Meg hát nem érthetsz hozzá
Jelentkezz be Regisztrálj
Maratonok
Írta 2008. január 21. - 14:51
Írta 2008. január 21. - 14:38
Ma ezt az üzenetet kaptam a kollégámtól!:
Tisztelt Kollegák
Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy 1996 Grundig VK után a Shimano szervízkocsi ismét tiszteletét teszi kishazánkban, ráudásul két alkalommal.
- Szilvásvárad Marathon - Máy.25
- Bükk Marathon - Aug.3
A részletekrõl a következõ héten kapunk pontos tájékoztatást
Bed nyúz tu dö simanó gájz:
Magyarországon 1995-ben, 97-ben és 98-ban volt VK :no:
Írta 2008. január 21. - 14:36
Igen itt van a bibi , hogy kitekernék mindent ha nem akadályoznának.
Viszont azt nem értem ha az elsõ 20 %-ba tekerek a középtávosok közt akkor hogy lehet , hogy tolják körülöttem az emberek?
Szóval érdekes dolgok vannak
Nem értek egyet az elõttem szólókkal, az nem egy extrém durva felfelé, csak egy rövid ritmusváltás, technikailag meg zéró, mert széles és majdnem tök sima, kivétel, ha az erdészet kijárta. Ergo nem erõtarékolás miatt tolják, hanem azért, mert ez a hely mindössze 3-4 km-re van a rajttól, és van egy nagy rakás ifjú vitéz, akik beállnak viszonylag a rajt elejére, aztán ing gatya nyomják neki. Van egy csomó, aki elvérzik még az aszfalton, és van egy rakás, aki az elsõ meredekebb pontnál dõl ki. Ezek az emberek az elsõ 10-15 km után már végleg elfogynak, és onnatól a veled hasonló edzettségû emberek vesznek körbe téged.
Írta 2008. január 21. - 14:08
Írta 2008. január 21. - 14:05
Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy 1996 Grundig VK után a Shimano szervízkocsi ismét tiszteletét teszi kishazánkban, ráudásul két alkalommal.
- Bükk Marathon - Aug.3
A részletekrõl a következõ héten kapunk pontos tájékoztatást[/quote]
Ezt elmagyarázná valaki , hogy ez miért is jó nekünk?
Írta 2008. január 21. - 14:02
Is is. Ha valami gond van a fékeddel,váltással stb, akkor helyben ingyen megszerelik, és van hozzá cuccuk. Ha kérdezel tõlük, akkor nem azt mondják amit énA szervizkocsi jó hogy jön... Látványosság, vagy vmi értelme is van?
Írta 2008. január 21. - 13:56
Ha maraton, akkor meg tényleg nem kell lekapcsolni nagytányérról, a nagytányér-csörlõ mindenhova elég, 1-2 rövid szakasz van esetleg ahova nem, de így is gyorsabb tekerve mint futva. Fel kell tépkedni azt' csõ...
A szervizkocsi jó hogy jön... Látványosság, vagy vmi értelme is van?
Írta 2008. január 21. - 13:52
azért azt tegyük hozzá, hogy a jó hosszútáv- meg maratonfutók általában pocsék sprinterek. és azért ez valahol montiban is igaz: aki erõs, jó kondija van, de technikailag már nem annyira képzett, illetve nem tud hirtelen "sebességet" váltani és felpörögni, az azon a meredeken inkább tolja, minthogy sípoljon a tüdeje és kiugorjon a szíve, és szétcsapja magát az elején. utána meg nyomja neki erõbõl a laposabb szakaszokon...
Muhahaha...ez nincs így. Gyengék vagytok, vagyunk, vagyok, gyenge a magyar mezõny. Éhérdekes módon egy maraton VK futamon kábé mindenhol nagytányéron kiállva feltekernek. Az Ördögoldal is az a kategória lenne szvsz - bár nekem még csak középtányéron megy. De abban is van ráció, amit Richie mond - csak sajnos ez is a "gyengeségre" mutat rá - ha már gyorsabban tolod...akkor tutira gyenge vagy, erõsödni kell!
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. január 21. - 13:34
Tisztelt Kollegák
- Bükk Marathon - Aug.3
A részletekrõl a következõ héten kapunk pontos tájékoztatást
Írta 2008. január 21. - 13:25
maratonon meg azt tenném ami a gyorsabb ha kell tekerek,de ha kell akkor inkább tolom ha úgy a gyorsabb!egy versenyen a helyezés számít...szerintem!itt azért égnék ha késõbb érkeznék
Írta 2008. január 21. - 10:17
Írta 2008. január 21. - 10:05
Na azokat majd legközelebb megkövezem:)
Írta 2008. január 20. - 23:34
szép dolog kitekerni mindent, de van, ahol gyorsabb a tolás. én pl emlékszem, hogy tavaly ott feltekertem Szilváson, mert csakazértis bebizonyítom magamnak...VV meg ott tolta mellettem, mindenféle megerõltetés nélkül, és közel egyenlõ sebeséggel haladtunk.
Írta 2008. január 20. - 23:08
Írta 2008. január 20. - 20:20
Viszont azt nem értem ha az elsõ 20 %-ba tekerek a középtávosok közt akkor hogy lehet , hogy tolják körülöttem az emberek?
Szóval érdekes dolgok vannak
Írta 2008. január 20. - 19:47
Írta 2008. január 20. - 19:40
Az elejee, háát nemtom, olyankor nem az órát szoktam nézegetni
Bükkmarciról tudok sebességadatot mondani, ott az elsõ nagy emelkedõn (persze már terepre érve) 19.8 és 30.9 km/h közötti sebességgel ment az eleje. Ott még vezettem
Írta 2008. január 20. - 19:27
Szóval a Szilvás marcin az elsõ emelkedõ teteje fele van egy kanyarlevágás balra az erdõbe és az elég rendesen be szokott dugulni!
Szóval mit kellene menni hogy még a dugulás elõtt odaérjek?
Illetve szintén igaz ez az ördög oldalra is?
Ja és az eleje az elsõ emelkedõt kb mennyivel nyomja felfele?
Ha valaki tudna segíteni megköszönném!
Írta 2008. január 19. - 01:27
A profik nem alszanak kempingben, vagy csak már kipróbáltban.
Eddig a kollégiumban 1X csalódtam, a 3-4 év alatt, akkor is csak vmi zenebona volt. Mindenhol megvan az a körülbelüli hely ami még nem drága (4 alatt) és kényelmes. Csak elõre kell készülni, nem aznap rohangálni...
Persze lehet szállodában is, csak sokkal-sokkal drágább...
Dunamarcin, vagy pest közeli versenyen meg Pesten alszok az albiba, onnan gyorsan el lehet jutni mindenhova...
Írta 2008. január 18. - 17:02
Dante! azért a jó kis vidéki levegõ bealtat, de kinek mi. Én biztos nem aznap megyek, mert soha nem szerettem loholni sehova. De mondom, kinek mi.
Azért neked is igazad van, lásd a tavalyi Zemplénmarcit. A bortó panzióban elõzõ este esküvõ volt....még jó, hogy nem ott volt a szállásom
Tavaly Szilváson egy kocsma felett szálltunk meg, de szerencsére 10-kor záróra volt.
De ki lehet fogni a szart, az is biztos :nonono:

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére