Meg hát nem érthetsz hozzá

Ma ezt az üzenetet kaptam a kollégámtól!:
Tisztelt Kollegák
Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy 1996 Grundig VK után a Shimano szervízkocsi ismét tiszteletét teszi kishazánkban, ráudásul két alkalommal.
- Szilvásvárad Marathon - Máy.25
- Bükk Marathon - Aug.3
A részletekrõl a következõ héten kapunk pontos tájékoztatást
Igen itt van a bibi , hogy kitekernék mindent ha nem akadályoznának.
Viszont azt nem értem ha az elsõ 20 %-ba tekerek a középtávosok közt akkor hogy lehet , hogy tolják körülöttem az emberek?
Szóval érdekes dolgok vannak
Is is. Ha valami gond van a fékeddel,váltással stb, akkor helyben ingyen megszerelik, és van hozzá cuccuk. Ha kérdezel tõlük, akkor nem azt mondják amit énA szervizkocsi jó hogy jön... Látványosság, vagy vmi értelme is van?
azért azt tegyük hozzá, hogy a jó hosszútáv- meg maratonfutók általában pocsék sprinterek. és azért ez valahol montiban is igaz: aki erõs, jó kondija van, de technikailag már nem annyira képzett, illetve nem tud hirtelen "sebességet" váltani és felpörögni, az azon a meredeken inkább tolja, minthogy sípoljon a tüdeje és kiugorjon a szíve, és szétcsapja magát az elején. utána meg nyomja neki erõbõl a laposabb szakaszokon...
A profik nem alszanak kempingben, vagy csak már kipróbáltban.
Dante! azért a jó kis vidéki levegõ bealtat, de kinek mi. Én biztos nem aznap megyek, mert soha nem szerettem loholni sehova. De mondom, kinek mi.
Azért neked is igazad van, lásd a tavalyi Zemplénmarcit. A bortó panzióban elõzõ este esküvõ volt....még jó, hogy nem ott volt a szállásom