Na tegnap Findli kedves felvette a filmet ha valaki mondjuk tud digitalizálni és esetleg fel tudja rakni valahova akkor síkítson nekem!
Egyébként istencsászár!
Van benne egy ujj amire szinte csomó van kötve, aztán egy rakás akkora zakó, hogy tutira belepusztulnék, meg egy srác aki a féllábú Lefty-vel nyomul meg még n émi mx freestyle is belefért!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
videók
Indította
DHR
, 2002. július 03. 20:25
Írta 2002. december 26. - 09:56
Írta 2002. december 23. - 21:10
Más (=OFF):
Az "inertia lakók" már biztos látták, de nem csak õk léteznek.
Mill presents: The Mill Showreel
http://www.mill.co.u...mov&w=480&h=360
Egy rövid film, tele mindenféle földi jóval (persze 18 éven aluliaknak is ajánlható. ), elõtérben a grafikai trükkök...
Fogyasszátok egészséggel!
Az "inertia lakók" már biztos látták, de nem csak õk léteznek.
Mill presents: The Mill Showreel
http://www.mill.co.u...mov&w=480&h=360
Egy rövid film, tele mindenféle földi jóval (persze 18 éven aluliaknak is ajánlható. ), elõtérben a grafikai trükkök...
Fogyasszátok egészséggel!
Írta 2002. december 23. - 17:58
Rave!! Esetleg nem vennéd fel videóra, aztán digitalizálás végül fel a netre?
amc: nekem az nwd3 pont nem kazaaról van, de más hasonló filmet töltöttem már le onnan, a módszer egyszerû, sûrûn keresd, egyszer hátha fent van valaki, aki azt megosztotta... egyébként meg használj Direct Connectet Kazaa helyett (mert ugye a kazaa nem a legbiztonságosabb... errõl van egy külön topic)
sok sikert
BRUCE
amc: nekem az nwd3 pont nem kazaaról van, de más hasonló filmet töltöttem már le onnan, a módszer egyszerû, sûrûn keresd, egyszer hátha fent van valaki, aki azt megosztotta... egyébként meg használj Direct Connectet Kazaa helyett (mert ugye a kazaa nem a legbiztonságosabb... errõl van egy külön topic)
sok sikert
BRUCE
Írta 2002. december 23. - 13:25
Szerdán este 7-kor Extreme tv!
Chain Reaction 3
Short film, including urban street riding and dirt jumping
Oda figyeljetek!
Ha valaki lecsúszna róla éjfélkor megnézheti megint!
Chain Reaction 3
Short film, including urban street riding and dirt jumping
Oda figyeljetek!
Ha valaki lecsúszna róla éjfélkor megnézheti megint!
Írta 2002. december 22. - 22:00
még egy kérdés?
robbie "air" bourdon-nak az biztos hogy kona stinky-je van csak nem tudom hogy dee-lux v. primo v sima stinky egy kis átalakítással !
nkem az utóbbi lesz
AMC
robbie "air" bourdon-nak az biztos hogy kona stinky-je van csak nem tudom hogy dee-lux v. primo v sima stinky egy kis átalakítással !
nkem az utóbbi lesz
AMC
Írta 2002. december 22. - 21:56
sziasztok !!
a new world disorder 3 mikor vlesz fenn a KAZAA-n?
vagy ha már fenn van akkor milyen néven szerepel
AMC
a new world disorder 3 mikor vlesz fenn a KAZAA-n?
vagy ha már fenn van akkor milyen néven szerepel
AMC
Írta 2002. december 21. - 21:39
hogy a dvd-t csak egy bizonyos régióban tudod lejátszani, pl ha amerikában megveszed resident evilt, itthon nem tudod megnézni, mert nem abban a régióban vetted. mondjuk az lenne a legjobb ha le lehetne tölteni valahonnan, csak ahogy elhangzott ez kultuszfilm, jó érzés ha eredeti dobozban megvan .
Írta 2002. december 21. - 19:13
Írta 2002. december 21. - 13:02
A régiókódot át lehet állítani a lejátszón, max 5ször. A linuxhoz lehet olyan lejátszót szerezni, ami nem veszi figyelembe a régiókódot. De biztos meg lehet rendelni Németországból is, vagy vmi európai helyrõl. Mondjuk én az amcsiktól rendeltem, de valahogy majdcsak megoldom, hogy le tudjam játszani.
