Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Maratonok

- - - - -

• Please log in to reply
3542 replies to this topic

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
A Dunán nekem sem lesz gond az alvással:) 5 perc alatt ott vagyok a rajtnál:)
A profik nem alszanak kempingben, vagy csak már kipróbáltban.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Dante! azért a jó kis vidéki levegõ bealtat, de kinek mi. Én biztos nem aznap megyek, mert soha nem szerettem loholni sehova. De mondom, kinek mi.
Azért neked is igazad van, lásd a tavalyi Zemplénmarcit. A bortó panzióban elõzõ este esküvõ volt....még jó, hogy nem ott volt a szállásom
" A Cube el van vetve! "

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Teljesen egyénfüggõ, hogy ki hol mennyit hogy tud, szeret aludni.

A sebesség mindent megold.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts

idegeskedni, hogy mi maradt otthon stb...

ami otthon marad az úgyis otthon marad:) mind1 hogy mikor hagytad otthon aznap vagy elõzõ nap
én is eggyetértek azzal hogy legjobb az hogy egy nappal elötte odamegy az ember. 1-2 órát még monnyuk ki lehet bírni kocsival de 4 már tényleg fárasztó

én már álmodoztam arról hogy ha nagy leszek veszek egy tgk-t valami ducato,transporter,vito szerüséget amit szépen kivülrõl felmatricázok (powered by sram:p) belül pedig szépen megcsinálom (ágyszerüség,szerszámok,agregátor stb)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Csak jó legyen a szállás. Én tavaly Szilváson és a Mátrán is befürödtem.:(
Dunán viszont nincs gond, de csak azért, mert évek óta ugyan oda járok, és nagyon jóba vagyok a tulajjal.:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ebben igazatok van, de a realitás az, hogy egy zenétõl hangos helyen, egy szétfeküdt ágyon kell "pihenni" az esetek jelentõs részében - pl a magyar hotelszobákban lévõ ágyak 95%-a nekem szar, mert puha, rövid (más gond nincs is vele). Ha persze van kereted egy jó helyre, akkor nincs probléma - csak a kempingeket nem bírom.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
egyetértek Matyival, kényelmesebb helyben éjszakázni, kényelmesen elõtte nap átvenni a rajtszámot, s a verseny elõtt mondju 4 órával felébredni, enni, készülni, mint aznap reggel kelni 4-5kor, utazni csomót, kocsiban enni, idegeskedni, hogy mi maradt otthon stb...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Hát Dante, attól függ honnan. Zeg-Eger: 358 km,4 óra, persze ha csodás fõvárosunk bekavar, akkor van 5 is, és nem tudom mennyire jó elgémberedve az utazástól odaállni a rajthoz. Szerintem egy komoly versenyzõ sem aznap megy le...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

T
CJ: Sztem SZilvás és Bükk tipikusan az érdemes elõzõ nap menni

Ha versenyezni akarsz, akkor sehová sem érdemes elõzõ nap lemenni...miért is? Mert így otthon alhatsz, ismert környezetben, nem alszod el a hátadat egy szar ágyon, s ha komolyan veszed a versenyzést, akkor úgyis 4-5 órával a rajt elõtt már talpon vagy (kaja miatt), ennyi idõ alatt meg bárhvá le lehet menni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Amúgy ilyen kedves rendezõkkel még nem találkoztam szóval le a kalappal elõttük! Mikor beértem bemondták , hogy ki vagyok és honnan jöttem.

Ezt minden maratonon bemondják. Legalábbis, hol én voltam, ott mindenhol.

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts

Utánna lehetett fürdeni a tóban és a kaja is finom volt.

Köszönöm az összes konyhás nevében, úgy próbáltuk csinálni, h jó legyen.:)

densie

densie

vendég

• fórumtag
  • 55 posts
Hellosztok! Tudd vki vmit a Siófoki maratonról? Jún 29.re van kiirva.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
McPite!
Gardát kihagyom, a Salz nagyon úgy tûnik, hogy mennék (pénzkérdés), de akkor lesz igazán tiszta, mikor párommal közlik, hogy a cége mikor viszi ki Osztrákiába. Ez március végén derül ki. Ha viszik ki, akkor itthagyjuk kis hazánkat, és kinn fogunk élni. Onnan meg ugyebár bárhova el lehet már jutni...
Egyenlõre Duna és Bükk bizti csak. :(
" A Cube el van vetve! "

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
próbálj keresni valamelyik koleszban helyet, és keress egy embert akár innen a fórumról is, akihez reggel társulhatsz a kocsiban.

bár szerintem miskolcról többen is jönnek majd errefele...

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Vonatozz Esztergomig; onnan bemelegítésképp áttekersz. Szerintem :prosze: Ha Dömösön nem találsz szállást akkor Esztergom...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
Én csak a duna maracival vagyok bajban , olcsó szállásalternatívákat se nagyon találtam . Vonattal is zûrös menni (Miskolcról) Visegrádra + még kompozni is kell .

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

MC Pite, úgy látom sokat filózol, hogy hova menj.
Segítek dönteni :D
Ne menj sehova.
Vagy: menj mindenhova.

Szvsz ne az itteni emberektõl várd, hogy megmondják, mi a jó pálya, melyik nem.
(Szinttérképek, fotók a pályákról... inkább...)

Te most meg mirõl beszélsz? Egyetlen marci van ami kérdéses csak, hogy Kassa vagy Dubnicak...

Boca: Köszi szépen!
Garda, Salz? Jössz te is?

CJ: Sztem SZilvás és Bükk tipikusan az érdemes elõzõ nap menni; a többi szinte egál. De Eger meg Szilvásvárad adja magát hogy menj le elõzõ nap, olcsó és jó szálások vannak, van hova menni, össze lehet verõdni akár bmf-esekkel is, asszonnyal is mehetsz, stb!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Köszi mindenkinek az infót!:)
Matyi neked meg a felajánlást!;)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 posts
A tavaji zemplénen voltam és a háttérrõl is hallottam egy -két dolgot rendetõktöl !
Szóval tavaj voltak ilyenek hogy nem ment el annyi rendezõ mint amennyi kellett volna meg szponzor is visszalépett meg az eredményhírdetés se jött annyira össze!

Mellesleg még ezeket tetõzte hogy 40 fok volt rengeteg írtásos mászással .
Na meg persze az utolsó itatónál volt 1 srác aki beugrott az emberek elé a lejtõ alján hogy álljon meg ( mint kiderült x-et rakott a rajtszámra , persze ezt mi nem tudtuk elõre) és mikor én pont megálltam egy srác pedig nem akkor mondta a rendezõ , hogy majd ezt is kizárjuk. Persze a végén jött a giga szívás a szõlõkbe tekergéssel.

Hozzáteszem gyorsan , hogy én nem tévedtem el sehol ( nem úgy mint sok versenyzõtársam).
Szerintem megfelelõ volt a pályakijelölés ( sajnos nem mindenkinek).

Amúgy ilyen kedves rendezõkkel még nem találkoztam szóval le a kalappal elõttük! Mikor beértem bemondták , hogy ki vagyok és honnan jöttem.

Utánna lehetett fürdeni a tóban és a kaja is finom volt.

Amúgy a pálya ilyen Mátrára hasonlító! ( mindkettõ vulkanit).

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Zemplénnek még azért nincs idõpontja, mert még az se biztos hogy megszervezik!(sajnos)