Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok
Írta 2008. január 18. - 16:43
A profik nem alszanak kempingben, vagy csak már kipróbáltban.
Írta 2008. január 18. - 16:30
Azért neked is igazad van, lásd a tavalyi Zemplénmarcit. A bortó panzióban elõzõ este esküvõ volt....még jó, hogy nem ott volt a szállásom
Írta 2008. január 18. - 16:08
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. január 18. - 15:51
ami otthon marad az úgyis otthon marad:) mind1 hogy mikor hagytad otthon aznap vagy elõzõ napidegeskedni, hogy mi maradt otthon stb...
én is eggyetértek azzal hogy legjobb az hogy egy nappal elötte odamegy az ember. 1-2 órát még monnyuk ki lehet bírni kocsival de 4 már tényleg fárasztó
én már álmodoztam arról hogy ha nagy leszek veszek egy tgk-t valami ducato,transporter,vito szerüséget amit szépen kivülrõl felmatricázok (powered by sram:p) belül pedig szépen megcsinálom (ágyszerüség,szerszámok,agregátor stb)
Írta 2008. január 18. - 15:50
Dunán viszont nincs gond, de csak azért, mert évek óta ugyan oda járok, és nagyon jóba vagyok a tulajjal.
Írta 2008. január 18. - 15:48
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. január 18. - 15:42
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. január 18. - 15:39
Írta 2008. január 18. - 15:32
T
CJ: Sztem SZilvás és Bükk tipikusan az érdemes elõzõ nap menni
Ha versenyezni akarsz, akkor sehová sem érdemes elõzõ nap lemenni...miért is? Mert így otthon alhatsz, ismert környezetben, nem alszod el a hátadat egy szar ágyon, s ha komolyan veszed a versenyzést, akkor úgyis 4-5 órával a rajt elõtt már talpon vagy (kaja miatt), ennyi idõ alatt meg bárhvá le lehet menni.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. január 18. - 15:27
Amúgy ilyen kedves rendezõkkel még nem találkoztam szóval le a kalappal elõttük! Mikor beértem bemondták , hogy ki vagyok és honnan jöttem.
Ezt minden maratonon bemondják. Legalábbis, hol én voltam, ott mindenhol.
Írta 2008. január 15. - 17:38
Utánna lehetett fürdeni a tóban és a kaja is finom volt.
Köszönöm az összes konyhás nevében, úgy próbáltuk csinálni, h jó legyen.
Írta 2008. január 15. - 17:30
Írta 2008. január 13. - 21:24
Gardát kihagyom, a Salz nagyon úgy tûnik, hogy mennék (pénzkérdés), de akkor lesz igazán tiszta, mikor párommal közlik, hogy a cége mikor viszi ki Osztrákiába. Ez március végén derül ki. Ha viszik ki, akkor itthagyjuk kis hazánkat, és kinn fogunk élni. Onnan meg ugyebár bárhova el lehet már jutni...
Egyenlõre Duna és Bükk bizti csak.
Írta 2008. január 13. - 21:23
bár szerintem miskolcról többen is jönnek majd errefele...
Írta 2008. január 13. - 20:34
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. január 13. - 19:41
Írta 2008. január 13. - 19:16
MC Pite, úgy látom sokat filózol, hogy hova menj.
Segítek dönteni
Ne menj sehova.
Vagy: menj mindenhova.
Szvsz ne az itteni emberektõl várd, hogy megmondják, mi a jó pálya, melyik nem.
(Szinttérképek, fotók a pályákról... inkább...)
Te most meg mirõl beszélsz? Egyetlen marci van ami kérdéses csak, hogy Kassa vagy Dubnicak...
Boca: Köszi szépen!
Garda, Salz? Jössz te is?
CJ: Sztem SZilvás és Bükk tipikusan az érdemes elõzõ nap menni; a többi szinte egál. De Eger meg Szilvásvárad adja magát hogy menj le elõzõ nap, olcsó és jó szálások vannak, van hova menni, össze lehet verõdni akár bmf-esekkel is, asszonnyal is mehetsz, stb!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. január 13. - 15:01
Matyi neked meg a felajánlást!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2008. január 13. - 12:32
Szóval tavaj voltak ilyenek hogy nem ment el annyi rendezõ mint amennyi kellett volna meg szponzor is visszalépett meg az eredményhírdetés se jött annyira össze!
Mellesleg még ezeket tetõzte hogy 40 fok volt rengeteg írtásos mászással .
Na meg persze az utolsó itatónál volt 1 srác aki beugrott az emberek elé a lejtõ alján hogy álljon meg ( mint kiderült x-et rakott a rajtszámra , persze ezt mi nem tudtuk elõre) és mikor én pont megálltam egy srác pedig nem akkor mondta a rendezõ , hogy majd ezt is kizárjuk. Persze a végén jött a giga szívás a szõlõkbe tekergéssel.
Hozzáteszem gyorsan , hogy én nem tévedtem el sehol ( nem úgy mint sok versenyzõtársam).
Szerintem megfelelõ volt a pályakijelölés ( sajnos nem mindenkinek).
Amúgy ilyen kedves rendezõkkel még nem találkoztam szóval le a kalappal elõttük! Mikor beértem bemondták , hogy ki vagyok és honnan jöttem.
Utánna lehetett fürdeni a tóban és a kaja is finom volt.
Amúgy a pálya ilyen Mátrára hasonlító! ( mindkettõ vulkanit).