Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Az Év Kerékpárja 2006

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
980 hozzászólás a témában

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás
Nos én tegnap megcsináltam a képeimet!
3 fotót fogok külteni, a helyszín mindegyiken ugyan az (sajnos a lakásban készültek a képek, mert mire meg tudtam volna csinálni besötétedett), viszont csak az egyik képhez tettem oda a Bikemag decemberi számát! Remélem ez nem jelent problémát?!

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
én eladtam a geminit. van róla szép kép, de ugye már nem tudok mellé rakni újságot. azért nevezhetem?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.608 hozzászólás

kettõ??? A 200 hsz-bõl arra gondoltam, hogy nagyobb az érdeklõdés...

Te reggel 6-ra jársz szavazni? ;) Jobb, ha nem kapkodják el.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat meg csak tegnap indult a dolog. elvileg. meg nekem is kel csinalnom egy hitelesitett fenykepet pl. [singletrack magazin lesz asszem]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
kettõ??? A 200 hsz-bõl arra gondoltam, hogy nagyobb az érdeklõdés...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.608 hozzászólás

a kategóriáknak szerintem sem kell annyira szigorúnak lennie a szavazás megkezdéséig, tényleg enté idõközben már megy a nevezés?

Meghatározom a kategóriákat és ha látszik, hogy nagyon össze-vissza van a dolog akkor belenyúlok. Eddig két komplett és érvényes nevezés érkezett. A fotókra érdemes figyelni, mert ott nagyon el lehet szúrni! A nevezett gépek egy BikeMag galériába kerülnek, szavazni priviben lehet.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
a kategóriáknak szerintem sem kell annyira szigorúnak lennie a szavazás megkezdéséig, tényleg enté idõközben már megy a nevezés?

illetve milyen formában fog menni a nevezettek bemutatása és a szavazás?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.608 hozzászólás
Sajnos vagy szerencsére az alkatrészgyártók rengeteg olyan termékeket gyártanak, ami több kategóriában is felhasználható. Ha ilyenekbõl egy bringán többféle is van akkor lehet vakarni a fejet. Nálunk meg az a helyzet, hogy mindenféle versenyen indulnak mindenféle bringával és mindenkinek mást jelent egy adott mûfaj. (Rengeteg az õrült összeállítás) Elképzelhetõ, hogy egyszer lesz egy kategória a különleges bringáknak is, de most nem szeretnék egy számkivetetteket és maradékokat tartalmazó kasztot létrehozni egyéb címszó alatt.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Murla

Murla

vendég

• fórumtag
  • 188 hozzászólás
Van egy olyan érzésem, hogy azért lehet ennyit a kategórizáláson vitatkozni, mert valójában közel sincs ezen gépek között olyan nagy különbség, mint azt egyesek szeretnék, vagy legalábbis sokkal jobban elmosódnak a határok és emiatt sok gép több osztályba is berakható. Fõleg, ha egyre több ágra bontódnak a montik.
Ugyanakkor továbbra is úgy vélem, hogy rengeteg gyönyörû, különleges vagy a maga egyszerûségében tökéletes bringa létezik, melyeknek nem jutott egyetlen kategória sem. Gondolok itt a már említett rekumbenseken kívül (melyek között - sorry de - szerintem sokkal nagyobb különbségek vannak kialakításban, mint a montik között) például a foldingokra, vagy a nyugati és a távolkeleti kultúrterületen hatalmas példányban eladott városi (néha még elektromotorral is felszerelt) "tartós"gépekre. De egy ilyen egyéb kategóriába bemehetnének a monociklik és a trike-ok is szerintem, vagy a rowingok. A vizibicikli talán tényleg túlzás egy picit. :) Ugyanakkor azt is elfogadom, hogy lehetséges, hogy egy ilyen egyéb kategóriában összesen nem lenne annyi nevezõ a sokféle egyéb cajgából, mint bármelyik montisban, így nem érdemes megcsinálni.
Sajnos mindenben a tömeg számít, ezért elvész az összes valódi különlegesség. De már megszoktam, hogy a boltokból is mindig az az árucikk tûnik el, amit megkedvelek!

Egy javaslat:
Mi lenne, ha a beérkezõ gépek mennyisége alapján a kiíró hozna létre nagyjából azonos súlyú kategóriákat. Így legalább minden kategóriában megközelítõleg hasonló erõsségû verseny lenne. A szavazást persze csak a nevezések beérkezése utáni csoportosítást követõen lehetne elindítani.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.608 hozzászólás
A szavazás kezdete elõtt néhány nappal.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás
Mikortól lehet megnézni a beküldött képeket?
Csak, ha lezárult a nevezés, vagy korábban is?

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás
Az, hogy milyen egy CX bicaj, az UCI szabályzatában benne van. Részemrõl 1 nevezõ biztosra vehetõ. Azért remélem, nem egyedüli.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.608 hozzászólás

Triál monociklivel?......:)

4 oldalt kapott a BikeMagban.

Nyugalmat és komolyságot kérek, holnapra összecsapok egy végleges listát.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Meg mindjárt jönnek a spinnig edzõk, s az egész termüket benevezik...:)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Attól függ mennyi a rugóútja!

A nyaralómnál van egy vizibiciklim. Nevezném. Ha lehet.:)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
A nyaralómnál van egy vizibiciklim. Nevezném. Ha lehet.:)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Itt már a demokrácia nem segít.
Diktátor kell. enté, dönts!

:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Vinkler

Vinkler

törzsvendég

• fórumtag
  • 590 hozzászólás
De tényleg, már annyi bringakategória létezik, hogy lassan azt sem tudom melyik mûfajhoz kell egyáltalán bringa...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Ott legalább nincs teló...

A francokat nincs... ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Majd Vinklerrel elosztjuk az országúti kategóriát.

Triál monociklivel?......:)