Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Az Év Kerékpárja 2006

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
980 replies to this topic

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

Hali,

Most regisztráltam és kérdezném, hogy leadhatom e a bringám képeit.

Köszi Balu

"A versenyen csak regisztált fórumtagok kerékpárjai jelölhetõk! Jelölést csak a kerékpár tulajdonosától fogadok el! Szavazatokat csak jelölést leadó vagy a 2006. december 26. elõtt regisztrált tagoktól fogadok el!
"Szerintem EZ a rész csak a szavazásra vonatkozik.A nevezésre nem.
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Hali,

Most regisztráltam és kérdezném, hogy leadhatom e a bringám képeit.

Köszi Balu

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
lesz vmi összefoglaló a versenyrõl? mert az elsõ post úgy látom már nem teljesen korrekt...

mod: közben olvasgattam...persze egy aktuális infós post jó lenne

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

Hehe most nézem, hogy kötelezõ lesz minden kategóriára szavazatot leadni. Na tõlem aztán kaptok majd rendesen hozzá nem értõ szavazatot :D. Van olyan kategória ami nem is tudom mit takar pontosan :D.

ettõl lesz kiegyenlített a verseny.
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,179 posts
Hehe most nézem, hogy kötelezõ lesz minden kategóriára szavazatot leadni. Na tõlem aztán kaptok majd rendesen hozzá nem értõ szavazatot :D. Van olyan kategória ami nem is tudom mit takar pontosan :D.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
majd a következõ már meg lesz hirdetve az ujságban is ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
azzal nagyon elhúzódna a verseny. mert ha jól sejtem a következõ magazin februárban fog megjelenni. sztem ez így tökéletes itt.
akkor már nagyon "hígulna" az összetétel

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
Esetleg, ha a Bikemagos szerkesztõ urak is úgy gondolják, meg lehetne hírdetni a versenyt a magazinban is. Szerintem drasztikusan megnõne a beérkezõ fotók száma.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
szerintem itt a fórumon is elég sok dhs van meg gondolom vannak passzív tagok is
de tényleg hülyeség szétválasztani, mert nincs konkrét határvonal.. na mondjuk én úgyis a dirt street kaegóriában indulok:)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
és közül hány van itt regisztrálva aki küld is majd fotót?:)
éles határ tthon nincs közöttük, ezért kerülnek egy kategóriába.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts

Nem akarok kötözködni, de hazánkban alig van igazi DH-gép. Szóval én ellenzem a DH/FR vonal szétválasztását. Az AM-et elvileg hozzá lehetne csapni a "maraton"-hoz, bár szvsz nem sok köze van egymáshoz. Vagy mondhatni pont ugyanannyi köze van, mint a FR-hoz. Pl ha csak Valeria Victrix Turner-ét összeveted az én gépemmel, elég vicces lenne, ha egy kategóriában lennének...de legyen, ha ez egyszerûsít, s jónak gondoljátok. (van kábé 4 kiló súlykülönbözet és vagy 5 centi rugóút különbözet elõl-hátul...)

mi konkrétan a különbség a freeride és a dh gép közt?
az én értelmezésem szerint a freeride pl egy stinky vagy vega fr-pike, 66 esetleg boxxerrel párosítva
a dh meg mondjuk egy bighit, demo-888 párosítás vagy stab supreme etc.. ezekbõl szvsz bõven van sok legalábbis itt a fogason
bár én azt nemtom hol a határ a 2 közt

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
Van elég belõle, csak nem látjátok õket.
Én is ellenzem, hisz különbség sincs sok köztük, viszont tényleg nem kéne ilyen am gépeket beletenni, hisz messze nem egy kategória..

(és nincsenek jelen eme fórumon nagyon)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

setleg, mivel úgyis kevés számú a valódi am és enduro gép, és az am közelebb áll a maratonhoz, szal az am-et tán be lehetne sorolni a maraton fullik közé, az endurot meg a fr/dh hoz , mivel manapság a fr/enduro gépek közt sincs éles határvonal, illetve a dh-t leválasztani mert ott viszont nagyszámu induló lehet sztem....

Nem akarok kötözködni, de hazánkban alig van igazi DH-gép. Szóval én ellenzem a DH/FR vonal szétválasztását. Az AM-et elvileg hozzá lehetne csapni a "maraton"-hoz, bár szvsz nem sok köze van egymáshoz. Vagy mondhatni pont ugyanannyi köze van, mint a FR-hoz. Pl ha csak Valeria Victrix Turner-ét összeveted az én gépemmel, elég vicces lenne, ha egy kategóriában lennének...de legyen, ha ez egyszerûsít, s jónak gondoljátok. (van kábé 4 kiló súlykülönbözet és vagy 5 centi rugóút különbözet elõl-hátul...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
volt szó róla, hogy gyárilag komplett, de utólag módosított gépek indulhatnak.
majd enté megküldi pm-ben az uj elsõ hozzászólást, hogy ne kelljen böngészni az összeset.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Murla

Murla

vendég

• fórumtag
  • 188 posts

Új kategóriakiosztási terv:
- cross-country (merev)
- maraton (fully és softtail)
- all mountain és enduro (fully)
- freeride és downhill (fully)
- országúti és ciklokrossz
- dirt és street (merev)
- single speed és fixi

Most akkor az egyéb kategória eltûnt? Én speciál azon gondolkodtam, hogy a fekvõbringámmal nevezek, de a fentiek közül egyikbe sem tartom berakhatónak.
Lehet, hogy ez szentségtörés, de az sem teljesen világos számomra, hogy miért nem lehet például egy gyári, de további kiegészítõkkel felszerelt, és/vagy mondjuk a féken változtatott géppel indulni?

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts
OK OK!
Igazatok van!
Ez is csak egy kósza ötlet volt...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
szponzor és felhajtás nélkül családiasabb :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Azon is elgondolkodtam, hogy lehet érdemes lenne megszponzoráltatni a dolgot!?

hát lehet én félre értem, de sztem nem errõl szól a dolog....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts
Azon is elgondolkodtam, hogy lehet érdemes lenne megszponzoráltatni a dolgot!?

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 posts
Gravírozásban és matricakészítésben tudok segíteni! Bármilyen matricát, és a 3D garvírozáson kívül bármilyen gravírozást meg tudok csináltatni!