Írta 2002. december 21. - 04:39
honnan lehet megszerezni az NWD 3-at? megrendelni hogy lehet, hogy stimmeljen a régiókód?
Írta 2002. december 21. - 00:59
szertem amire gondoltok az egy kis szamitogepes munka!
ez az ugye amikor egy var hid v. vmi hasonlo?
nos ha a halalfejet bele tudjak rakni akkor ez a kis arnyekszeru dolog mar nem problema.
egy biztos kemeny talajra nem megy!!!!!
ez az ugye amikor egy var hid v. vmi hasonlo?
nos ha a halalfejet bele tudjak rakni akkor ez a kis arnyekszeru dolog mar nem problema.
egy biztos kemeny talajra nem megy!!!!!
Írta 2002. december 20. - 23:09
Azt már az elsõ nézésnél észrze vettem, hogy kicsit fura:)
De azt is látjátok, hogy egy 180°ot is belerak?
De azt is látjátok, hogy egy 180°ot is belerak?
Írta 2002. december 20. - 22:58
jaja ezt már én is kinéztem magamnak ez csak kamú vagy szvacsra érkezik de nem hiszem(akkor is basszott nagyot üt)EKKORA KAMuT ;D ;D ;D ;D
Írta 2002. december 20. - 22:38
a Kranked 4 ben a 32. percben asszem, egy triálos leugrik egy bolt ívröl és ahova érkezik azt még nem látni és minimum 15 m-t zuhan szerintem ez kamu...vagy nem??? majd nézzétek meg ... elég furi
Írta 2002. december 18. - 21:35
sziasztok!!köszi endroo most már sikerült utána járnom és én is a marin DH-ra jutottam.nekem konas stinky lesz hasonló mint robbie "aur"bourdonnak.persze az elsõ teló ki lesz cserélve marzoochi dupla ávllasra.
ja!még egy kérdés milyen dh-s videók vannak fönt a kazaa-na disorderen,krankeden,és a ride to the hills-en kívûl?
ja!még egy kérdés milyen dh-s videók vannak fönt a kazaa-na disorderen,krankeden,és a ride to the hills-en kívûl?
Írta 2002. december 13. - 11:46
amc: miért, meg akarod venni tõle ? ;D
Egyébbként ahol én ülök, onnan egy Marin DH-nak, de lehet hogy tévedek. :
De sokkal fontosabb, hogy milyen gépe van Robbie Bourdon-nek ? 8)
Egyébbként ahol én ülök, onnan egy Marin DH-nak, de lehet hogy tévedek. :
De sokkal fontosabb, hogy milyen gépe van Robbie Bourdon-nek ? 8)
Írta 2002. december 12. - 17:27
sziasztok!lenne egy nagyon fontos kérdésem A new world disorder 1-ben joe schwartz-nak milyen gépe van ? ???ÉS valyon emnnyibe kerül?HA?BÁRKI TUDJA KÉREM ÍRJA BE nagyon fontos lenne!
elõre is kös AMC
elõre is kös AMC
Írta 2002. december 10. - 14:55
TranceR kössz azért a próbálkozásodat!!!! Majd remélem valahonnan megszerzem!!!!
Írta 2002. december 09. - 23:03
Adj neki kamu kiterjesztést ! pl .hjz vagy ilyesmi hülyeséget, így nem törlik le elvileg !
Írta 2002. december 09. - 17:58
Szóval a tárhely megvan. DE
- nem lehet túl nagy file-t feltenni
- nem engedi feltenni a darabolt fileokat , 001, r01,r02, stb
mert azonnal törlik.
Még megpróbálok pár dolgot, pl a film feldarabolása kisebb mpg-é.
Bye
- nem lehet túl nagy file-t feltenni
- nem engedi feltenni a darabolt fileokat , 001, r01,r02, stb
mert azonnal törlik.
Még megpróbálok pár dolgot, pl a film feldarabolása kisebb mpg-é.
Bye