Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

videók

- - - - -

• Please log in to reply
5616 replies to this topic

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Arn ha ilyen helyzetbe kerülsz inkább örülj hogy látsz egy ilyen madarat test közelbõl mert sajnos egyre inkább oda jutunk hogy az átlag ember már alig lát vadon élõ állatot , pláne ragadozót. Szerintem.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Lopakodó

Lopakodó

törzsvendég

• fórumtag
  • 283 posts
Vadászbombázó! :)))

Abszolult jól reagálta le a szitut a felvétel készítõje. Végig mosolyogta. Én is így tettem volna a helyében, csak én az ámulattól lehet elfelejtettem volna mosolyogni.

hat par ilyen utan lehet visszamennek egy baseballutovel.

http://www.youtube.com/watch?v=7GN4hG9jeNg

A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány  B)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

de... de attol ne akarja leszedni a fejemet. en amugy egy pokot sem olok meg, hanem inkabb kiteszem lakason kivulre, de ami engem bant, azt en is bantom.

Mivel egy madár nyílván rosszindulatból támad.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
nem vagyok egy lelkes állatvédõ...de odáig eljutok, hogy mivel itt mi terjeszkedünk, égetjük az erdõket...stb...nem marad életterük. Mi van, ha csak a közelben levõ fészkét védte? Akkor az bánt?

pókot én is kiteszem.:)

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs

baseballütõs kolléga, az nem lehet, hogy az ember van szar helyen és nem a madár? kiakaszt az ilyen szöveg.

de... de attol ne akarja leszedni a fejemet. en amugy egy pokot sem olok meg, hanem inkabb kiteszem lakason kivulre, de ami engem bant, azt en is bantom.

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
baseballütõs kolléga, az nem lehet, hogy az ember van szar helyen és nem a madár? kiakaszt az ilyen szöveg.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
hat par ilyen utan lehet visszamennek egy baseballutovel.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
Darum lebe ich alleine - YouTube

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
errol beszelgetunk mar egy ideje :) a faszi tuti elvesztette az eszmeletet egy idore, de legalabbis nem volt maganal, mert a haver nyoszorgott hasonloan, amikor emlekezetkiesese volt egy fejreallas utan.

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Néhány éve megvolt a szarvascsorda a Mátrában. Erdészeti aszfalton lejtõztünk mikor megjelentek jobb oldalt pár méterre az úttól és futottak velünk úgy 50 métert, aztán egy kanyarnál beelõztek és átszökelltek elõttünk baloldalra, majd pár mp múlva be az erdõbe. Gondolom pont kereszteztük a bevett csapásukat.
Hatalmas élmény volt, de utólag belegondolva sz@r lett volna az útjukba kerülni. :-)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
mazlid volt, fel is lokhetett volna. mi is lattunk 30-40es szarvascsordat tavaly, nem kavarodtam volna kozejuk, ha nem muszaj :)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

ez de durva... ezen mar en is gondolkodtam, hogy mi van, ha egy szarvascsoda "terem" ott az erdoben.
Sport Géza - Futball - Tehénantilop csapta le a hegyikerékpárost

Megesik az ilyesmi. :-) Múlt csütörtökön este a János-hegyen kis híján átestem egy vaddisznón. Minden hirtelen történt, egy ösvényen mentem lefelé, balról hallottam valami zajt, fék behúz és abban a pillanatban átugrott elõttem egy vaddisznó. Aztán egy másik meg a hátsó kerekem mögött futott át. Mintha Danténak is lett volna hasonló esete, de szerintem többen is jártunk már közel ilyesmi élményekhez.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
ez de durva... ezen mar en is gondolkodtam, hogy mi van, ha egy szarvascsoda "terem" ott az erdoben.
Sport Géza - Futball - Tehénantilop csapta le a hegyikerékpárost

Adorján

Adorján

vendég

• fórumtag
  • 245 posts
Index - Videó - Félelem és rettegés a hullámvasúton

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Hétvégi Dragan körtúra:

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
erdekes, de fs-ht valtasnal en azt hittem, hogy lefele nagy elteres lesz, de szvsz olyan helyen jonne ki, ahol mar en ugysem mennek le. sokkal inkabb ott erzem a hianyat, ahol a nyergben ulve kell tekerni. van itt a kornyeken olyan terep, ahol keptelenseg normalis tempot menni nem kiallva, de ugy meg baromi faraszto a tekeres, illetve nem is lehet jo ritmusban menni. ezt az fs bringa csuklobol megcsinalta.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts