T0M ott valami gond lehet mert az enyémben nincs ilyen furcsa vágás amit mondasz.
azaz bruce ... szerezzed meg az svcd-set mert ahhoz meg elég a power dvd -t felrakni ugyanis abban benne van az svcd dec.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
videók
Indította
DHR
, 2002. július 03. 20:25
Írta 2004. február 01. - 14:24
Írta 2004. február 01. - 12:44
Nekem is ACE mega codec pack van fent, es a wmplayer kiakad, ugy megakasztja az XP t hogy ilyet meg nem pipaltam...
XVid feltelepitese utan is
Egyedul az segit ha byplayerbe behuzom a filmet.
Ja, nalam is bytra akkora a meret
Egyebkent a filmhez hozzaszolva van benne egy ket erdekes vagas, vagy csak a rippeles miatt lett ilyen??
Sok trukknek a vege nem latszik, vagy esetleg a trukk kozepe.... nem a gep akad, mert visszatekerve is ugyan az.
Mindezek elenere a film tok jo, koszonjuk T!
XVid feltelepitese utan is
Egyedul az segit ha byplayerbe behuzom a filmet.
Ja, nalam is bytra akkora a meret
Egyebkent a filmhez hozzaszolva van benne egy ket erdekes vagas, vagy csak a rippeles miatt lett ilyen??
Sok trukknek a vege nem latszik, vagy esetleg a trukk kozepe.... nem a gep akad, mert visszatekerve is ugyan az.
Mindezek elenere a film tok jo, koszonjuk T!
Írta 2004. február 01. - 12:23
Nos Bruce!
Elöször nekem is a 400 megás változat volt meg (Nagybub-tól).
Utánna letöltöttem ezt a 700 megás verziót is, ami sokkal jobb minõségû mint a 400-as. Ebbõl csináltam svcd-t (ami még így is ráfér 1db 700-as lemezre).
De ha végképp nem boldogulsz vele akkor kiirom neked is (svcd-s vátozatot).
Elöször nekem is a 400 megás változat volt meg (Nagybub-tól).
Utánna letöltöttem ezt a 700 megás verziót is, ami sokkal jobb minõségû mint a 400-as. Ebbõl csináltam svcd-t (ami még így is ráfér 1db 700-as lemezre).
De ha végképp nem boldogulsz vele akkor kiirom neked is (svcd-s vátozatot).
Írta 2004. február 01. - 12:03
Hmm...
Szóval nkarcsik, akinek 400megás van, neki jó aza ce megapack, Meffnek 800megás svcd-hez jó a nimo asszem...
Nekem 700megás változat van, kezdem érteni miért nem mûködnek ezek a módszerek :
Tomidyn: xvid felrakva, de mégsem mûködik : most már arra gyanakszom, hogy megsérülhetett a file... a gspot szerint minden kodek van hozzá, de mégsem megy a renderelés. letöltöm mégegyszer :
vagy nem is tudom... azért nem hiszek a sérülésességben, mert nem csak nekem van ilyen prolémám... szal talán nemitt van a hiba..
728.714.782bytes az enyém. ennyi jó lenne?
Szóval nkarcsik, akinek 400megás van, neki jó aza ce megapack, Meffnek 800megás svcd-hez jó a nimo asszem...
Nekem 700megás változat van, kezdem érteni miért nem mûködnek ezek a módszerek :
Tomidyn: xvid felrakva, de mégsem mûködik : most már arra gyanakszom, hogy megsérülhetett a file... a gspot szerint minden kodek van hozzá, de mégsem megy a renderelés. letöltöm mégegyszer :
vagy nem is tudom... azért nem hiszek a sérülésességben, mert nem csak nekem van ilyen prolémám... szal talán nemitt van a hiba..
728.714.782bytes az enyém. ennyi jó lenne?
Írta 2004. január 31. - 23:51
Írta 2004. január 31. - 01:14
Írta 2004. január 31. - 00:02
Írta 2004. január 30. - 22:30
mármint az nwd4? elõször nekem is egy 440mb körüli verzió volt de ez a 694megás sokkal jobb minõségû!
Írta 2004. január 30. - 20:52
srácok .. akinek megvan a film : mekkora a fájlméret?
mert tegnap bruce nekem azt mondta ,hogy neki valami 700megás . az enyém 449mega és mpeg4-el van megcsinálva.
mert tegnap bruce nekem azt mondta ,hogy neki valami 700megás . az enyém 449mega és mpeg4-el van megcsinálva.
Írta 2004. január 30. - 20:00
Az ace megacodec packban benne van a bs player, divx5, stb. és eddig soha nem volt vele semmi gondom. De azoknak sem akiknél feltettem ezt.
Írta 2004. január 30. - 19:27
Most nemazért, de alighanem az xvid magában elég kellene hogy legyen. Legalábbis ehhez a filmhez. Tegnap direkt kipróbáltam egy gépen. Nem ment rajta, felraktam az xvid-et, és már jó is lett, tehát az elég. Valószínü van a codec csomagban ffmpeg decoder, ami még le tudná játszani a divx, xvid, stb. kódolású filmeket, de aztán kiderül, hogy nem... Azt ki kell irtani...
Pedig amúgy tök jó.
Pedig amúgy tök jó.
Írta 2004. január 30. - 18:54
Írta 2004. január 30. - 18:47
brúsz ha tobb video kodek pakkod van meg minden fele azok egymast baszogatjak, es nem feltetlenul mukodik mindig rendesen...sot sose.
erdemes egyfajtat, de a legjobbat feltenni es nem lesz gond.
ajanlom a nimo kodek packet!!!a legjobb
ace szar..
erdemes egyfajtat, de a legjobbat feltenni es nem lesz gond.
ajanlom a nimo kodek packet!!!a legjobb
ace szar..
Írta 2004. január 30. - 18:43
Írta 2004. január 30. - 18:35
Bruce, nekem az ace megacodec pack van csak feltéve és megy vele tökéletesen.
Írta 2004. január 30. - 17:21
én most már nem értem a dologokat.
kezdetben hang volt, kép nem, xvid és minden ákombákomot felraktam, majd pucoltam és jött egy ace megacodec pack. nos, ezzel sem lett jobb a helyzet.
most akkor hang van kép nincs.
megkérdezem gspotot, hogy mi van. asszondja se hang se kép kompatibilis kodek sincs fent. nah mondom mégis hallom. akkor megnéztem, hogy a self titled-re mit ír ki a gspot... hát ugyanezt, pedig azt megnéztem és kép és hang is volt (nagyon tetszett ez a film!!).
szóval nem értem mi van.
kezdetben hang volt, kép nem, xvid és minden ákombákomot felraktam, majd pucoltam és jött egy ace megacodec pack. nos, ezzel sem lett jobb a helyzet.
most akkor hang van kép nincs.
megkérdezem gspotot, hogy mi van. asszondja se hang se kép kompatibilis kodek sincs fent. nah mondom mégis hallom. akkor megnéztem, hogy a self titled-re mit ír ki a gspot... hát ugyanezt, pedig azt megnéztem és kép és hang is volt (nagyon tetszett ez a film!!).
szóval nem értem mi van.
Írta 2004. január 30. - 13:41
Írta 2004. január 30. - 10:25
A legfrissebb xvid codec kell neki. Windows userek innen tölthetik le:
http://www.roeder.go...oepi/xvid.shtml
http://www.roeder.go...oepi/xvid.shtml