Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Maratonok

- - - - -

• Please log in to reply
3542 replies to this topic

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
ha 91 júniusában születtem akkor már U19 vagyok? :chin:

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
De azért azt se felejtsük el, hogy egy marciban sokan azt tarják jónak, hogy szinte bárki elmehet, hogy kipróbálja magát. Ha nem megy, hát istenem, leszáll és tolja. De az egészben az a jó, hogy legalább akkor kimozdul, picit sportol, jó levegõn van jó arcok közt.
" A Cube el van vetve! "

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts

február 28-ig 14000Ft a TopM négy futamára, ha egyesével akarsz nevezni, mindenhol 5000Ft-ról indul az ár.

na erre ránézek, köszi az infót

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

tud valaki segíteni, hogy milyen idõpontok vannak mostanában, ameddig még a legalacsonyabb árkategóriában lehet nevezni egyes maratonokra, csak hogy tudjam mennyire kell összekapnom magam :)

február 28-ig 14000Ft a TopM négy futamára, ha egyesével akarsz nevezni, mindenhol 5000Ft-ról indul az ár.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
tud valaki segíteni, hogy milyen idõpontok vannak mostanában, ameddig még a legalacsonyabb árkategóriában lehet nevezni egyes maratonokra, csak hogy tudjam mennyire kell összekapnom magam :)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Hali!

Valaki tudna nekem abban segíteni h :
ha én a topmaraton-ra nevezek,mind a 4ra,akkor én beleszámítok azon a 4maratonon a magyar kupába is?vagy csak a topmaratonba?

Elõre is köszi

Ha van licenced és magyar kupa távon indulsz akkor igen!
U17-ben rövidtáv vagy kismaraton a magyar kupa
U19-ben és felnõtt nõk-közép
felnõtt, master-hosszútáv

Csaszi

Csaszi

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Hali!

Valaki tudna nekem abban segíteni h :
ha én a topmaraton-ra nevezek,mind a 4ra,akkor én beleszámítok azon a 4maratonon a magyar kupába is?vagy csak a topmaratonba?

Elõre is köszi

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Én utazgatok szívesen, inkább sok pénz kéne, hogy minnél több VK-ra kimehessek. ;)

Schladming-ra, Mariborra beférsz még a kocsiba:)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Ha versenyezni akarsz, akkor sehová sem érdemes elõzõ nap lemenni...miért is? Mert így otthon alhatsz, ismert környezetben, nem alszod el a hátadat egy szar ágyon, s ha komolyan veszed a versenyzést, akkor úgyis 4-5 órával a rajt elõtt már talpon vagy (kaja miatt), ennyi idõ alatt meg bárhvá le lehet menni.

Igaz. Ha versenyzek.

De ha nincs autód, van barátnõd/egyéb kísérõ haverok; és nem a dobogóra mész (azért ez a jelentõs többség) akkor sokkal jobb lemenni elõzõ nap lazán, megnézni az adott helyet (nem csak suhanva, kedvessel vagy haverokkal kimenni, fényképezni, túrázni; persze csak lazán. Sörözni, kajálni, mértékkel megkóstolni ottani borocskát esetleg, etc. Meg nekem nehezemre esen 4kor kelni hogy odaérjek vhova és ebben a rohanó világban tele a tököm a mindenhova rohanással. Ha tudok; nem rohanok.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Én utazgatok szívesen, inkább sok pénz kéne, hogy minnél több VK-ra kimehessek. ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Már van felrakva teljes naptár...több helyre is!

Most már csak VK kellene itthonra, hogy ne kelljen utazgatni.

Mammut

Mammut

vendég

• fórumtag
  • 52 posts
Honnan vannak a versenyidõpontok? Ha valaki tud valami versenyidõpontot, legyenszíves szóljon, küldje nekem, hogy a gyûjteményem (http://www.mtb.c2.hu) idõben gyarapodni tudjon!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Én meg csak néztem a 95-ös VK versenyközpontjában, ki az az állat, aki kalapáccsal ver egy fémvödröt. Aztán felbukkant egy fószer egy bringával, amiben egy bazinagy átmérõjû piros hátsó agy volt (DT??? Sorozatgyártott példányát sosem láttam). Na, abból jött a hang. :D

vendég_Berger_*

vendég_Berger_*
  • vendég

Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy 1996 Grundig VK után a Shimano szervízkocsi ismét tiszteletét teszi kishazánkban, ráudásul két alkalommal.

- Szilvásvárad Marathon - Máy.25
- Bükk Marathon - Aug.3

A részletekrõl a következõ héten kapunk pontos tájékoztatást

Na, majd most megtudják, mi a magyarok Istene. A Csillebérci VK-n is vakarták a fejüket pár sufnituningos bringa után.

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts

Ma ezt az üzenetet kaptam a kollégámtól!:
Tisztelt Kollegák

Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy 1996 Grundig VK után a Shimano szervízkocsi ismét tiszteletét teszi kishazánkban, ráudásul két alkalommal.

- Szilvásvárad Marathon - Máy.25
- Bükk Marathon - Aug.3

A részletekrõl a következõ héten kapunk pontos tájékoztatást

[off]szilvás az én szülinapomon lesz, bükk, meg faterén:D [/off]

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
mindenki nézze meg, hol végzett tavaly, aztán agyaljon el, mi a probi :-)

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 posts
Én nem értek azzal egyett hogy mindent ki kell tekerni egy versenyen,szerintem ahol meredek nagyon fölösleges erõltetetni inkább leszállok és felfutok,meg egy kicsit megmozgatok más izmokat is.Egyébként csak hosszutávon indulok mindig annak is bõven az elsõ negyedében,és ott is sokszor láttam hogy aki teker semmivel nem halad gyorsabban mint én,persze ahoz jó kondició kell hogy valaki bringával tudjon futni felfelé.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Majd egyszer megyünk egyet a transalpon:D
Most meg megyünk hozzád felnikért!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Jóvanna. Tudom, hogy óriási taktikai hiba, hogy nem 195-ös pulzussal megyek fel az elsõ hegyre. :D Öregszem, na...

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Zed: ott a pont:)
Meg hát nem érthetsz hozzá:D Itt kemény cc-sek vannak na:D