Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

videók

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5618 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Engem csak az idegesít, hogy az embereknek 4 vagy 8 évente, mintha teljesen lenulláznák a memóriáját. G@ci Gyurcsány, szavazzunk a fideszre, aztán g@ci Orbán, szavazzunk az emeszpére. A választás után meg szinte másnap már szar az új kormány és az emberek úgy csinálnak, mintha nulláról indult volna a történet, mindenféle elõzmény nélkül.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

"Felejtsük el, hogy ki, mit kúrt el" vagy valami ilyesmi hallható a dalban. Miért is kéne elfelejteni? Hiszen az elkúrás miatt lett ekkora a többsége a fidesznek, ami most annyira nem tetszik.

kit lehetett volna meg megszavazni? :) a rohadt sok adossagot csinalo mszpt, a nacionalista jobbikot? egyiknek sincs lovese az egeszhez, hogy mit is lehetne tenni. nem vagyok fideszes, es szerintem az egyetlen jo huzasuk az a torekves volt, hogy ezt a mo kaliberu orszagok ellen spekulalo (mint nagy megmento - persze!) imftol probaltak fuggetlenedni, de szinte minden bejelentesukkel csak artottak a gazdasagnak. legalabb annyit csinalnanak, hogyha szetszipolyozzak az embereket es a magyar vallalkozasokat, sajat magukon is sporoljanak. de hogy emelest szavaznak meg maguknak (ebben mindig nagy az egyetertes a partok kozott) a legnagyobb sz*rban, mikozben azt fejtegetik, hogy hogy es mit lehetne meg bedobni a kozosbe, hat az eleg idegesito. olyan multikat tamogatnak a hazai vallalkozasokkal szemben, akik az elso adando alkalommal tipliznek. vicc, hogy ok adok helyett meg tamogatast is kapnak, mikozben manapsag szinte lehetetlen egy vallalkozast legalisan mukodtetni, plane elinditani.

ha most lennenek valasztasok, szerintem az emberek nem mennenek el szavazni, mert nincs kire. az a legnagyobb baj ezzel az orszaggal, hogy egyaltalan nem tervezunk hosszutavra, es nincs semmi jovokep. mi lesz a megszoritasok utan? semmi... esetleg meg tobb megszoritas. de akkor mi ertelme? nem csoda, hogy minden fiatal abban gondolkozik, hogy lelep.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Karsay Dorottya és Kende Judit @ Békét és biztonságot roma honfitársainknak! - YouTube Így is tetszik?

A tetszés ez esetben szerintem inkább csak a fizikai jellemzõkre korlátozódik.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

de a csaj tetszik :)

"Felejtsük el, hogy ki, mit kúrt el" vagy valami ilyesmi hallható a dalban. Miért is kéne elfelejteni? Hiszen az elkúrás miatt lett ekkora a többsége a fidesznek, ami most annyira nem tetszik.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Karsay Dorottya és Kende Judit @ Békét és biztonságot roma honfitársainknak! - YouTube Így is tetszik?

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

de a csaj tetszik :)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs

Csodálatos. Kész vagyok tõle.

tenyleg az... en egy kisebb turara is ugy megyek, hogy atomtamadas eseten is felkeszult legyek, nemtom hogy abszolvalnam ezt a dolgot. illetve azert haverokkal biztonsagosabb, mert ha a vadallatoktol eltekintunk, akkoris fejreallhat vhol, es akkor ott doglik meg? de mindig irigyeltem az amiktol ezeket a helyeket, a taborozasokat, a turakat.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Votmán, de jóféle. Itt sem csapkodnak.... :)

löhet, de én azért még most is irigylem amiért legalább egy napot el tud tölteni úgy, ogy kb önellátó és nem kell semmire és semmire sem figyelnie..
irigylem a lehetõségeit.. és kell, hogy végre normálisan tudjak tekerni. de MÁN!

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás

[[/video]

Votmán, de jóféle. Itt sem csapkodnak.... :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Legjobb reklám legjobb zene nyeretese nálam, nem volt fent uh feltöltöttem.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.029 hozzászólás

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
fõként nektek szántam :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.977 hozzászólás
ja, bicó jóféle és sokkal töbre képes.
Számomra tól sok flow, hiányzik a csapkolódás belöle. Amugy jól befogott képek és a mászások is jók benne.
Szóval kellene egy flow ösvényes + mászás + csapkolódós videó :)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Húú de jó bicaja van :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
- Napéjegyenlõség tetszetõs, nagyon hangulatos.
- A kis kerekû bringák zavarba ejtõen viccesek.
- Az AM bringával való triálozás (hanyas az a lánctányér?) érdekes és technikás, bár a legtöbb helyen egyszerûbb lett volna, ha nem technikázik, hanem sebességgel megoldja (pl.: 2:00 környékén simán átvihette volna azt a 3 kanyart lendületbõl, ahelyett, hogy pattog a kanyarokban), igaz, ez így tuti nehezebb volt.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
http://www.youtube.c...v=x5oKVBqLeBI#!
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.325 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Honnan lehet ezeket a filmeket megszerezni?

Az álábbiakat itt osztották meg, mtb-news.de Liteville topic és ezt eléggé érdemes követni: die Liteville in Action Gallerie - Seite 130 - MTB-News.de | IBC Mountainbike Forum
Fotók is vannak félelmetesen szépek, érdemes végig lapozni, akár 2008-tól kezdõdõen.
Feltöltött kép

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

a pasi a Hihink-Bikin at egyik tagja (párévente jelenik meg tölük film, a forumon is látható volt)

Honnan lehet ezeket a filmeket megszerezni?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs