Ft-os helyszíni nevezésbõl, nagyjából 200 fõnek, elenyészõ szponzor mellett...
ezek után kicsit elgondolkodtató, hogy mire megy el a pénz. gyanítom, hogy itt is arra, mint a Pannon-nál...
szomorú

Gyalogkakukk
tavaly nem 10 volt?! én erre emlékszem. vagy keverem a pannonnal

Tavaly 10 volt, és 3,5K az elõnevezés; amibõl néha legalább 2K a póló beszeráron is.

Vagy én nem tudok számolni, vagy ti, mert 14/4=3,5, és a 66. oldalon mindkei 5rõl meg 4,5rõl beszél :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Kár hogy idén nem lesz Kõszeg marcsi, csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz, nagyon szép és változatos és méltán kemény volt a pálya....
Kár érte!
Esztergomira kiváncsi leszek...

Nem lesz Kõszeg? :o Idén menni akartam :(.
Lesz Esztergomin maraton? Na; Gerecse tövében lakok, errõl vmi infó? :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Sziasztok, szervezünk buszt a Garda-tavi maratonra, Máj. 1-2-3-4.
Legalább 30 fõs a busz, nagyobb is lehet, attól függ, mennyien jövünk össze... (minél többen, annál olcsóbb, ugyanannyiba kerül a 30 fõs busz, mint a 70...) Jelenleg kb 12-15-en vagyunk, a költség kb. harmada-negyede lenne a saját autós költségnek, (benzin-matricák-autókopás...)(QRV@ messze van, kb 2000km oda-vissza) és kényelmesen elférünk, egy jó kis csapat összejöhet.

Spéci utánfutó is van esetleg, a bringáknak, de bazi nagy csomagtere van ezeknek a buszoknak...

Jöhet asszonypajti, apu-anyu, hugica, stb...

Egy nagy többnapos fesztivál az egész, lesz éjszakai 4X, freeride, trial, meg ilyen-olyan programok folyamatosan...

Máj. 3. a maraton nap.

Valószínûleg Ápr. 30-án indulnánk, és negyedikén délután indulnánk haza, de ez még változhat.

Ha klasszul összejön, ugyanígy megyünk Salzkammergut-ba is, az még olcsóbb, mert csak fele olyan messze van...

Persze ez csak az utazás, a szállást-nevezést mindenki magának intézné, idõ bõven van még...

www.bikefestival.it

Engem is érdekel, engem is!

Most látom hogy lehet a Top marcikra nevezni!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Thommey:

Még nincs, egybe nem akartunk elõre foglalni, de még nem is néztük, mostantól kezdjük a dolgok intézését...

Hali!
Feltettem a Garda topikba is, mert azt célirányosabban megtalálják, akik oda mennének, és akkor ott lehet az embereket gyûjteni, és nem fog itt szétdarabolódni.
Üdv:Thy

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
Bízok benne hogy összejön végre a Garda túra, 2005-ben voltam utóljára és naon hiányzik!

+4 fõre már lehet számítani, csak végre sikerülne összehozni.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Thommey:

Még nincs, egybe nem akartunk elõre foglalni, de még nem is néztük, mostantól kezdjük a dolgok intézését...

Ha igényes kell, akkor www.residencesegattini.it
Mi is itt voltunk régebben. Érdemes a nagy apartmanokra (8fõs) árat kérni.

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
Thommey:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

tavaly mintha lett volna ilyen "félhivatalos"duna marci közép táv bejárás Harangékkal.

Ezekrõl a Harang féle félhivatalos bejárásokról hallottam érdekes storykat.:)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Sziasztok, szervezünk buszt a Garda-tavi maratonra, Máj. 1-2-3-4.
Legalább 30 fõs a busz, nagyobb is lehet, attól függ, mennyien jövünk össze... (minél többen, annál olcsóbb, ugyanannyiba kerül a 30 fõs busz, mint a 70...) Jelenleg kb 12-15-en vagyunk, a költség kb. harmada-negyede lenne a saját autós költségnek, (benzin-matricák-autókopás...)(QRV@ messze van, kb 2000km oda-vissza) és kényelmesen elférünk, egy jó kis csapat összejöhet.

Spéci utánfutó is van esetleg, a bringáknak, de bazi nagy csomagtere van ezeknek a buszoknak...

Jöhet asszonypajti, apu-anyu, hugica, stb...

Egy nagy többnapos fesztivál az egész, lesz éjszakai 4X, freeride, trial, meg ilyen-olyan programok folyamatosan...

Máj. 3. a maraton nap.

Valószínûleg Ápr. 30-án indulnánk, és negyedikén délután indulnánk haza, de ez még változhat.

Ha klasszul összejön, ugyanígy megyünk Salzkammergut-ba is, az még olcsóbb, mert csak fele olyan messze van...

Persze ez csak az utazás, a szállást-nevezést mindenki magának intézné, idõ bõven van még...

www.bikefestival.it

Valami szállás van már intézve? Mert érdekelne!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Duna Marcira biztos lesz bejárás (természetesen ez is önerõs, és nem hivatalos), bár itt is érvényes, hogy "csak" a korábbi nyomvonalakat tudjuk majd megnézni.

tavaly mintha lett volna ilyen "félhivatalos"duna marci közép táv bejárás Harangékkal.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való